Tuesday, November 27, 2007

ahaaa seg osånt utan att skämmas :D

jaha, snabblogg o sammanfattning får det bli nu för jag fryyser ihjäl om händerna haha!


hm. FREDAG. föörst va det Match dåå, himla taggade va vi! himla synd att dom inte vann Gothia! Eveluna blev heelt arg haha och tog ut det på sin sminkväska senare på kvällen!


Iiiiaalla fall.. förfest hos Vics o Becs as usual! himlens kul ja(bildbevis såklart)! sen vid 2 kom vi på att vi skulle gå ut :S haha.. mindre bra tajming. såå vi begav oss till BLVD fett ig på den vakten! ville inte släppa in oss för det va 20, o det va typ inte alls många som inte va 20! buuh på han, INTE ok!

dååå blev det trädgårn i stället! efter att jag o eve letat leg på chez, ap arga va vi haha.. jag storma chez typ o eve stod med den sura vakten! meen inget leg där inte..


näär vi väl va inne på trädgårn va det rövtråkigt, fett ig på dom, det gick fet bort o det va INTE ok! såå vi stannade där iii en timme max kanske!? EFTERÅT blev det kebabhouse iaf yaaah! himla gott haha.. oså skildes folk ååt..


Jag o Lisa gick på husnyckel jakt upp till Paarkan. Första människan jag träffa på däär va Maria, en av mina chefer! haha.. himla spännande, hon va på topp! xD


.. och näär vi fått tag på både nycklarna ooch fisen såå blev det taxi hem till Lisa! himlaa skönt, o himla fin lägenhet o HIMLA underbar säng må jag säga!


Lööördag. näär vi vaknade mådde vi la som vi förtjänade doock bättre än vi trott! alltid uppskattat! väl förtjänad frukost blev det och långa genomgångar om mitt o lisas vanliga ämne haha plus gårdagens händelser typ! :P seen blev det av till jobbet för gullungens del ooch Västra Frölunda för min! haha.. otippat.


ett roligt samtal med eve JAG:eehm jag tänkte ta mjukisbyxor av lisa MEN då kom jag på att jag hade mina guldskor.. INTE ok!!
EVE: eehm jag sitter här i en röd stor gothia tröja och gråa mjukisar med mina lila pumps!
.. hahaha föör festligt, vi hade sett exakt likadana ut med färger o allt!

näär jag va framme i baskethallen (det va dit jag skulle ja om ingen fatta xD) såå va sooklart eve där! vi kolla chaaalls första maatch, sen blev det grillen för våran del! himla gott ja haha! sen tillbaaka till hallen o kolla näär theee boys spelade lite mot varran.. Brandon Yannick, Amar, Fedja, Alper, Robin, Miyar vaa det för allas informatiooon! Jag o eve blev heelt hype o flumma ihjäl oss på bänken haha "hår?.... HÅR?!" hahaha.. SEN såklart såfooort boysen gick så va planen vååran AHA utan att skämmas hahahah.. helt varma blev vi i våra jackor o klackskor hahaha..

seen va det chaaaalls andra match som gällde wihoo! helt duktig va han :) osåå efter deet bar det iväg mot äckel gråbo för min del haha, UTAN väska och UTN mp3 för deen va fortfarande o lekte på korsvägen! OCH när jag väl va framme i gråbo, så hade det freakin snöat! o det va typ en halvmeter iskaaall slask som jag traskade igenom samtidigt som det ösregnade.. o där gck jag i min mQ klänning och guldklackskor hahaha! när jag kom hem dog jag för det va iskallt o ändå satte jag mej vid datan haha..

söndaaag. yees, inget jobb idag NEJ thank thee lord. utan det blev sönder softande med Eveluuna ooch vi åktee till stan såklaart, inte för tidigt heller såklaaart som vanligt xD först va det tänkt att vi skulle åka o hämta min väskaa! men när vi kom in till stan märkte vi att vi va himla hungriga haha.. så vi gick till city kebab, lr kebab city lr va freeak det heter! MEN när vi väl kom dit såg vi att det inte såg så gott ut! iiialla fall inte lika gott som kebabhouse hahaha.. så vi smög ut därifrån och gick till kebabhouse SÅKLART xD och däär bestämmdes det att vi skulle ta väskan nästa dag istället för vi va så sega! såå vi åkte till väästra frölundaa och hem till Challe! Föör Brandon va icke hemma, nope o dåå får man icke leka med oss! så vi va med chaaalls ist hihi.. där va det fuuullt med Jetman challenges och tv o film haha. för roligt! Brandon kom hem vid halv 00 o va heelt trött haha.. MEN vi kollade iaf på Supersugen vihooo! för bra! och mitt i natten blev det panpizza för hela bunten haha.. oså somnade vii vid 3 typ.. yaah mitt minne är bäst!


mååndag. lr idag!? kan man kalla det.. fast nee för nu e den efter 00 IALLA FALL!

vi vaknade hos B... föööör tidigt! eve skulle ut på ärendeen så jag fick såklart dras med upp haha. spårvagn (brandons busskort, för snäll e han käre storebror) blev det och vid drottningtorget skilldees jag o evelina åt haha. jag kom heeem och.. dog! köpte 2 bananer på Bonum haha. åt flingor med banan till breakfast yeeah! fixade kaminen AHA! seen duschade jag i hundra grader i hundra åår för sköönt, oså va det 2 timmar av hårföning och plattning typ för INTE OK när man har förlängt håret haha.. iaf.. spraaang till Lekstorp och ida 15min innan bussen gick o lånade hennes busskort.. in till stan möta eveee.. NK mcDonkan möta jaaz, fuullt med cheesburgare haha! Gick till jobbet(dom började idag yaah! :D:D ) jaag åkte vill korsvägen.. ingen hemma! åkte till jobbet.. hängde där med Pamela(thee boss) o hennes trance musik haha..osåå började allaaa sen slutade allaa! gick HELT bra idag! för kul med Yves Rocher, hoppas det blir dte vaarje gång ja!! SPRANG hela vägen från korsvägen till centralen! däär va evee (med min väska whoo!) och jaz, o vi sa hejdaaa o åkte till gråbo vihoo!

Viii satt på bussen helt ostressade oså eve ba Shit va jag e sugen på pizza! jaaa JAG MED! skämms aaldrig igen haha.. ååh när vi kom hem kom eves pappa med en kebabpizza till oss xD "special delivery" haha.. för gott va det! misstänker vi äter föör mkt kebab haha!


nuuu är jag här igen då! blev det en snabblogg? DONT THINK SO när jag väl börjar babbla så kan ingen stoppa mej haha.. men jaja..


v IMORGON jobba ooch myskväll hos Lisa! yihoo längta längta v







Tuesday, November 20, 2007

..är iaf glad att vara hemma igen!!

jahaa, det här med att jobba är ändå relativt nytt för mej då! Men hittils har det gått himla bra faktiskt! Kunde nog inte fått en bättre start än såhär..men jag får ångest hela tiden, who knows why? yaah man kan undra..

iiiiidag va det lite roligare dock! Fick nytt projekt o alla va mkt snällare (va bara killar vi ringde till) wiho! Lekte med Eveluna o Brandie lite när jag kom till Graylive med! rooligaste bilderna kommer nog dyka upp på B lite här o där snart haha! (glasögon for life)
...OCH imon är det NO WORK WHAT SO EVER så jäklans skönt! och på Torsdag då, om det blir samma projekt igen är det ju fett lätt lugnt liksom huhu..

hm.. världens skummaste morgon för övrigt! Vaknade kl halv 10 först av att.. jaadu, ingen aning varför jag vaknade! MEN grejen va att jag inte kunde somna om haha. Såå jag fick läsa lite helt enkelt - Harry Potter (im the biggest nerd EVER yaah) love it. Efter en timme ungefär så blev jag sjukt trött igen och somnade om! Nästaaa gång jag vaknade va det pågrund av mitt alarm (hey there delilah.. lalalaaa) och då kunde jag inte röra mig typ! det va som att min kropp sov fortfarande haha.. det gick helt enkelt inte att gå upp! Såå jag hängde kvar i sängen i en halvtimme typ.. sen va jag up and running..runt i huset då :D!

satt uppe o spelade Jetman hela kvällen innan typ haha (damn you eveluna!)

jaja.. nu sitter jag här igen! Lisa tog initiativet o snabbloggade Dååå tänkte jag why not so here I am.. haha

men nu går jag..

fredut.
snabbis. tack snälla bussgubbe som väntade på mej förut när jag kom springandes o gjorde så jag slapp vänta en timme i stan! wihoo!

Monday, November 12, 2007

I can't believe it SHE'S GOING TO WORK!

hiloou xD

Yes, it's true! Jag ska gå ner o göra mej iordning snart.. fööör jag ska jobba! WIHO! Introduktion på Avantmarketing 16.00-21.00! Ligger mellan Massimo Dutti och Akademibokhandeln på Kungsgatan! mitt i staan huhu. Spännande.. hoppas det går bra nu så jag kan få lite pengar igen haha.. har 100kr kvar på mitt konto ehm inte bra.


Eveluuna smsa precis o fråga om jag va nervooos, men kom på att om det inte går bra idag (vilket jag inte ser varför det inte skullee..) sååå kommer jag bli ARG haha.. liksom gaash nu har man ett jobb orka om det suuger! ne men bara positiva tankar wiho så kommer jag äga.. haha


nog om det! ofta jag skriver här nu.. såg jag! himlaa längesen sist.


värt att nämna:
-FÖRFEST & utgång Victorias & BLVD 10 nov
hahaha mkt kärleksfulla bilder! sånt vi gillaaaar..
sen har det inte hänt så mkt mer som är värt att nämna? haha.. jo jag o eve har INGA pengar.
men det vill vi helst glömma. ändring på det nu förhoppningsvis! yeeeaaah
fredut.