Monday, March 31, 2008

Jacqueline medley

yes såhär känner jag nu.. pic one (nej för det är alla som gäller mohaha)
himla bra låtar för övrigt måste jag lägga till..


You take the breath right out of me,
and left a hole were my heart should be.
You've got to fight just to make it through,
cause I will be the death of you
- Breakin Benjamin, Breath
hej mina vänner här får ni :)
You leave me breathless,
you're everything good in my life.
You leave me breathless,
I still can't believe that you're mine,
you just walked out of one of my dreams.
So beautiful you're leaving me,
Breathless.
-Shane Ward, Breathless
hej du som inte finns haha här får du
I just wonder,
do you ever,
think of me anymore?
Do you?
- NeYo, Do you
fredut.

svårt att hänga med..

kl 20.20

Sitter på bussen hem från stan. Misstänker jag inte orkar vänta tlls jag är hemma vid en dator utan minibloggar redan nu! I stunder som denna är jag nöjdare än nöjdast över mina vänner.

Sov hos Lisa tills idag, och hon vet vad som gör mig glad (även om jag fortfarande bara har en sak på hjärnan) nu så fick jag andas ut lite genom att hänga med henne til Twisted-skolan och kolla lovely dans! Festligt med glada miner från old faces. Lite ledsen blev jag dock över att inte få dansa själv men.. Om det är något jag behöver nu more then ever så är det dansen thank you very much. Evelina och Brandon är ÄNTLIGEN i Sverige, lämna mig aldrig sådär igen haha. Föör glad över att få hör deras rösten over the phone! Misstänker träffa nanii a.s.ap. innan jag kollapsar. Så kan vi iaf kollapsa ihop :D

Sooo let's rewind.
Söndag: Jag har aldrig önskat att bussen jag satt på skulle köra av vägen eller krocka med en stor fet lastbil, så mycket som jag gjorde då. och om jag kan få bort min hjärtklappning och spyfärdighet kanske jag kan tänka lite normalt igen.. Men förmodligen inte på ett jävligt bra tag nej.

När det ändå händer kan det väll lika gärna alltid hända mig visst?..

merde
Tell me why you running girl
It's so absurd
Saying we're aint more than friends
'Couse to me it's all confusing


'Couse you wanna play around, and settle down
Baby this just makes no sence, how you always get me guessing
'Couse it's true


I wanna be with you
What am I gonna do

You're my sexy girl
You're my only world
Why you go and break my heart
With a love like that, no turning back, no

Sexy girl
You're my only world
Why you go and break my heart
With a love like that, no turning back


Still I keep holding on to what's gone
Hoping that a fool would do
But you say that game is over

But baby you're the gambling kind, it's the all the line
There's no way that I'm getting through
How I'll never win you over

'Couse it's true
I wanna be with you
What am I gonna do

You're my sexy girl
You're my only world
Why you go and break my heart
With a love like that, no turning back, no

Sexy girl
You're my only world
Why you go and break my heart
With a love like that, no turning back

Take my heart as a token
It's no use to me
I don't need it, it is broken
Now you can be free

And I know what you're thinking
I will make it through
You should know I can't live without you

You're my sexy girl
You're my only world
Why you go and break my heart
With a love like that, no turning back, no

Sexy girl
You're my only world
Why you go and break my heart
With a love like that, no turning back

- Wisnu

Friday, March 28, 2008

It's called multitasking!..

..I should know!!

Hola!

Nu sitter jag här vid datorn igen och väntar på att Johanna ska ringa så vi kan bege oss till Lerum ännu en kväll :) Idag är jag dock lite rädd för att jag kommer somna, för jag e sjuukt trött! Men vad gör man inte för sina vänneeer! :P

Idag har för övrigt varit en mycket trevlig och givande dag! Jag vaknade i lugn och ro, gick upp och gjorde GOD frukost (filmjölk, cornflakes, banan) mumma. Sen kännde jag för att gå igenom aaalla mina gamla spelningslistor jag har överallt på internet :D nej! FÖRST kollade jag på Disturbia, eller skippade igenom den för jag ville bara se dom bra delarna ofcourse! Men det var iaf där ifrån jag fick min musikidé. (plus att jag blev väldigt, Kale/Shia kär igen!!) Så först va det Jacqii's playlist, på.. vad det nu är för adress.. har den sparad på Favoriter iaf!! Och sen var det, tro det eller ej IMEEM hahaha.. hallå gymnasiet! Good times. Sen tog jag tag i mig själv och kännde blää gråbo är tråkigt!, och tog bussen in till Lucille i stan!

Mysigt värre var det i stan (minus regnet) men vi pratade massaa, hon shoppade lite på monkii, vi planerade morgondagen för FULLT!! Någon som ser fram emot det lika mycket som moi! Det gillar vi. :) Och imorgon kanske jag äntligen får min sushi, och någon att äta den med!! Jag är fortfarande lite osäker på vad jag ska ha på mej.. gash.

Iaf.. Lucille behövde glasögon och efter att ha gått igenom alla butiker i stan hittade hon ett par inne i nordstan! Då hade hennes booy Simon(olono) joinat oss, och medans hon fixade o trixade med Per-Erik (HAHA) så lekte vi andra i butiken och rev ner diverse bågar. "Mamma, detta är ett rån!"- Lucille

När vi äääntligen var klara efter en timme typ, haha, så skulle dom på bio och jag skulle heeem! Bussen stod, precis som igår, väldigt lämpligt och väntade på mej när jag kom till centralen! Resan gick alldeles för fort och jag ville inte gå av för mina ben orkade inte gå. Men jag släpade mig av bussen och in till Johanna i Bonum! Efter att ha diskuterat och babblat lite där om det gamla vanliga "Vi måste göra något med våra liv!" och det allra nyaste, så begav jag mig hemåt och trallade fint på the Good Life tills jag dog i soffan med min tallrik spagetti och köttbullar, framfööör vår ny installerade Digital Box! Whii himla bra, massa kanaler! liiite svårt att hitta rätt bara :( ska skriva en kom ihåg lapp till de allra viktigaste (MTV, Star!, the Voice, canal + osv) javisst!

Kimberly har såklart INTE hämtat ved, så det är iskallt i huset och hon har stökat ner hela köket och INTE städat. Så jag fixade disken (HENNES) och tänker veeeeheheeeerkligen inte göra något mer! PFF. Funderar på om jag ska vara hemma resten av kvällen bara? Nee. boring. Men de unga damerna är alltid så sega! Tur med körkort där ännaa Joanie!

Imorgon (LÖRDAG wuhuu!!) är det vakna, platta/locka håret, in till Lisa i Västra Frölunda?, fixa gott inför kvällen med lucille?, FEST!! Herregu kan det bli bättre..


jaja.. adjo!
fredut.

today, part 2!

jaa nu är jag hemma igen för kvällen! En minst sagt fullspäckad dag och sista halvan var inte mycket sämre den!
Fortsätter lite smått nu då. Johanna och Erica kom o hämtade mig med bileen och vi begav oss mot, vi visste inte riktigt vart, men mat skulle vi ha iaf! Så vi diskuterade lite fram och tillbaka, SUSHI röstade jag på men nehe.. Jensens? njaa.. Pizza? jaa! Sen ändrade vi oss i sista sekund och begav oss mot Sense och kladdkaka! haha.. vist beslut :S?!

Väl inne i stan var det freakin cold, och vi hoppade omkring i tights, mössa och fluffiga jackor alla 3 haha, men caféet var lika varmt mysigt och befolkat som vanligt! När vi stod där med kladdkakan framför oss kännde vi att vi inte orkade få sånna 2x2cm små korta bitar som man brukar få (!) så vi frågade hur mkt halva kladdkakan kostade :D ( ja halvaa!) Det var ungefär en rad med bitar borta redan, plus att det var en lite mindre bricka än vanligt.. så SÅ mycket var det ändå inte (A).. Det första vi får höra då är "haha är ni seriösa nu?" ehm ja :D Servitrisen trodde vi va galna, "detta har jag aldrig varit med om innan!" Sen tror vi hon gick in i något chocktillstånd, och fick lite fnissattacker och kastade lite blickar hit och dit haha! Vi gjorde hennes dag, eller LIV som johanna sa!
Efter kanske 10 minuter va dom iaf uppätna hahahah.. Johanna o Erica hade grädde på sina med (ICK) plus att vi drack Sprite till, dääär rök min nyttiga period hmm. Och efter att ha skämtat livet ur oss i en halvtimme däckade vi i fotöljerna och kännde oss allmänt ofresha hahaha.. sen kom ämnet upp igen "Jag är sugen på tacos!" "Mmm klyftpotatis och grillad kyckling! Hemma grillad!!" "Ja nu mår vi ju bara illa för att vi har ätit massa onyttigt, men om man äter RIKTIG mat orkar man ju!" hahaha INTE OK. Men till sist blev det ingen mer mat thank god! Vi funderade på att gå och beställa andra halvan bara för skojs skull men hon hade nog gömt den redan från oss haha! Såå istället begav vi oss till allas vår Andreas Torkilsson! Det va inte igår deet. Jag hade ett mysigt snack med hans mor när jag kom in för det var ju äännuuu mera längesen! Så nu har jag lovat att visa mig där lite mer :)

Där satt vi iaf i soffan och babblade (jag johanna o erica mest såklart) och kollade tv, andreas i sitt blåa ställ xD och vid 23.50 nästan typ exakt, bestämmde vi oss för att åka heeem! GU va kallt det var ute och i BILEN herre.. inte ok!

Såå när johanna skulle lämna mig bestämmde vi att imorgon kväll skall det hittas på något kul och aktivt igen! Och ordentlig mat skall inräknas, INTE godis.. usch xD
Nu ska jag nog sova för jag ska in till stan och möta Lucille imon tror jaag och är redan himla trött :)

fredut.

Thursday, March 27, 2008

A Date with Myself!

idaaag, var en ensam dag.
hahaha ne inte riktigt! Lite skönt ändå kanske dock har jag haft huvudvärk hela dagen.

Jag vaknade låångsamt och fick någon flipp då jag först gjorde mina armövningar, eftersom jag skippade dom kvällen innan, och sen började jag städa mitt rum!! Eller mitt skrivbord rättare sagt. För den som inte visste så har jag faktiskt ett sådant, men det är för den mesta tiden täckt av papper smycken och annat stökigt! När jag hade städat klart var tidningarna och smyckena kvar men på sina ordentliga platser och det såg riktigt fint ut måste jag våga erkänna :)

Sen gick jag ner och satte mej vid datorn, inte allt för många online, (konstigt när det är torsdag men whatever..) och efter en stund bestämmde jag mej för att laga frukost! Mannagrynsgröt blev det, äckligaste jag någonsin ätit för jaaag förstörde den helt själv! Sylten hade tagit slut kvällen innan (ja jag åt gröt till kvällsmat) och man måste ju ha något på när man äter! Så jag rotade fram frysta hallon, värmde dom och hällde på.. Sen såg jag att vi hade kanel/socker i en skål, så då tänkte jag jaa sånt brukar man ha på gröt ju! Så jag hällde på lite sånt med. HAHA först skar sig hallonen med mjölken och det blev surt o äckligt, sen gjorde kanelen så att det blev helt beskt o fel.. men jag åt upp det haha, orkade inte laga nytt och hade bråttom till stan! Så det va en sån klassisk hålla för näsan när man äter stund :P

När jag skulle gå till bussen, efter en stressfri morgon, insåg jag helt plötsligt att jag hade väldigt bråttom! Jag rotade ihop mina grejer men kännde att jag hade glömt någonting! När jag var vid brevlådorna kom jag på att jag hade mobilen på laddning i fönstret och fick springa tillbaka. Sen när jag gick igen och hade kommit en lite längre bit var det 3min kvar innan bussen gick från torget, så jag fick gå till den andra hållplatsen vid Shell. DÅ kom jag på att jag hade mitt headset i den andra jackan, nu när jag för en gångs skull tog min tunna jacka, och bestämmde mej då för att vandra hem igen och helt enkelt ta nästa buss :D

Väl inne i stan tog jag ut 500kr och bestämmde att det fick vara dagens budjet! Först letade jag upp ett nytt solpuder, som kassörskan för övrigt tappade i bordet när jag betalade, smarypants! Det va iofs helt sen men whatever! Och sen köpte jag en ny mascara från M.A.C. Då fick jag en USA déja vu, för när jag hade betalat och var utanför affären såg jag (precis som i USA när jag köpte M.A.C) att jag fått feeel. ork. Men jag gick tillbaka och fick den rätta, trodde den va slut först så blev himla glad när dom hittade den! Sen bar det av till Gina såklart.. never a day on the town without Gina Tricot :P Hade inte planerat att köpa något och när jag kom in i affären och såg kön GJORDE JAG INTE DET HELLER gash, så det blev H&M istället! Dääär inne hittade jag en sommrig grön top. Efter mycket om och men bestämmde jag mig för att köpa den, det finns ju alltid öppet köp såå! Efter det begav jag mig till centralen, köpte pistagenötter och väntade intee på bussen för den stod där så lämpligt när jag kom :D

Shoppinglista idag:
Solpuder 135kr
Mascara 130kr
Top 150kr
vihoo!
Nu kommer Johanna o hämtar mig, och vi ska iväg nåra ladies o äta! piis.

oh well..

såå were to begiin?

no idea, i must say haha. Iaf, sitter här för att jag ska sova alldeles exakt snart! Jobbar INTE imon (lr ever again, men later later..) såå ska vakna i lugn takt och hoppas på att all snö har FÖRSVUNNIT poff! stor chans.

Dagen har gått relativt fort ändå, vaknade och hann med en lång sms disskusion med nanni på Cypern mmhm! Välbehövt :D och åt maat, alltså riktig mat - nästan klassad som lung lr middags mat!, till frukost haha.. hann liksom inte med något annat och tänkte Bra då kan jag äta lunch seent (även om jag skulle ha med mig gravadlax). Och när jag sprang till bussen var jag nära på att spy, för jag hade stressat i mig maten och sedan himla bråttom haha! Skull sig själv.

När jag kom till jobbet fixade jag lite fram och tillbaka en stund innan jag stod fast på min plats bakom kassan! Tror inte jag minns så mycket om själva dagen. Det va jag o Elin som Rocked the House! Vi hade någon jobbig kampanj mellan 13-15 så folk sprang runt som galningar vid kassan.. och jag hade nån stalkerman som bara hängde med sin kompis för han ville se mig (TACK men säg helst inte det till mig, mr old foreign man!) och sen hade jag en annan trevlig upplevelse (förhoppningsvis lika trevlig framöver) då en annan man skulle handa.. kan dra igenom hela scenariot haha

J(jag):Hej
M(mannen): Hej hej den här får du av mig! (ger mig sin nummerlapp)
J: Tackaaar (vänder mig o knappar lite på datorn och kollar INTE på mannen)
M: Är du blyg?
J: hehee Nee, det är jag väll inte. (tror hela tiden han syftar på att jag inte kollade på honom utan bara datorn) Nesh, ibland kanske men jag är inte blyg..
M: BRA då får du den här av mig! (så håller han fram ett visitkort) Jag är fotograv och skulle gärna vilja fotografera dig! Maila om du är intresserad! Vad heter du? Skriv det på en lapp förresten :)
J: Oj, okej! tack, festligt (HAHA) eeh här har du ditt kvitto och din växel.
M: tack! jätte bra, maila mig då :)

eeeehm! spännande haha.. vår nyinflyttade granne skulle kolla upp honom för hennes vän är fotograf och har koll på alla andra fotografer YESIR ingen bortrövning av jacqueline sandberg inte!

ooch påtal om detta nu dåå.. min nya karriär och allt haha, så har jag inget elgiganten kassajobb längre :/ kan ta det snabbt för han liksom inte berättat för så många än huhu(eftersom att alla bryr sej!? :S) men aah. Ingen förlängd anställning här inte, inte ens heela min provanställnings tid haha! 2 anledningar tydligen:

1.Ny hård budjet i Maj, som gör att dom måste skära ner och schemat går inte ihop med lilla mig där! 2.Jag har haft så mkt problem med kassadiffar o bla bla hit o dit så jag är väll sämst helt enkelt haha! synd.. men så sa hon inte såklart ;D

Min chef Anna va lite ledsen måste jag erkänna, hon sa det hela tiden med och det hade varit ett jätte svårt beslut och dom hade hållt på fram och tillbaka läänge (hon och MALIN) och nu va dom tyvärr tvugna! Men det va aaabsolut inget personligt lr såå.. men det e lugnt! misstänker jag verkligen måste iväg o plugga till hösten då xD så det va en push i rätt riktning haha.. dock kommer jag va fattig hela sommaren!? ne.. jag har faktiskt sparat och för ju en lön till muhaha.. så idag va min sista dag även om jag får betalt för 2 veckor till!

När jag gick runt och berättade för folk va dom himla sneella :) Niklas va bäst hihi och Sebb såklart! Niklas blev typ arg hahaha. "NEJ DET SKA DU VERKLIGEN INTE TA PERSONLIGT! Konstigt att du gör fel DU ÄR JU NY!" söt :). Och Sebb blev allt lite ledsen i ögat! Elin o jag ska festa på Torsdag så det e LUGNT! ;D Dany trodde inte på mej haha.. "Dana, visst ska inte Jackie sluta?!" och allas vår Dani levde upp till ryktet in i sista stund "Waah, ge mig ditt nummer så får vi hooka någon dag då!" hahaha.. javeesst.

Så nu är jag hemmaa och har inte berättat för mami än! misstänker imon hihi. och på tal om IMON så ska jag nog in till stan själv (eftersom att alla jobbar!?) och fixa hååret, shoppa yyytterst lite till lördag (eller bara allmänt för att dränka mina sorger haha) och äta SUSHI mumms..

It's a date with myself, i thank you very much.

Har planerat ett inköp av gymkort med vihoo! Misstänker varjee dag, så jag kommer ikapp till beach 08 och kan ta igen lite innaaan min operation (har för övrigt en ny tid, men ska ringa o tjata imon igen så den tidigareläggs miiihihi!) sist men inte minst dååda.

I WANT SATURDAAAY!

fredut.

Tuesday, March 25, 2008

something got me thinking..



såå.. tror jag börjar bli lite trött nu faktiskt, även om jag bara har legat framför tvn i soffan hela dagen! Vet inte hur jag känner för morgondagen än :P kollade NOGA denna gången iaf, och börjar 12! Va faktiskt inställd på 9.15 kan jag erkänna på en gång då så det va nog tur.. Jag hoppas som vanligt att dagen går fort och smärtfritt! Tror Sebb jobbar så får väll gå igenom helgens bravader med honom som underhållning och tidsfördriv :) ..på bästa sätt menat såklart!


Min bedövning är ju borta nu, men jag har ont i munneeeen. Inte konstigt det kanske eftersom dom håller på så himla mkt usch.. Plus att jag tror jag bet mig i tungan förut när jag åt medans bedövningen va kvar! Det va lite läskigt men va faktiskt himla hungrig believe it or not.


Men idaag har jag äntligen sett Transformers, igen! Eftersom jag gång på gång lovar mig själv att se den när jag står där i kassan och hör hur den spelas på andra sidan varuhuset på 62" tvn, men varje dag glömmer. Men idag då som sagt tog jag tag i det hela! Somnade dock mysigt en stund i mitten men spolade tillbaka och såg igenom heela filmen :) Too cute, Shia Senare på kvällen var det såklart So You Think You Can Dance! Idag var det nog lite bättre men jag vill inte att det ska gå varje dag! JAG JOBBAR JU IMON buhuu..får kolla på internet lr något!


Mamma har fixat min lunchlåda all ready ^^ misstänker det ska bli för gott med lax imon mmhm! Finns nog ingen frukost dock, jag är såå sugen på flingor mjölk o banan.. lr mannagryns gröt! Har inte sagt till mamma än bara :P kanske är bra o veta vad hon ska handla men orkaa haha! Finns ingen apelsinjuice kvar heller ELLER filmjölk för dom sakerna tog jag slut på förut yepp. Misstänker det kommer bli yougurt och päron apelsin citron banan juice!? lr nåt sånt konstigt. jaja, långt kvar tills dess.


Skulle bara komma hit o kladdi kludda av mig innan jag somnade.. kommer nog drömma för fullt inatt, har inte ens börjaaat med förklaringen till min "rubrik" :P tror inte det är något man ska ta upp allmänt dock, lr ens ta upp överhuvud taget. Jag är trött o nanii är bortrest så jag kan liksom inte prata av mig buuh haha. She get's the subject i need to talk about so xD får bli när hon kommer hem, om det inte är bort glömt och tusen nya saker har kommit upp.. phuw. Kan ta det lite kort och obergripligt dåå: Jag va inne på en sida (inte svårt att gissa vilken, men för sakens skull säger jag icke!) och såg lite kort o kommentarer här och där blaa blaa, sen tror jag att jag insåg en sak och upptäckte en annan sak! Saken jag upptäckte är nog bara larvigt och very overdramatic. MEN eftersom overdramatic är the thing to bee i vårat gäng kom jag inte på något mer passande att vara.. However tror jag att de kommande dagarna kommer vara upp till bevis, antingen har jag väldigt fel, lite rätt, lr alldeles rätt :( probably a little bit of all.. men jaja, ska gå o stressa av mig nu och sedan sova! adjo


fredut.



v

Sen snö och tandläkarbesök fy.

Jaavisst, igår va jag alldeles för trött för att blogga! Ändå orkade jag med mina situps innan jag somnade ;D Ialla fall.. snabbt o gott om igår.


Jag vaknade och snoozade i en halvtimme kanske?! haha.. Med min hjärna inställd på en kort och snabb dag at work, 10.30-17.30, drog jag med ur sängen ner till köket och improviserade ihop en lunch bestående av nudlar och en kyckling haha.. massa grönsaker såklart bla bla bla. MEN när jag kom till Nordstan och väntade på vagnen så mötte jag min kassakamrat Emelie och fick en otrevlig chock "Varför är du här så tidigt? Du börjar ju 11?" Noooooooooooooooooooooooo! DÅ slog det mig (ÄVEN om jag hade kollat schemat på morgonen och kvällen) att jag började seent idag. Det stod tillomed på min mobil, HUR arg blev inte jag då! Så jag ringde och tajmade mig så fint in med Lisas morgon shopping på Hemköp, för att fint fördriva tiden innan jag började!



Själva arbetsdagen var okej, mer folk än i fredags konstigt nog men det gick fortfarande rätt snabbt och smidigt! Efteråt var jag tröttare än tröttast och svek mina fellow tjejelgigantare som skulle hem till linda på sminkparty! Istället fick jag i sista minuten en inbjudan av Beccs, och vem kan stå emot mummsig mat, godis och PREMIÄREN av So You Think You Can Dance!? inte jag iaf mohaha.. Så mot min kära vän blev det ist :) Mysigt värre med genom gång av gamla bilder, The Hills, och arga sms ;D Premiären va braa och vi hoppas på ännu bättre framöver, men som sagt om Benke är där.. så är jag där!


När jag kom hem vid 23 blev det datorn såklart.. inte allt för länge dock! Det bästa som finns är ändå när man vet att man inte ska jobba dagen efter! Dock skulle jag upp och till tandläkaren vid 10 så jag orkade inte vara uppe..





NU är jag hemma igen då, med en lagad tand ICK. Bedövning FY och sitter fortfarande med min lilla Everst på mej och snö kvar på byxorna haha.. kastade mig liksom på datorn :P Jag ääär hungrig men får ju inte äta än :( hatar bedövningar. Hade tänkt att lägga mej i soffan nu, fixa kaminen, läsa och kolla film! All at the same time xD you know me.. jag kan! mmhm.


piis.

fredut.

Sunday, March 23, 2008

i forgot!..

pardonez moi! joo en snabbis såklart!


Glömde dra igenom Fredagen juu! Mysigt värre va det så ofcourse ska jag skriva av mej..

Jag jobbade 10.30-17, bästa arbetsdagen ever misstänker jag! Röd dag, snabba timmar plus glada kunder för en gångs skull = inte så mycket att klaga på! Plus att allas vår Lisa Johnsson skulle med till Grååbo vihoo!! Snabb som jag äär hann vi med 17.13 bussen och vi mötte Brandon i Centralen, doog på bussen som va fullproppad och vaaarm! I gråbo va det den vanliga shoppingen i Bonum hos nanii som gällde och sedan hem till moi med lisa medans B o E va hemma och åååt.


At my house va det myspys som vanligt! Mamma hade tjuvstartat med påskmaten så jag o lisa bänkade oss i köket, för en gångs skull, med laaax o sill mmhm! Sen blev det datorn och dåå kom The Lovecouple och joinade oss! Efter en stund var vi full trupp då Ida lyste upp tillvaron med påskägg och chiiips! Vi retade Jonas (han som sitter hemma hela helgen och spelar xbox, ja!) och han blev sur o mordhotade gråbos befolkning hahahah. WE LIKE YOU ANYWAY! Så vi lämnade honom och gick till soffan där vi kollade Austin Powers Goldmember och FUCKING ÅMÅL hahaha inteee okej, det va nostalgi maxat!! Sen gick alla heem förutom Lisa dåå. Vi bänkade oss vid datorn igen, och gick igenom mina bildmappar på datorn haha.. återigen nostalgi maxat! Och vi kom fram till att denna sommaren kommer va bästa ever!! Så jag längtar så SJUKT mycket!!! har noll arbetsmoral för tillfället även imorgon kommer va lugnt hoppas jaaag men RESTEN AV VECKAN och resten av tiden tills sommaren och hösten då jag förhoppningsvis har något listigt aaaall figured out så jag kan åka härifrån :)


thank you very much byebye


..en sista sak. Säg ALDRIG ATT HAN ÄR 18ÅR IGEN om det nu inte va en gammal artikel oså e han typ 1år äldre nu! MEN ÄNDÅ look at him mmhm.


Sean O'Pry

Happy Easter #2

Bon soir!

Nu är jag och min syster hemma hos Pappa o co. Vi har ätit lite påskmiddag, spelat Princess memory (jag kimberly o alicia) och jaag har sovit! Som vanligt :P

I guess partying all night and coming home at 4 in the morning and only
getting 5 hours sleep has that effect on you.

Jag är totally ready att åka hem nu, pappa ska köra mig så jag slipper ramla av moppen när min syster kör och hamna på sjukhus då 1 jag har ingen hjälm, 2 det är isigt och mörkt ute 3 hon kör som jag vet inte vad! Och vem åker liksom moppe nu anyway?! minusgrader o legins har väll aldrig riktigt gått bra ihop. Vägen hit va ju ett perfekt exempel på detta. Kimberly tyckte det va lämpligt att ta skogsvägen MED moppen vid grusgropen?! okeej no thanks missy! Vi höll på att ramla och åka av i backen ner i leran men tillslut kom vi fram iaf phew!

Ialla fall så tänkte jag att jag tar resten av helgen i ett seenare inlägg men gårdagen i detta kanske?! Because yesterday rocked! :)

Lördag Lisa sov hos moi från fredagen och vi hade ställt mobilen på 11 för att vi skulle upp o äta en stoor frukost i lugn o ro innan vi behövde åka runt hit o dit! Men jag vaknade halv 10 av the freakin light i mitt rum och då va det liksom ingen idé att somna om.. Lisa vaknade ungefär samtidigt(förmodligen av mig) och det slutade med att vi gick igenom musiken på min mobil och diskuterade alarmlåtar och olika betydelser som låtarna hade för oss :D very nostalgic i must admit!

Sen var det dags för frukost yeah, gott gott! Det blev fil (icke för den lactosintoleranta dock.) och thé o macka framför tvn där det va The Hills maraton! GOOD TIMES. Vi skulle egentligen matcha bussen in till stan med eve o brandie meeeen det slutade med att lisa o brandie åkte, skillda bussar, och jag gick till eve o hjälpte henne packa inför Cypern!

Snabba som vi vaar fick vi inget gjort utan planerade bara inför kvällen! Det stora ämnet var såklart, som vanligt, VAD SKULLE VI HA PÅ OSS? Vi gick hem till mig, åt Påskmiddag/lunch med mamma och kimberly. Sen fixade jag en av mina H&M klänningar till en lite hot black thing i stället för lång o tråkig :D :P

..och för att snabbspola litee så va det Jag Eve Ida Brandon hemma hos Ida på lite förfest! JAG glömde mitt pass och va tvungen att hämta det (såklart?) innan vi åkte FY va kallt. Bussresan va inte dålig den med musik o arga bussgubbar som va på inte lika mkt festhumör som the rest of us!! I stan blev det McDonkan, trots att jag inte va hungrig buuh, och sedan SoHo!

Jag måste säga att det var en VÄLDIGT lyckad utekväll :) Även om mina älsklingar va tvugna att lämna mig och ta kvart i 2 bussen (Eve Ida Brandon) så stannade jag kvaar med Becca! MEN efter 30minuter ungefär va inte hon heller så sugen på att stanna kvar så då va jag ensam igen men det gjorde inte helleeer någonting får då hade jag Victoria o Madde! Men Madde va ute på egna äventyr så det va me and Vix som gällde! I toakön såg jag ett ansikte jag kännde igen men inte riktigt kännde, om man säger så! Det visade sig iaf vara Daniella, Brandons föredetta flickväns bästis! Och med allt som har hänt så har alla ändå haft lite koll på vilka folk är, så vi va liksom tvugna att hälsa på varandra :D Så då hängde jag med henne ett tag oxå! Hon va där med Alexander, vilket förvånade oss lite haha, så då fick man umgås med honom lite med :) Sen får vi inte glömma Sebbe o Niklas från mitt jobb!! Dom hade nog himla roligt såg det ut jaa, Niklas var i sitt rätta element ;P Det känndes verkligen som att allaa var där och jag tror det bara kommer bli bättre o bättre framöver!
Jag o Vix tog iaf 53.17 tåget hem, guu va trötta vi va och mina fötter hade svikit mig för längesen men tåget gick rätt fort men bussresan lika långsam som alltid! När jag kom hem tog det 1 sec så sov jag! Meeen inte allt för länge för jag blev nämligen väckt klockan 9.30 "ROOMSERVICE, ROOMSERVICE! Kommer du o äter med oss?" Ehm javisst ska bara SOVA KLART!? upprörande, hatar sånt när jag ska jobba dagen efter med för då hinner jag inte sova uuut gash!! Men tillslut drog jag mig upp och åt mummsig fruuulle.
Saker att se fram emot inom den snaraste tiden:
Tatoomässa 28-30 Mars
Inflyttningsfest Victoria 29 Mars
Studentfest, Bryggan under bron 25 April
Gossip Girl season 2
Basketfestivalen
..och mycket mer!
fredut.

Wednesday, March 19, 2008

feels like it..


I’m holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I’m hearing what you say
But I just can’t make you sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down But wait...
You tell me that you’re sorry
Didn’t think I’d turn around and say..

That it’s too late to apologize, it’s too late
I said it’s too late to apologize, it’s too late

I’d take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But that's nothing new
I loved you with a fire red, now it’s turning blue
And you say, Sorry like the angel heaven let me think was you

But I’m afraid It’s too late to apologize, it’s too late..

..så mår jag idag Ha det bra hej.

vill inteee..


I don't want this moment, to ever end,
Where everything's nothing, without you.
I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.

Through it all, I made my mistakes.
I stumble and fall, But I mean these words.
I want you to know, with everything I won't let this go.

These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.

..så nu har jag hittat the song! Avslutade precis kvällen Gossip Girl marato, just like yesterday. GASH i love Gossip Girl!! Ska sova alldeles strax eftersom jag ska jobba imon igeen (extra mm) och pallar inte att vara trött igen! Fryser ihjäl här nere med, ska upp o göra situps osv, förhoppningsvis ^^
Soo today what to say. Vaknade och va alldeles för trött för att röra på mig men tillslut gick jag upp..satte på datorn.. sen minns jag faktiskt inte nu när jag tänker på det :S tror jag gick in i köket o kollade efter non excisting food. Tillslut blev det ägg & bacon iaf! Misstänker jag va mätt tills jag slutade jobbet..åt en halv kebabtallrik med ris till lunch, but whatever ialla faaall..
Jag åt, sminkade mig, satt lite vid datorn samtidigt och hade intee fixat håret kom jag på när jag skulle gå. Men så tänkte jag WHO THE FREAK CARES och så tog jag på mej en mössa o gick xD ute va det FÖR kallt, men solen lös som aldrig förr o jag hade på mig brills mmhm!
Pååå jobbet gick det segt typ, jag gick runt som en zombie o snarkade. Det va inga jobbiga kunder dock så det va skönt! Blir nog mer o mer ju närmare helgen dock, fy. Nu blev jag rädd. Jaag slutade en halvtimme senare än schemat så jag missade 7 bussen.. åkte till centralen köpte ett äpple o juice och satte mig o lääste de resterande 40 minuterna innan bussen kom! Höll på att missa Gråbo station men min mobil skrek till så jag vaknade..
Hemma sen skedde inget, ingen middag, ingen varm kamin, INGEN MAT I HELA HUSET!! arg inombords men mitt i ett Gossip Girl avsnitt och msn fick jag en snilleblixt! jag såg mjölk i kylen = mannagrynsgröt = MUMMA! då blev jag glad och fixade det bumms. Så nu är jag mätt och trött så ska sova exakt snart..
Jobbar tills på fredag buuh. sen är det påsk och ledigt i nån sekund dag!
Myspys humör :(
fredut.

Monday, March 17, 2008

another weekend at B's!

Hilou!

Såå nu är det måndag och jag jobbar inte YES nöjdhet. Det är himla massa snö ute (!?) och jag har kollat 3 Gossip Girl i rad, mår himla bra av GG i must say, och ska snart inleda en låång konversation med Lisa på telefon för vi tyckte det va bäst så :D Sen måste jag bumms upp på rummet och göra massa situps! och sen sova för jag ska jobba imon, buuh.

Men nuu till helgen dåraa:

Fredag, jobbade extraa och va himla trött hela dagen för jag sov i nästan 5 timmar natten innan för någoon höll mig vaken på msn huuhu. Men iaf, jag blev glad när Brandon ringde o sa att han o Jonas va där för dom skulle hämta miiig och så skulle vi bege oss på en roadtrip till gråbo för att hämta nanii! Åk aldrig själv med dom två killarna I wanrn you.
Gråbo va lika tråkigt som vanligt..nästan! Brandon va glad att vara back i bonum, det va ändå ett tagsen nu! Och jonas gick runt o va rädd för alla små gäng som sprang runt o va "farliga" hahahaha. Plus att han blev nog lite uttråkad av att gå runt i en timme lr mer för att vänta på eve xD ooch det slutade med att jag han o B åkte på mini roadtrip i Gråbo haha.. först till my place dock va det ingen som vågade gå in så det blev äääventyr i skogen. Ick.. Jaag hade på mej klackskor o det va kolsvart så inte så trevligt! men Pojkarna hade ju kul.. hmm
Next stop Gamlabjörboholms vägen haha.. där gick vi inte heller in, vi tänkte kidnappa Alicia men icke! Så det blev tillbaka till Bonum i tid för att hämta upp evee för hon slutade precis när vi kom dit! Vägen till Västra Frölunda tog fööör lång tid sen för några ville spana in sina old hoods haha i Kortedala. Och efter 2 timmar(!?) va vi hos B där jag o eve fixade taaacos mumms! mysigt värre. Brandon fick nån hypad flipp o va wildn out under hela middagen hahaha I'VE GOT IT ON VIDEO men när vi hamnade i soffan mätta o belåtna, lugnade han sig lite! Sen blev Jonas rädd för eve o B gick in i sitt rum o stängde dörren för dom va halvt glada/arga på varandra haha.. så vi fick sova i Challes rum helt enkelt! Thanks Challs!

Saturdaaay, vaknade utan en Evelina in the hizzle meen en Jonas och Brandon nästan in the hizzle! Lazyass skulle få skjuts ner till hallen för han skulle ivääg o spela match! Men när J kom tillbaka kunde jag inte somnaa om för jag ville inte ligga i sängen som en tråkig sovtönt haha så jag gick o la mig i soffan på jonas när han spelade Call of Duty 4 (no ladies and gentlemen NOT halo but Call of Duty!!) och där somnade jag såklart efter 5 minuter igen mahaha. Efter jag fixade gorbyys till lazyass #2!
Misstänker jag va tröttare än tröttast för min mobil ringde o lät o höll på hela tiden, och jag höörde den men kunde liksom inte röra min kropp haha.. meen efter typ 2 nästan 3 timmar? orkade jag svara o då va det vics som hade tureen att få konversera med en piggare än piggast Jacqueliiine! Efter det va det ingen roo, jag va tvungen att göra mig iordning litee för snart vare dags att hämta evelinaa (igen) från jobbet!! :D This time me and J alone. Jag va lite rädd för att vi inte skulle överleva bilresan dit må jag säga men det gick himla braaa och i Bonum va det crazy shoppingtime igeen haha..Vi köpte Riiibs, Chiiiips, Choklaaaad, Påskmuuust o lite sånt mahaha.
Back in the appartment (efter en låång bilresa full med partymusik, DJ jacqii & Evenanii, som Jonas inte uppskattade fullt ut maha) fixade vii våra snacks och satte på inget annat än MELODIFESTIVALEN! hahaha.. och vi kollade på helaaaa programmet : Jonas avslöjade sina Nordman singing talents hahaha och han trodde inte vi hörde!? Men det bästa va när vi skulleee hämta Brandon mmhm. Jonas had a Little Surprise for him haha. Eve avslöjade att hon ägde ett par shiny silver legins, och såklart ville han prova dom moohaha! Good times! Så det ända rätta va att hämta brandon med dom på haha, jag o eve följde med för papparazzi delen av det hela! Mycket lyckade bilder ja :D När vi väl hade hämtat B va vi tvugna att underhålla fler folk med denna underbara glansiga syn, så det bar av till Ica! Jonas blev för övrigt filmad påväg ut till bilen igen hahhaha.. hans big break mmhm!

Back in the sofa ville B såklart prova dom och va lika snygg i dom som Jonas. Meeen den stora frågan va ju VARFÖR VA DET BARA MASSA KINES FILMER PÅ TV.. kanske för att vi kollade på 6an men ändåå! Jag fastnade iofs i den sista som jag inte fick se klart!! Men jag va visst trött för jag somnade typ på en gång in bed haha.. Herren bredvid mig dock vaknade till liv tills han med lyckades somna ;)

Söndag, vaad är det för en dag anyway! Ingen nanii in the hizzle för hon är en helg-workaholic men en B fanns det för en gångs skull and a Jonas of course ^^. En smygtittande B tillomed! När jaag kollade på klockan och såg att den va 12.54 blev jag lite orolig dock för jag hade tvingat victoria att hänga med på division 2 match kvart i 2! gissa veeem som va sen mmhm! Meen vi missade nog inte så mkt, vi va i hallen kvart över typ och där skedde massa gossip och prat om tatoos, the new subject for the moment! Efter matchen stannade vi ett tag moot Vs vilja haha men tillslut begav vi oss mot hennes nyya place! Fint värre va deet! och vädret va mer än solglasögon vänligt WE LIKE! så jag dumpade mina grejjer snabbt och vi begav oss mot Becca som väntade på oss i Kompassen! Däär blev det långa timmar med först Sushi och sedan varma drickor at Condeco! myspys.
När jag o V va back at hennes place va jag alldeles för trött för att röra på mej så vi dog i sängen framför tvn och kollade på något schlager flashbacks grejs som jag så fint kallade det! Tillslut fick vi dit en Jonas oxå! aldrig fel med en sådan på plats :) och vid 22 begav vi oss ner till 7eleven, jag i fina fluffiga inne tofflor, för vi skulle köpa busskort och resterande tillbehör till våra pannkakor vi skulle fixaaa vihoo! Vics lagade dom så fint sen med några småproblem med timern haha och jag fick en 1mm stor larv i min Fanta som jag så fint skänkte till pojken mitt emot mig! Seen bar det av till sängen och tvn igen där vi kollade Benchwormers himla rolig film! o simon va sur på msn för att han satt ensam i borås men vi försökte underhålla honom så gott det gick, tror inte vi lyckades :(

Näär vi skulle sova fanns det ju bara 1 säng, som va en 110 säng EHM jag tackar, jag låg längst in mot väggen och dog. Sen vid 6 lr något gck jonas upp för han skulle tll jobbet mohaha! Han konstaterade att det snöade ute!!! inte ok då blev vi arga. Men han va nog ännu gladare som skulle ut i det vädret efter nästan 4 timmars sömn haha, stackars liten. Vid halv 8 kom Victoria på att hon inte orkade gå till jobbet vihoo vilket betydde att jag kunde sova lugnt tills jag skulle åka vid 12 för då kunde hon väcka mig!
Min hemresa gick himla bra, förutom att det va maxad snöstorm ute o jag hade klackskor o legins mmhm. I min väntan på bussen blev jag attackerad av en evelina som oxå frös och va påväg till skolaan! Härligt härligt. Om man bor i gråbo och hänger i stan vet man att hur hemskt vädret än är i stan är det aalltid tusen gånger värre i gråbo! och när jag kom fram hade jag verkligen rätt!! kaaos. Jag skyndade mig in i bonum, köpte frukost och gick till vårdcentralen där jag fick reda på att mitt blodvärde va 128 så nu får jag operera mig igen vihoo!

Nu snabbspolar jag för jag blev himla trött o måste sova.. iaf hemma hos mig då va det iskallt. Eve kom dit och vi fixade oss lite o åt Gulashsoppa! mkt uppskattat vanligtvis, men idag mådde vi bara illa för den va typ ljummen iick. Iaf sen trodde vi att vi hade massa planer för kvällen meen eftersom vi a så snabba blev det varken leka med V lr bio (tack, mycket uppskattat jonas!) :@ såå eve åkte till B o pluggade.. jaag fixade kaminen och gick runt o hungrade för det fanns INGEN MAT! filmjölk blev det tillslut.. och maaassa gossip girl mmhm! nu sitter jag o konverserar på msn och ska sova exakt nu! glömde jag något?

ska jobba imon! ick.

fredut.

Monday, March 10, 2008

hemma igen efter 3 dagar!

yes. som sagt.. för det första vill jag säga att nu ska jag veerkligen snabbspola igenom de senaste dagarna! jag är föör trött..


i Torsdags jobbade jag.. sen åkte jag hem först till bonum och hälsade på eve! Sen gick vi till mig och insåg att jag lika gärna kunde åka med till Brandon för jag skulle inte jobba nåt på längee..sen hos Brandon va det jaag eve brandon o jonaas. Dom spelade Halo hela kvällen såklart, men lite tv blev det allt wihoo!


Fredageen vaknade jag o jonas all alone, för eve jobbade och brandon tränadee.. så jag begav mig in till stan ("TA MED ER GODIS SEN!") för att spana runt o fika med beccs o hennes kompis fia! det blev condeco o det va mkt mysigt, massa prat o gossip! Sen åkte jag till grååbo för att hämta kläder osv inför lördagen föör jag skulle sova hos B igen :P innan vi åkte maxade jag o eve Bonum vi hade ungefär med oss 4 chips påsar,2 påsar cashewnötter, vindruvor, japanmix, pez, 3 stora chokladkakor, djungelvrål, zoo.. plus att vi delade på en räkmacka och 2 knäckisar på bussen HAHA. meeen det vi får höra när vi kommer fram är Ingen dricka? OKEJ thanks boys. iaf.. det va Halo o TV och maat som gällde hela aftonen :D Eve kunde faktiskt spela lite! hon dödade den som låg 1a!! Jonas.. sitt aldrig o prata ii ett headset med andra NERDS igen!!! xD


Lööördag, vihoo party idag! Vi vaknade utan en Brandon In the House! han va M I A nästan hela dagen.. Jonas gick från sängen till soffan o spelade Halo hahaha.. L for looooser! jag o eve va duktiga sen o fixade sgabetti o köttfärssås (iofs va det bara att tina upp den..) medans lazyass gjorde mikromat! Sen va det liksom redan dags att börja göra sig iordning.. men först va det slingdags igen! såå på med den heeta mössan o fixa eves hår :D det blev mikiit fint, very blond xD sen fixade vi oxå brun utan sol på oss självaaa mmhm, misstänker det inte hjälpte dock we are two hopeless cases of pale.. very pale.. skin! Vi sprang iaf runt halv nakna i lägenheten medans stackars Jonas va där. Men tillslut fick vi på oss både kläder o smink, som tur e.. för när vi va klara o väntade på att klockan skulle snabba på så kom det in några människor o satte sig i soffan. Hej hej hälsade vi helt vanligt utan att riktigt kolla.. Eve ba, VILKA va det som kom!? jag ba Yannick o Fedja.. utan att reagera.. sen ställde jag mig upp sprang till dörren o smög ut mitt huvud för att kolla om jag verkligen hade rätt hahahah.. och det hade jaaag xD efter en stund gick vi ut för att vara lite socialaaa, partyglada o allt! Festliga pojkar dom dära :) efter hundra år kom Brandon ut ur duscheeen o Eve va inte glad på han haha.. dom gick iaf igeen allihopa o Jonas va ännu en gång ensam med oss 2 galningar :D


när klockan började närma sig avfart försökte vi få han att ta eeen shot haha för han "tycker inte om när det blir så varmt i magen" när man dricker :D för söt, jag kastaade mig på soffan o eve låg på marken när han berättade hahahaha.. Ami kom hem o va aktivt med i vår disskusion!


Påväg till Beccs pekade vi ut flera mordbenägna människor! vi va helt säkra på att vi skulle dö ahahah.. den sista mannen va festlig "vad har ni i påsen som klirrar så fint?" HAHA säg aldrig så igen..

väääl hemma hos beccs va det maxad tjejmiddag o förfest som gällde :D det blev tillomed lite Jag har aldrig "The dirty version" hahahah.. värt. Filmbevis och fotobevis från hela den aftonen såklaart! när vi gick sen ösregnade det såklart meeen det stoppade inte oss! bussen va kaos, en kille som gick på sa "jag tror det är lite för många tjejer här!" hahaha. syftade han på den massiva allsången som pågick i flera delar av bussen hahaha.. för kul!




Tillslut hamnade vi på Bersåå, jag o eve va inte så sugna men det va ändå kul while it lasted! Vakten fick det att bli HIMLA värt mmmmmmmmmmmmmmhm. Men iaf efter en timme ungefär gick vi till kebabhouse MUMMS, sen vandrade vi runt i regnet o fördrev tiden medans vi väntade på bussen.. eve hittade en mobil! när vi kom hem till B va det ett ruuude awakening som väntade de stackars gossarna hahaha.. eve ställde sig i sängen o hoppade o jag körde disco med lampan xD sen trampade jag på jonas med mina mindre torra fötter mohaha.. men som sagt om inte brandon skulle spela match dagen efter lr om inte ami o challe hade sovit hade vi varit myycket värre :D sen deckade vi snabbare än snabbast..


söndaaaag seg som alltid? Jag o jonas vaknade själva igeeen haha.. "en sak har jag aldrg har fattat, varför är det alltid bara vi 2 här!?" hahha.. slow e han.. men iaf, eve jobbade o brandon spelade bortaa.. så vi vaknadee o åkte typ på en gång :P han e för söt den pojken. "neej vi ska åka spårvagn! bussar låter så mkt o man vet aldrig vart man ska sitta" hahaha..


i gråååbo iaf, hälsade jag på ida o eve på jobbet.. sen begav jag mej hemåt.. när jag kom hem hade mamma maxat städlistan o jag började städaaa vid 5 o va klar vid 9 haha.. oså har jag suttit vid datan tills nu kan man säga!


kvällens = Breaking Benjamin - Phobia


få aldrig så mkt usa flashbacks igen jacqueline sandberg haha..


så nuu ska jag gå o lägga mej tror jag! mkt att stå i imon.. !?


anywho..


fredut

Thursday, March 6, 2008

lustfylld dag haha.

wiho seee jag kan blogga casually varje dag! Hoppas det håller i sig nu då.

Idaag vaknade jag inte lika lugnt men JOBBADE IAF INTE.. skulle till tandläkareen 5min bort klockan 10.50.. lyckades vara där 11.00 men dom hade inte ropat upp mig än som tur eee huhu.. efter att ha konstaterat att jag kommer va där ett par gånger till den kommande tiden (sista året gratis tandvård ehum ehum) och med munnen full av bananlack gick jag heem igen i det soliga men iskalla! vädret..

Där hemma orkade jag inte fixa kaminen för jag skulle ändå åka till staan snart, men jag hade ändå inte kunnat om jag velat för det tog 1 sekund så va mina händer o fötter förfrusna så jag satt fast i soffan med en filt runt mig och spanade på surfsnyggingen Emmers i Charlies Angels!

iiiialla faaall.. vid 3 åkte iaf jag o ida in tll stan för att möta eve. när v kom in insåg vi att vi inte hade sagt till henne haha, så det blev lite spaning på stan tills hon kom! misstänker Oasis i NK är för bra inför sommaren mmhm. Blir alltid lika partysugen där inne. När vi mötte eve gick vi till TinTin för att äta muummsig massa mat och det blev kycklingsallad för allihopa och fanta till moi et evelina, och thé till idaa! vi hade för roligt när vi åt haha.. satt faktiskt ganska länge för en gångs skull ist för de vanliga 5 minuterna. ooch till EFTERRÄTT så delade jag o eve på en kärleksmumms för att hon va matmatmaaat o jag va.. sugeeen hahaha..

under ätandet blev det mkt höga skratt som drog till sig många blickar må jag säga! jag kan verkligen inte skriva varför för jag är alldeles för känslig för sånt hahaha.. meen det va iaf kul xD

efter tintin bar det av till VF och hem till none less then braaandon baarton THE MAN! och hans wingman Jonaaaas vihoo! jonas satt med "bibeln" i handen på soffan. lol at him, just like i told him! men när jag eve o ida krashade soffan blev det annat på menyn (HAHA säg aldrig så igen..) brandon joinade oss så fint o vi kollade Vänneeeer och diskuterade diverse ord haha som jag heller inte kommer skriva här!! jaag målade Jonas naglar igen, sist vare rosa nu va det svart! mkt stiligt må jag säga..han försökte knäcka mina fingrar, och vi kollade på det bästaa (enligt mej o nanii) TOP MODEL vihoo, make overs o allt! för kul! jag eve o ida skulle tillbaka till gråbo men missade förstaaa och andraa men icke tredje bussen, vi liksom orkade inte ställa oss upp från soffan haha.. speciellt inte när JAG hade alla musiga kuddar o jonas hade den torra mhaha.. han försökte ta den men icke! inte ens när jag va på toa o han snodde den lyckades han ha kvar den, det tog 1 sekund så va den min igen ^^

näääär vi tillslut gick därifrån va det bajjväder ute med reeegn o kyla :( och i gråbooo va det slask och regn o blåst och JAG hade klackskor på mej WTF inte ok! men nu är jag hemma o kaminen är igång o jag ska sova alldeles exakt snart för jag jobbar imon 12-19.30 är för övrigt SÅ glad att man typ inte behöver stå själv längre när vi har ändrat tiderna mmhm! o jag ska jobba med elin så vi ska festa i kassan misstänker jag hihi..

godnatt

fredut.

Tuesday, March 4, 2008

good day oh ja!

hilou!

Idag va en bra dag viho! Jag vaknade av mej sjäälv lugnt o fint vid halv 12-12 typ och såg att jag hade fått 2 sms utan att ens vakna! trött någon? mm! sen blev jag glad när jag insåg att jag INTE skulle jobba och kunde sova hur läänge jag ville, plus att det va fint fint väder ute så jag blev himlans mera glad när jag såg det! Tillslut pallrade jag mej upp för eveee skicka sms o skrev att hon skulle komma vihoo!

För skönt att va ensam hemma på dagen med kan jag meddelaa, la mig i soffan o kollade charlies angels MMHM med för snygga färger o folk med i filmen! Sen kom eve o hade köpt med sig mummsig soppa som hon tillagade very nice militery style haha. sen plattade jag mitt håår i hundra timmar o eve slingade håreet och så bar det av mot bonum där ida befann sig! där maxade vi vindruvor och nötter o yougurt som vi tog med till matchen mummsss!

Bil brum brum oså lite stop på vägen.. sen va vi iaf framme precis innan matchen började, och jag blev förväxlad med sofia enhebo!? haha. mannen i dörren e rolig, första gången trodde han att eve va vici haha.. yaya anywho.. mtchen va festlig Brandon va himla duktig o spelade massoor! Patrik o Mario fick med spela massor i slutet o dom va himla duktiga meeed! good times.

efter matchen sprang alla därifrån typ haha vi fick INGA kramar (låt aldrig som en liten fanclub igen.) men jag ida o eve hade himla kul när vi trackade robin som mitt i allt fann sig själv sittandes ensam med oss 3 i ett hörn hahaha. han vill bara bråkaaa. när hans girlfriend kom(yannick) lämnade han oss med och när braandie kom begav vi oss hem till honoom där en liten pojk vid namn Jonas väntade glaaatt haha. Det va myspys maxande i.. en halvtimme typ sen åktee jag o ida för vi skulle leta mat. Men smarta som vi är körde vi fel och det slutade med att vi inte åt aaalls, vi sparade pengar som jag sa lr fett som ida sa xD

och nuuu är jag hemma dååda o ska sova snart för jaag ska till tandläkaren imorgon vid 11 och sedan bege mig in till stan med idaa o möta eve o LUNCHA som det så fint heter nu förtiden!

såklart är det No Air som gäller tonight med.. ooch för alla som vill kommer det finnas ett mkt väl skådespelat videoklipp på Evelina uppe snart haha.

fredut.

how do you expect me..

hej(:


som vanligt va det föör längesen jag skrev :P o ska faktiskt ta det kort o snabbt denna gången för nu minns jag typ inget haha.. kan vara för att det inte har hänt aaallt för mkt!


so whats new? min operation är framskjuten(bajj) för mitt blodvärde är fortfarande för lågt och då dör jag om jag opererar mig förmodligen såå inget med det! men äter järntabletter o mssa järnig mat plus att jag ska börja hänga på gråbovårdcentral o fixa o trixa så jag kan operera mig snarast vihoo!


Jag Ida o Eve maxade roadtripen till Borås tooorsdagen 28feb det va kul!! först bar vi av till Lager sen runt lite där i deras läskiga "butiker" och seen minglade vi i Borås stad, den ser ut som Alingsås kom vi på men sushin va iaf goood! las las maki maki
Tyvärrrr förlorade Gothia men det va en rätt så festlig match ändå o vi va sjukt trötta efter dagen haha. Ida fick en ny Idol iaf!


seen har det inte hänt något haha jag har JOBBAT massa som vanligt. lekt med nanii o hängt hos B typ!


Helgen va festlig dock haha. 1 Fredag förfest hos Lisa (jag lisa mackan arvid fisen), sen bar det av till Uppåt o Framåt, spännande men vi dansade iaf hela tiden wiho! ingen kan förklara snöstormen 3 på natten dock :S JAG O LISA åt massa mumma från Kebabhouse iaf innan vi dog i hennes sköna säng ^^. 2 Lördag efter att ha varit hemma snabbt bar det av till stan igen o VF såklart. Däär väntade (fest trodde jag med tanke på 1000par skor som stod utanför dörren) men till min glädje varee Challed kompisar, som gömde sig på hans rum lr i köket, och simon jonas brandie nanii o idaa! WIHO good times! Simon blessed us with his presense för han fyllde åår dagen efter yao, old dude! och då firade dom det meeeeed HALO 3 hela kvällen (dagen med misstänker jag) och natten! iaf en stooor del av natten. Eve shiftade från rastlös breakdancare till allmänt trött, and back again, tills hon deckade i sängeen! Brandie satt med sin laptop hela kvällen, med oss men ändå inne i sin data haha, så han försvann med nanii tillslut! jag o ida FÖRSÖKTE stå ut.. men halo 3 är inte (tro det eller ej) så himlaa underhållande no no! så Ida gick o la sig tillslut meeed!


och då va dom bara 3 (om man inte räknar med challes über glada vän som dök upp lite då och då).. iaf jonaas simon o jaag. JAG ville sova meeen "du vet vad jag kommer göra!" "om du somnar et du vad som kommer hända!" va det ända jag fick höra haha.. misstänker jag somnade hela tiden o blev väckt lika snabbt.. sen när DOM äntligen tröttnat på spelet så skulle vi lägga oss men insåg att det inte fanns någonstans att sova. Men heter man Simon o Jonas klarar man allt och heter man Jacqueline har man inget val än att hänga på :P så det bleev vi 3 plus Ida som redan låg o sov, påå den skruttiga inte-ens-värd-att-bli-kallad-madrassen på golveeet!! Det va tråångt o vaaarmt o NÅGON hade 2 knäppisar bredvid sig som låg o viskade/flåsade/babblade/skrattade i ens öra. Men tillsisst somnade vi.. tror jag?.. och alla vaknade väll ungefär 10 gånger under natten för att gå på toa lr flytta på kroppsdelar som brutits av mot det stenhårda golvet haha. medans Nanii o Brandie sov på den stora sängen ensamma, mhmm. HOPPAS DET VA SKÖNT! ;D



bäddplatser unger natten(vänster till höget):
Ida Jag Jonas Simon
Ida Jonas Jag Simon
Jonas Jag Ida
..inte dåligt med rörlighet här inte!
Det hjälpte ju verkligen när eves alarm började ringa vid halv 6 på morgonen, utan att hon ens märkte det haha. någon sov djupt mmhm! tur att man har folk som håller för ens öron åt en :D
sååå det va natten! .. dagen dådaa, B åkte till norrköping?! o spelade match! jonas åkte hem!? o jaag o eve o ida drog in till staan o maxade vårvädret i våra hoodies o shalar hihi! för skönt vaare.. sen åkte ida hem o jag o eve tillbaka till VF där vii hängde med Ami framför tvn o dissade Top Models och (not so very good) singing bees! good times!
javisst det va det hela typ!
en sista snabbis..idag va första dagen på jobbet med den nya stängnings tiden 19.00 WIHO! himla skönt varee o det ska bli mumma att bara jobba torsdag sen inget på heela nästa vecka!
fredut.
v
Jordin Sparks ft Chris Brown - No Air

If I should die before I wake
It's cause you took my breath away
Losing you is like livin in a world with no air

I'm here alone didn't wanna leave
My heart won't move it's incomplete
Wish there was a way that I could make you understand

But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Got me out here in the water so deep
Tell me how you gone breathe without me
If you aint here I just can't breathe
Theres no air no air

I walked I ran I jumped I flew
Right off the ground to float to you
Theres no gravity to hold me down fareal

But somehow I'm still alive inside
You took my breath but I survived
I don't know how but I don't even care

But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Got me out here in the water so deep
Tell me how you gone breathe without me
If you aint here I just can't breathe
Theres no air no air

v