Wednesday, July 30, 2008

Superhuman

Sol och värme mmh, nu mår vi bra haha.

DOCK sitter jag hemma och fixar låtar(himla bra!) MEN inför jobbet :( palla nej? Det är iofs bara idag och imon sen är det helg och massaaa att se fram emot :D

Längesen sist elleeer? Veem pallar datan när det är såhär varmt ute :D (jag?)

Anywhoo..
Sen sist har jag varit på Liseberg med Eve Ida Aron o hans gaang! Himla kul haha.. helt kaos i flomeride (stavas det så :S) när det va Eve Ida Jag Toni Aron som satt i en båt haha, alla blev heelt genomblöta! PLUS att jag o eve satt längst fram i Kanonen hahaha, FÖR kul är deeen och vi klämmde ihjäl varandras händer när vi åkte med hhi :D

Annars var det en alkohol-fri helt tro det lr ej :P Jimman och Moses hade 20års fest i lördags i Björsared? Himla kul va det att träffa alla igen haha, en galen blandning på folk dock! Efter det blev det såklar Respekt och efter ett tag taggade vi till! Som vanligt är det lika kul att spana in alla ens drunken friends :D

MASSA NÄSET med såklart! I'm toasted, som en svarting! Brandon kallar mig numera "Shaddow". Men hey! är det sol så är det:D Han är bara avis..

Igår va det först Näset, Jag Eve hängde med the booys! :P Dom lyckades få oss sugna på Tisdagsklubben, och senare på kvällen var det exakt dit vi begav oss :D Jag Eve Ida. och INGEN av pojkarna som lovat haha.. Brandon :D Där inne va det ju lika bajjig musik som vanligt men hey! Sjukt mkt folk iaf :D

The afterparty va ju en annan story dock xD Ida åkte hem, för hennes mamma va snäll o skulle hämta oss :) men då får jaag panik och får världens JAGVILLINTEÅKAHEM ångest haha och eve likasåå! Så i varsin taxi åker hon till VF och jag till olskroken :D spännande att se 2 pluttar äta ungefär 1kilo köttbullar, potatissallad & inlagd potatis HAHA! Wihoo hejja er M & M :D

Såå nu sitter jag hääär vid datan, ska lägga mig i sova exakt snart för annars kommer jag DÖ på jobbet inatt. Eve åker till Greece imon så då blir det ännu mera jobba ensam nästa vecka :O

LÄNGTAR TILL HELGEN mmhm för kul!

Kisses
Jackie

Thursday, July 24, 2008

Brynd?..once again!

Oh ja, solen är framme och det har vi inte missat!

Recap: Onsdags, jag o eve vaknade litee senare än planerat och skyndade oss till stan and to the frölundaa. Vi DOG tyvärr av värmeslag på vägen dit och det slutade med "big brother goes hall-i-höghus, versionen". Seen vare exclusive food-time! :P och misstänker någon har filmer hemma han sett litee för många gånger, mahah..

Anyways..

IDAG va en himla bra dag! Dock vaknade jag först halv 3 på natten och hade en kort sms-session :P somnade om, och vaknade sen halv 7.. HALV 7 hallååå kom igen nu Jacqeee.. Tillslut gav jag upp och satte mig vid daton. Det visade sig att både E o I hade vaknat lika tidigt och vi tog en tidigare buss(bil) till Näset med Emma som vi hämtade i stan :)! MMmmmh! SOL, bruna o fina igen misstänker jaag.. tog inte för lång tid nehee. MEN sjukt skönt att få bada igen(JAG BADADE VISST ROBIN!) och leka med Alicia hela dagen huhu..


Sen blev det matlagning, film (MM stomp the yard, love them booys!), hoppa studsmatta, sova :D.. hos eve! PERFA. Hejja bra dag. tills glada familjen hoppar in i bilden men aah..

Ironic - Stay with Me

Imorgon blir det såklart Näset igen, och jag ska vara I VATTNET när Robin o co kommer dit så han får se att jag e BÄST på att bada, mahah..

Tuuuddels, ska sova exakt nu!
Jackie

Tuesday, July 22, 2008

Inte igen tack!!

Okey, spännande hemgång efter jobbet igår!

Vi slutade lite tidigare så jag o eve gick till donken och åt frukost mahah.. sen tog vi tåget till Lerum och solade snabbt innan min..tid, uhuu uhuu. Seb går det såklart ingen buss på en halvtimme så vi släpar omkring oss själva i lerum..

Äntligen hemma vid 9 och är inte det minstaaa trött så sätter mig vid datan snabbt :D Eve ringer (för hon saknar mig så mickiiit hela tideen) och sen somnar jag vid 10 kanske? haha.. INTE OK.

Vaknar av mitt sovrum som är varmare än varmast, och med ont i halsen till tusen! USCH palla bli sjuk igen nej!? Är fortfarande heelt kokhet och har druckit mirakeel thé och massa vatten o grejjat, så nu får det försvinna bumms tack!! Har degat hemma ensam hela kvällen(?!) och nuu kommer min mor och syster som varit på bio ser jag! Ska duschaa sen powernapa innan jobbet! Efter inatt är vi lediga i en heeel vecka mmhm, gottans!!

Igår va det för övrigt HIMLA soft på jobbet xD Fanns ingeeen post första timmen typ och sen va det ungefär så resten av natten! :P Jag o eve babblade mest av alla som vanligt och Pelle PK fick varsin "liiiten kram" :)

Hoppas det blir lugnt och att tiden går fort inatt!

Kat DeLuna - Love me, Leave me

Kisses
Jackie

Monday, July 21, 2008

i die..

..pang jag dog! hihi ne, faktiskt inte..

MEN jag gick upp ur min säng tillslut, det tog ett tag av vaknande hit och dit och intee sovande hit och dit! Plus att jag drömde massa hemskt :( Missade precis min buss.. så Johan du hade rätt, jag hann inte. Och måste vänta tills kl 16.05!!! Hej någon bor på landet?

iaf. Idag har ångesten lagt sig.. ÖVERALLT! inte borta det minsta, och jag pallar inte sånt här :P Vilket är värst? JO.. först det däraa (i die) sen det andraa (pallaa) sen..bryr jag mig faktiskt inte. hejdå


såå.. now you know, och ni som inte va där.. you don't

i die!
Jackie

Sunday, July 20, 2008

Freakin joke..

KOLLAAAAAAAAAAAAPS!

katastrof KATASTROF.
det ända ordet jag får ur mig just nu, herreeee.

this is so not freakin ok! inget av deeet, jag spyr. Iaf anywho, ska försöka skriva av mig för jag har ännu inte fått ur mig ett skrik. Vet inte ens vart jag ska börja..

Lördag IGÅR vaknar helt slut, efter 2 jobbdagar och uppstigningar vid 17.30 båda dagar.. INTE IDAG DOCK för då ere lunch i stan med familjeligan.. AS ARG hela dagen för onödiga skit saker. Maten va gottig, men vill aaldrig mer se kyckling/kött/räkor RÅA som ska stekas och sedan ätas av mig. fy skäms Bamboo. Kanske funkar i en vanlig turistort men helloo sverige?!

Sen blir det hem o stressa och stressa iväg till eve, där hon o ida är i fullfart med att göra sig iordning :D efter en miljon år är vi i stan och är föör laddade inför aftonen, MEN så tog det 1 spårvagns hållplats så va det bråk, haha! Mest oklara männen jag varit med om.. jag eve ida sitter o skriker på en turkman som inte vet vad han själv säger och är ap full och röker på oss o petar o DAMPAR! hej då fula man.

Utanför V sitter Mario o Miles o väntar på oooss vihoo :) sen efter eeen halvtimme (gash) är festen i fullgång, för vår del mahaha! och en inte så lång stund efter det är lägenheten full och It is ON!



Mkt spännande indeed, me and eve FTW haha.. lul! Massa mkt bilder togs det som vanligt med hihi, we like! Respekt va kul (men hey, vem vet?) och the afterpaarty va kul (men hey, vem vet?) maaahaha..

iaf.. jag dör idag, för ångesten är SÅHÄR stor och resten är bara.. SÅHÄR STÖRANDE!

say no more. Eve ringer om exakt nåra minuter o då ska vi skrika ihop!

Katastrof
Jackie

Wednesday, July 16, 2008

hmmm i wonder why!?..

uuh, jag har ont i ryggen!

Eller svanken rättare sagt.. undra varför? Har ju bara suttit i denna stolen framför datorn heeela (och då menar jag heeela) dagen! Nerd, visst? Nerd and beyond!!

Iaf.. ska skriva snabbt sen lägga mig i min säng o läääsa the It girl hihi!

Fixade en bättre (muchoo) version av Never Back Down, och såg klart den nuuu! YAY lycka. muskler. aaaaaaaah. och blev lika taggad som vanligt på att börja träna o härja, sist gick det himla bra ett tag ju! Såå ska faktiskt försöka igen. Scchh.. lets not jinx me haha. Har ändå inga pengar till att göra något annat. DOCK hade jag behövt pengar till att inskaffa gymkort! Där hade jag trivts (tillslut), alone med min musik :D

anywhooo.. imon är det röra på sig och sedan jobba natt som gäller! Ska försöka smita iväg till Vics med för hon kommer hem imon! Ska se om mina Victorias Secret, presenter kan rycka upp mig :)

-Ett shout-out till Eve som jobbar själv på posten inatt, skruuuttit!!
-Alla som är på Tisdagsklubben idag ska smsa alla deetails till mig ASAP imon!!


Glo för i..








.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..Som vanligt, MAXAR jag soundtracket efteråt.. mmh
.Think about it.
.Jackie

Tuesday, July 15, 2008

Chilliland at home!

Hmm.. en av de bästa sakerna som finns är när man vaknar och är ensam hemma!

No kidding. DOCK blev jag först väckt av att kusinerna sa till mig att dom skulle åka till stan! (gash send me a text would you!) Meen efter en stund va det ändå dags att släpa sig upp :P

Som vanligt these days, händer alldeles för mkt och lite på samma gång såå det är jobbigt men ändå lätt att sammanfatta :)

Vi missade för det FÖRSTA vår, första Summerclub (alltsåå första gången vi missade Respekt)! I lördags den 12juli.. Why this? JO Aron hade Birthday bash på Vasastan :) Himla nice må jag säga! Det va litee mini förfest, Jag eve ida och äckel dricka! Sen vi 3 plus 20(?) boys i VIP avdelningen hihi :D We like?! Det kom några fler tjejer under kvällen dock, phew.. Massa goa och (mindre goa?) drinkar dracks det, free is always appreciated! Och lite dans, trotts allt :D


Sen bar det iväg till Kebabhouse, där vi beställde.. ehm.. mat! 5 menyer.. i say no more HAHA! och påväg tillbaka hakade Miles och Mike på vid Järntorget. Sen somnade alla så fint (och VARMT) till sämsta filmen ever Anaconda! Jaaag ville faktiskt kolla på Ice Age, men icke.!

Söndag dåraa.. maxade skräckfilmer och mat hos Vics ;D igen.. jag eve idaaa och mat för hundra personer.. JUST DET JA vi åt en pizza på spårvagnen med! ehm.. inte ok men det va kul iaf haha!! och dagen efter städade vii fint fint för vårt sista farväl av lägenheten! Dock inte sista gången vi är där misstänker jag! :P


På kvällen fixade vi Chorizo, sallad, "ris" hos Eveee och dog i soffan! Jag o Eve fixade MMMH så goda marshmelliöörs i ugnen med! Öppen eld och allt hahaha..

Det är lika gott att äta marshmellows som det är att kyssa någon! (typ!)

och nu sitter jag här.. ensam hemma för stunden och maxar filmer and so on :) för himla trött och fattig för att göra något annat! Ska jobba onsdag torsdag med, buuh. Järnbristen är nog tillbaka med, för nu känns det som förr och mina ögon är vitare än vitast haha.. dags att ändra på kosten exakt nu! :P faktiskt..

oh well..

Kisses
Jackie

Friday, July 11, 2008

it's all right, i'm all right!..

Javell. Dags för stadeen!

JAG sov för övrgt på våran freakin vardagsrums soffa inaaaatt(inte för att den är obekväm lr så..) MEN.. jag SPYR när folk sover i min säng, MIN SÄNG, miiiiiiiiiiiiiiiiiin säng.. inte någon annans säng utan miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin säng!! SÅ tills kl 7 imorse satt jag o kollade på film (sean faris) mmmmh.

Så nu är jag på G för stan med nanii! Kolla läget lite osåå huhu.. Sen är det hem o softa helaaa aftonen misstänker jag? för trötta gash..


Låtar som lugnar (lr hypar!).. som gäller nu iaf!!
Lady Gaga - Just dance
Kat De Luna - Run the Show
Nelly Furtado - Do it
Bisou
Jackie

you know you've got it..

..if it makes you feel good!

Jaharuu haha. Vardag? Helg? VEM BRYR SIG. misstänker det är för mkt fest hit o dit. Jaag kommer hem efter hur många dagar? och min mor säger till sina 2 vänner som är här "Min dotter är en riktig PartyGirl!" HAHA inte ok?! men hey.. vem ska klaga :)

8Juli Tisdagsklubben
Det blev förfest i Linné ;D Jag Eve Ida Ally Selam.. och efter att ha stressat fram dricka under hela dagen (eftersom vi kom in till stan 18.05 när systemet stände 18.00) shottade vi tills det sa stop (lr tog slut rättare sagt)meeed våra oväntade men oj så välkomna pojks (the 3 Ms) Mario Mike Miles! Himla kul varee! Och vid 00 drog vi till Tisdagsklubben! Galet? jaa.. någon som vill dra en re-run? haha.. sch.. såklart va våra laaadies där med, och alla andra folks som förgyller våra utgångar! ;D

Efterfest med start @ Kebab house och sedan en väääldigt lång vandring tillbaka till lägenheten där alla somnade lite här och var på varandra :S haha (låter feel men va himla muusigt!). DOCK va det mindre skönt när alla vaknade och såg ut som troll för det va varmt som en BASTU!!

iaf.. massa bildbevis coming up :)

9juli softileraa hos Miles :)
Om man nu kallar Rom&Cola,Rödvin&Cola,Öl.. att softa haha! nehee. men det va kul kul iaf :D Jag Eve Ida stressar hem och fixar oss.. för att sedan stressa in till stan hem till Miles och möta alla foolks igen :) part 2! Denna gången lyckas vi få med Lisa och Beccs som trodde dom skulle få en lugn mysig filmkväll, neheee :D

Vi va där från 22 till 06 lr? HAHA.. Snurra flaskan Girl-version, är allt jag säger :P ni som inte va där missade.. inget (A)


..och klockan 00 sjöng vi för the BIRTHDAY BOY MIKE :D graaattis mahaha!! och Negin lärde mig att shaka, for real liksom! och jag kundeee mmhm :D

Ungefär 200 bildbevis från den aftonen jaao! och videos haha!

Sen va det Jaaag evee idaa Mikeee och Aboou som gick hemåt och lagade massa maat(fiskpinnar, falukorv, nuggets, makaroner!) hahaha.. mmmmh! Och vi somnade så fint tjejer och killar försig! ;D

IDAG dåraa!
Middag hos pappaaa. Sen hem, TRÖTT! Men har det nåågonsin stoppat oss ha?? ha? Arta och Ida hämtar upp mig vid 22.30 så åker vi till hennes brooor i partille, där hinner Ida få i sig lite (haha) och höjer automatiskt ljud nivån resten av aftonen :P Sen beger vi oss till stan, möter eve, kollar 10min på 2 filmer och.. åker tillbaka till partilleee, och sen ostressat hem haha!! när man itne har så mycket att göra gäller det att använda sin fantasii!

IMON fridaay(idag)
Lugnt? Ska sova.. tills jag vaknar. Och sedan åka in med the ladies, OSTRESSAT, till staden för att spana party outfits :) FÖR på lördag ere Aron som fyller åår och det är birthday party som gäller :)

OM vi har tråkigt imon kan det hända att nåågon är ensam hemma och rååkar ha fest! Haha neej jag skoja..
...lr?

KISSES
Jackie

Tuesday, July 8, 2008

no time!

okej, för mycket och för litee har hänt så kör ett litet bildspel lr något :P

IDAG first off all, vaknade jag 16.00 (somnade 8.30) och är nu i full preperation för aftonen! Tisdagsklubben yaah.
seen har vi jobbat MASSA usch, let's not talk about that..

SUMMERCLUB är tillbakaaa, premiären va loolig. Thank god för att träffa människor igen puuh!



what else?.. för trött för att tänka! Tisdagsklubben förraaa tisdagen med yah! KUL :D

såå..evelina is my saviour, SIDA VID SIDA varje dag hahaha :D

OMG Nadal för i.. Vann Wimbledon MMHM! plutteeeen!!! Fick inte kolla klart finalen första dagen för jag jobbadeee BUH, men spelade in såklart och dagen efter satt jag mamma ally bänkade vid tvn och skrek :D sen vann han mot fedderer (gubben) och blev himlaaa glad och söt :D

såå we like!.

bisou
Jackie