Thursday, November 27, 2008

just because it's not what it used to be..

dagens ända rättaaaaa:

"aah va med oss en helg så får du se vem det är som behöver åka bort!"
BRA SAGT jaaaz haha! I die. Om folk ändå visste..
Hemma, hungrig! Orkar inte äta något.. ska kladda lite ist hade jag tänkt huhu. Pratar med jaaaz på msn och lyssnar på musik! Mm.. inget jobb imon så kanske tillomed lägger mig i soffan sen en stund! Jag har faktiskt inte fattat att det är helg nu, hallå HELG liksom! Veckan gick inte likaa fort som jag hoppats men ändå relativt, så det e ok. Varje dag vill jag åka härifrån mer och mer.. sen komma hem och åka igen tack, helst!
.
Imon ska jag nog hälsa på eve på caféet, kanske med lus om hon hinner! Och vandra i stan lr något, glo på klänningen i NK igen och skyltfönstrena haha.. så mår jag lite mysigare förhoppningsvis:P men min moodsetter denna helgen (en av dom) kommer vara att vi ska jobba 12-20 på söndag! EH! det är inte alls länge nej, OM MAN INTE JOBBAR PÅ MITT JOBB! men hey, ändå bra för usa-kassan hihi.
.
såå något mer? ja förmodligen.. haaar lyssnat massa julmusik hela dagen dåå som jag skrev förut haha, usch va mysigt! Folk blev nog förvirrade när jag satt på bussen och sjöng Jingle Bell Rock :D SPREAD THE JOY!
:
:
Nu letar jag mat.. ha deet
Jackie

Xmas spirit!

Åh, kollade verkligen klart Polar Expressen precis och har gått in i maxad julmys stämning!! Mmh, himla glad att jag ska mysa på skridskobanan mitt i NY hihi i fluffig snö, och spana otroliga skyltfönster på Bendels & Barnes and Nobels (lr hur det nu stavas haha)! NK gånger tusen typ! myyys.

Letar upp allaa söta jullåtar med olika kändisar som jag har på min data nu haha! Och ska verkligen låtsas på bussen in att snön är kvar ute!! SNART E DET DAGS FÖR JULPYNT! Åh asså mmm i die mohaha!!

Sen vare intee så mycket mer! Torsdag, who knows vad som sker! (kom för övrigt precis på att det kanske inte är så bra att julpynta huset om vi håller på att packa ihop allt inför flytten :P) men hey, jag har min snögubbe-glob i mitt rum iaf mmhm <3


He's gonna find out who's naughty or nice
Jackie

Romeo must Die.

OK nu alldeles snart ska jag faktiskt sova! Har varit himla trött exakt hela dagen och det orkas inte med imorgon igen!! Kom för övrigt på precis nu att jag inte sett en keps på länge!! På någon snygging såklart, uh ej ok! Kepsar e bra skit :D

Kollade sista biten av RmD nyss och tycker det e himla synd att Aaliyah inte lever, blä! Minns verkligen exakt vart jag var någonstans när min mor ringde o berättade att hennes plan krashat! Ick. Lyssnar alla gamla låtar med henne nuuuv, we love!


Linda är ju påväg till USA alldeles exakt snart och OJ va jag fick en hype igen då! Som jag har ungefär varje minut på dagen men hey. Kan tiden inte bara gå magiskt fort? That's all i'm asking, pliis! Iaf imon så jag kan få helg sen! Eve joinar på jobbet imon med så det kommer nog gå mighty fast :) Plus att idag gick det braa så mina pengar till USA växeer thankyouverymuch.

Mmh idag hade jag massaaa ledig tid eftersom jag inte hann åka hem efter sjukan! Så jag vandrade omkring på frölunda torg haha. Jag upptäckte mitt presentkort på H&M så det blev iaf lite mini shopping, mums! Och så fick jag en goood mumsig lunch på eve andraa jobb mihihi!!

Helgen då? Jag koommer ha exakt lika lite pengar den här månaden som förra typ såå hejja brancos fest lördag haha! Men ändå kan det bli en spännande helg, som vanligt. om man nu orkar..

*
"It's been to long and I'm lost without you

What am I gonna do, said I've been needing you, wanting you

Wondering if you're the same, then who's been with you?

Is your heart still mine?"
*

Aah ska verkligen lägga mig i min säng o lyssna musik exakt nu, och drömma massa gott! Vill ha tillbaka snön oxå, hallåå? Regn nej tack! Vattenpölar nej tack! mysiga flings JA!


You don't even have to ask..
Jackie

Wednesday, November 26, 2008

"It doesn't matter if you get there, as long as you go somewere"

OK jag har precis sett klart the Sisterhood of the traveling pants 2! Fy vilken söt filmen! Himla miljoner gånger sötare än den första ju hihi. Vill alltid resa överallt när jag kollar på dom filmerna. Nuuu sitter jag o klickar igenom the Devil wears Prada, mumms. Blir alltid lika sugen på att SHOPPA när jag ser den! Eller jobba..exakt där! :) OCH just det jaa.. jag kollade verkligen på min childhood-FAVO-movie förut: ROMEO MUST DIE! aaah i die. Den filmen for the win!!

Skulle sova tidigt idag ju men hmm så bra gick det med deet! Jag ska upp "tidigt" imon och vara hos doktorn kl 13.30, uh.. sen blire nog lite vandring på stan, hälsa på eve at work och sen bege mig till mitt EGNA work! mmh, idag gick det himlaaa segt faktiskt men sen slutade det bra braa! Heja ungdomarna på Orust! :P

och en FYI till mig själv kanske, är att IMORGON SKA JAG LETA UPP EN MAGAZIIINE det första jag gör så jag kan andas the freeakin UT! Abstinensbesvär någon? och nu är det ännu mindre tid kvar till USA! Har börjat drömma om det nu med, uh! Blev så besviken när jag vaknade och insåg att jag inte aaalls skulle åka om 5 timmar hahaha!!

Anywhooo, ska verkligen vandra omkring sjungandes imorgon vart jag än går! Och hoppas att det ynkka 4 h at work går fort fort pleeease! "No no, that wasn't a question"


So, he's cute right?
Jackie

Monday, November 24, 2008

Serious flashbacks!

NU har jag fixat det du bad mig om V ;D

och medans jag gjorde detta passade jag på att klicka igenom alla mina blogginlägg från detta året! Gash.. What to saay what to dooo? haha.. maxade flashbacks va det iaf, ååh. Himla tur att jag har en blogg! Jag har ju sämsta minnet så nu fick jag lite roliga minnen tillbaka haha..

Sommaren va ju helt underbar! Bara att inse och komma ihåg det så :) och guu så mycket som har hänt det senaste året! Har vi sagt det nog gånger än lr? I dont think sooo! Men nu e det ju vinter o allt igen.. dags för nytt! Händelser då.. inte folk kanske :P <3

Sitter hemma ensam nu, såg att det har snöat ännu mer inatt! Himla mysigt, men jag har ju inga lämpliga skor nu haha. Ska jobba sen! Fixa mat exakt nu, och läsa min Gossip Girl.

Sötnöt (hahaha)
Jackie

Sunday, November 23, 2008

Kind of messed up!

AH, himla lycklig över att vara hemma igen :) vild helg! haha.. ne men lite kanske.

I Fredags vaknade jag o eve hos V som vanligt haha. Jag åkte till sjukan och eve till jobbet! Efter sjukan åkte jag hem o dog till VS som vanligt (också), och efter en stund va jag påväg in till stan igeeen! Jag trackade eve på hennes jobb, men blev bortkörd av en Aho tillslut efter att ha suttit där i 1½ timme hahaha..

Sen begav vi oss till V (igen!) där lägenheten efter en stund fylldes med hennes arbetskamrater! Mucho spännande, men trevliga :) Lite senare åkte jag o eve till inferno, kortaste visiten hittils? Himla tomt va det och när det tillslut blev fullt med folk blev vi så hungriga så vi köpte med oss mat hem till V igen! Där hade pojkarna från jobbet anslutit sig och alla va riktigt roliga att kolla på hahaha..

När folket tillslut försvann somnade vi 3 bumms och vaknade lika trötta som när vi somnade :S Men ändå begav jag o eve oss in till staden, och heem! Jag packade ner lite av vardagsrummet inför "flytten" och sedan vandrade jag över till eves place! Värst va mycket rörelse kände jag nu :D Där va hon iaf ensam, så vi hypade såklart exakt lika mycket som vanligt med maaat o musik! För vi skulle på en låång roadtrip till BORÅS vihoo! Först va det bussen in till staaan, en riktig partybuss i vår ära! Sen skrattade vi gott på Hemköp åt oss själva haha! Och på bussen till borås fick vi det bästa platserna läängst bak där vi kunde spela musik o parta huur mkt vi ville :)

Väl framme i borås såg vi att det va nästan snöstorm! ÅH vilken lycka! Massaaa snöö, hur stora flingor som helst!! LYCKA! Första snöpussen exakt när vi gick av bussen, i vår ära! Sen skapade vi ett nytt äventiirr när vi skulle hitta bussen som skulle ta oss 4-5 hållplatser! Klarade vi det? JA! Åkte vi förbi hållplatsen för att vi insåg precis när bussen körde förbi att vi skulle gått av? JA! hahahahaha typiskt? men tillslut hittade vi rätt och lusen kom o mötte oss hihi. HERE COMES WE! Kom på nuu för övrigt nanii, att vi pratade om samma sak hela vägen från gråbo till borås haha!


Det va en mysig fest må jag säga, himlaa fin lägenhet Simpa o Lus mmhm! Sen blev det litee kaos men hey, sånt hör till.. och idag har vi tillomed JOBBAT! aah, vi trodde inte det skulle gåå men när vi fick ett eget litet rum o maxade el fruutas och skratten så gick det finemang :D Sen så har vi också ätit allt man kan äta på en dag idaag, mmh! jag är nästan fortfarande hungrig! Nee. kanske inte längre. Vandrade förbi NK innan jobbet med, ååh älska årets skyltfönster! Och klänningen inne på Tommy Hilfiger, hello nyår! Jul&Nyår i USA är the sheat.
Nuu ska jag kolla Victorias Secret fashion show, igeen! Och sedan sova goott.. imon ere jobb igen!
har hittat en ny söt grupp med! Lr min syster haaar, som vanligt.
Trading Yesterday
Albumet More than this har baraa söts låtar mmhm!

...and if the message hasn't reached out to you, JAG VILL ÅKA TILL USA NU!

.

ändå är jag trött i huvudet..
Jackie

Thursday, November 20, 2008

Clumsy

Better safe then sorry.
I must say..that is kind of a sucky expression? men iaf så för tillfället kanske det stämmer! who knows who cares.

Vaknade himla tidigt imorse? Inte meningen juu, men sitter här nu och har ätit frullee.. Kollar Knocked Up, mmh glad att det inte är ett issue of mine iaf hahah. Väntar på Dirty Sexy Money, och funderar på att fortsätta läsa GG!

Sen äre woooork! Mmhm, och fotografering haha spännande.

Jag har FETT ONT i min tand! Hoppas INTE det är en till som ska växa ut? I die isf, aj aj aaaaj. OCH VI HAR INGEN MJÖLK HEMMAA ååh, palla gå till affären mahaha. och ändå va detta det vettigaste inlägget ever! :) we like. Alessandra Ambrosio fick sin bääby för 3 månader sen tydligen, JAHA! Besöka hemsidan exakt nu.

Better safe then sorry.
Jackie

SKYNDA DÅ!

ååh.. Vill jag något att mer än att åka till USA exakt nuu? i dont think soooo! Bara några veckor kvar nu iaf, mumma!
PLUS ATT VICTORIA'S SECRET SÄNDS PÅ CBS 3 DECEMBER vihoo!

Jag har gjort upp en plan på att fram tills resan ska jag endast jobba och inte tänka på nåågot annat. Så att tiden går supeer fort! Ska tjäna massa pengar för det har kommit till min kännedom att jag även får lön när jag ääär i usa mohaha JOY? Mmm, usa usa usa usa usa usa usa usa usa. JUL I N.Y kan det bli mysigare? NEHEE! Har kommit fram till att jag ska video-blogga med haha, som en riktig turist! Och jaga Victoria's Secret modeller, så jag kan bygga på min lista av modeller jag träffat (WOW 1st haha).

Igåår vare sushi i stan med Becca! Vi blev SJUKT glada när vi, efter att ha pratat om första snön förra året, insåg att vi befann oss i ÅRETS snöpremiär! Jag stannade tvärt upp och nästan skrek samtidigt som jag pekade i lyften "VAD ÄR DET!!?" Men hmm vänta lite helt plötsligt slutade det? OCH DET VA FEJK, what the freeak! Lägg aldrig ner så mkt energi på snö igen gbg, fast gör det alltid för jag ska hänga på den gatan varje dag nu o mysaaa mmh. Sen vare baskeeetmatch yet again, och tivaarr vann dom inte idag heller :P men hey, alltid lika mysigt att kolla :)

Efteråt åkte jag eve o vics hem till henne, och kollade tv o åt nudeeels (och fiskgratäng?) sedan somnade vi gott på en gång typ haha.. jag mediterade mig själv till sömn (kan vi låtsas iaf, tog ju fett lång tid lilla du!) mahah..Och innan jag o eve åkte hem för att sedan åka in till jobbet igeeen, städade vi så fiint i lägenheten hihi.

Första kvällen at work idag då! Himla ok vare faktiskt och vi kom med på top 5 såå YÄH, better look out mmhm! Ska maxa ännu mera imon och nästa vecka så jag får mucho dinero till usa, hahaha va aldrig så sämst på spanska igen..

Brandy - Right here (departed)
Suug lite på den karamellen som lisa hade sagt HAHA



Gone, going, gone..
Jackie

Monday, November 17, 2008

the weekend is oveeer..again!

Sooo.. update, skriva av mig exakt nu and move on! värst va dramatisk!

Väl hemma sen satt mamma o kimberly i värmaa vardagsrummet med massa mat som jag missade, och så babblade vii family-style! All to my pleasure. Så efter det hypade jag huvudet av mig! Packade en vääska, skrev HYPE till eve och begav mej till her place där vi hypade ännu mer och åkte till Inferno! hahah..

Det va himla lyckat skaaru veta, a good word beginning with a T comes to mind! (nej ingen person lol). Och sen anslöt sig Emma till vår kära club och alla dansade lite tiiill! Jaz hängde med oss en stund utanför efteråt för att ge oss lite updates om club Bounce där hon hade hängt mahah..

Jag o Eve sov goottit men VARMT och inte så himla länge och gick till jobbet i maxade T-shirtar där det stod SOFT och I v NY på.. hahaha.. blaast. Dock va det inte det roligaste eventet att jobba på meeen ah, it had it's reasons :P

När vi ääntligen va hemma hos eve igen va båda ensamma hemma! Då kunde vi inte göra något annat än att hypa ännu mer.. igen! SÅ vi lagade DEN GODASTE spagettin o köttfärssåsen eveeer, smärr! och dansade omkring i huset i hopp om att chocka någon förbi passerande vandrare hahaha.. OCH denna gången va det tillomed en PARTY BUSS! it was a sign sent from heaven! Hemma hos V hade hon hypat helt i sin ensamhet (ne Lus va där men skulle icke ut hihi) och påvägen dit anslöt sig Jaaz med oss så all together hade vi en BLAST förfest med musiiik, såång och Chris Rock haha!

Respekt va kvällens mål, och det va himla kul faktiskt! Massa buuddies, otroligt nog, och inget drama hit o dit, typ iaf! Inget värt att nämnas :P Det va dans non stop.

Seeen somnade folk på olika ställen EHUM, folk övergav sina egnaa lägenheter eller planerade sovplatser för att somna lite överallt :P:D

När jag vaknade (samma dag) sakta men säkert ville jag helst sova hela dagen. Men kl 15 va jag påväg hem till pappa, till FOTS, för att äta mat o fixa lite! Och på kvällen sen åkte jag tillbaka till Vics med jaz, där hon o eve sov som stocks :) Vi avslutade kvällen med mackisar och sen snarkade jag hela resan hem(nej fy, men jag sov iaf)!

IDAG ska jag o eve börja våran utbildning at work! Spännande.. hoppas på en himla lugn vecka faktiskt mmh! Ska endast längta till inflyttnings festen i helgen hos favorit paret :D!! <3

NU mat!
Jackie

Friday, November 14, 2008

If you don't want me to leave..

..don't push me away.

Nuuu sitter jag hemma hos pappa i källaren med Alicia och kollar SvampBob Fyrkant! Very edjucating. Fick precis ett samtal från där jag va på intervju i onsdags och jag fick verkligen jobbet.. utbildning start måndag! Uh, hoppas på pengar exakt snart så jag kan lugna mig litee :/ Pappa är hemma inom en timme sa han, med pizza! We like. För övrigt är detta den sötaste lilla MacBooken jag sett haha, helt svart! Tittar på Alicia som har flyttat sig från fotöljen bredvid mig, till att stå upp bredvid nästa stol bredvid, till att sitta på pallen framför mig, och nu står hon upp framför tvn och vinglar fram o tillbaka hahaha. VAD GÖR DU LILLA UNGE? :D

Har också märkt att denna veckan gått sjukt fort! What the?..

Igår va jag först på sjukan kl 9! Och det va verkligen 
inte Nettan som tog hand om mig utan en annan dam och en nykomling! 5*5mm och 5-6mm är aallt jag säger, uh va hon tvungen att berätta det kanske neej? Efter det begav jag mig hem för att göra läxan, men gick det bra neej? I skolan pratade vi Shakespear iaf, lycka! Då blir jag engagerad hoho! Somnade nästan dock, men gjorde ett Listening nationellt heelt frivilligt!

Efter det hängde jag o eve i stan lite med Bell o Danielson hahah, en blast! och eftersom jag så fint lovade, berättar jag nu att BELL HAR HETA SEXDRÖMMAR så han svettas.. INATT HANDLADE DET OM EVELINA!! maahahh..och sist men inte minst hamnade vi hos Vics, med thaaaaimat mmh! Och sen joinade Smarre, Miles, Mike o Dias oss! Guitarrhero och knas vare hehe :P I say no more! Kan ju rabbla upp en rad roliga händelser som Victoria stod för meeen då hade hon nog inte blivit så glad hahaha!! Och vi sov öveeer.. först drog V till jobbet, sen E till sin first day at work och sist jaaag i min ensamhet! (Men nuu inte längre arbetslös huhu) Mådde dåligt hela morgonen, som en zombie-fas! Men inhandlade jääätte fina trusuur på mitt presentkort så jag blev lite glad! Kanske..

Bla blaa, nu är jag nästan mig själv igen visst? neeh, neveer haha.. Jaz peppar för bra via sms iaf mohaha! Och eve lider lika mkt på andra sidan luren hon med :D

Probably, maybe, YES!

Ska för övrigt verkligen inte ut sen! Ska sitta hemma o skriva filmanalys med eve, för vi e HIMLA duktiga! Imon är det Idol-jobb i Nordstan 12-16 be there o häng med oss tycker jag aallt! och Lusen kommer hit, vihoo!! Seeeen, får man se? OCH NU KOM JAG PÅ ååh.. dom hade värsta söta jul musiken inne på Lindex, myys! Plus att på dagens Days of our Lives va det också julafton :( är HIMLA glad att jag är i USA över jul! Mumms va mysigt, vill helst fira det inne i ett köpcenter för där e det ju fett lätt mysigast!! mochi mochiiii

Jaaag tycker iaf himla mycket om Jonas Brothers - A Little Bit Longer

For now..
Jackie

Wednesday, November 12, 2008

You don't even know..

Oh, himla trött blev jag nu!!

Idag vaknade jag och va lite nervös? typ.. för något? Men iaf så blev jag lite lugn när eve oxå skulle med på intervju hos Barabamba! Vihoo! Det ösregnade såklart heela dagen, riktigt äkta N.Y regn! Så när vi kom fram va vi blöta och frös, och jag va så hungrig så jag nästan svimmade haha. Hade liksom inte hunnit med det uh, måste arbeta på mitt minne i allmänhet faktiskt!

Anywho, det va 3 olika pers som man skulle bli intervjuad av och det va mycket olika upplevelser må jag säga haha:P Iaf så tog det nästan 2 h och vid 19.30 satt vi på bussen hem igen! Ännu tröttare och kallare. Dock inte så hungriga för vi köpte cheeseburgare mohaha..

Nuuuu sitter jag o ska börja på mitt engelska arbete som jag glömde av att vi hade! inte braa..men det är inte så jobbigt, ska bara läsa 5 sidor på någon konstig historia och svara på frågor! Lite glad är jag faktiskt för vi ska läsa shakespear imon om vårat schema inte ljuger! JOY! :) För övrigt blir det en himla..dag imon! Först sjukan kl 9, sen hem till pappa o fixa, sen skolaaa med nanii och inse hur efter vi är, sen hem till V :)

Uhm anything else? Lyssnar på James Morrison, igeen! Värst va mysig.. Har kollat lite serier, alla bara bråkar hit o dit haha! Temat för.. alltid?

ANYWAY, im out..
Jackie

I'm done..

..but it's not over.

Mm hemma igen efter nya äventirr! Någon som tycker jag är uppe sent möjligtvis? Vill ligga i min säng exakt nu o sova, men ändå inte. Och nej verkligen inte tack vare någon spännande anledning im afraid. Snooore.

IGÅR, först hängde jag med till Twisted för att andas lite Zerjon dans! Det e sånt som veeerkligen behövs ibland uh, :(. Sen begav jag mig ensam mot basket matchen!..som för övrigt va ganska så inte ok måste jag säga. Men lite bra fanns det ju faktiskt!

Efter det åkte jag Mario o Vics hem till henne, köpte Subway (marres premiär!) och blev snart joinade av Mike o Miles och strax efter det en liten nanii! Sen vare mumms och tv för hela slanten! :P och tillslut vare bara vi tjejor kvar, och precis när Vics skulle sova fick jag o eve för oss att laga mat! SMÄRR! Spagetti o köttbullar, största kastrullen med spagetti ever made tror jag hahahaha..!! Sen somnade vi gott :)

IDAG, efter en natt full med skumma drömmar väcktes jag o nanii av Spice Girls ahaa! Så blev vi joinade av ingen mindre än smarre! Och efter massa tv hamnade vi hemma hos hans mami, framför tvn där med haha! Fast med massaaa god mat framför oss :) och söta små kusiner!! En riktigt aktiv dag helt enkelt..

Men den tog verkligen inte slut där. För när smarre åkte på träning åkte jag o nanii tillbaka till vics, med händerna fulla med Sushi! Men det va visst tomt hemma hos henne så vi hade en blast all alone med Ugly Betty o Desperate! När Vics o martina kom hem drog vi... hahaha ne jag skoja, men det blev fullt hus o vi matchade våran buss så sniiggt ;D

Imorgon ska jag på intervju igen ( ja jag går på sånna men delar helst inte med mig av The Story Of My Life) och förhoppningsvis ringer dom eve med!! Sen blire nya äventirr kan jag tänka mig! PLUGGA? vore en himla bra idé! och berätta ett o annat här o var, så jag slipper kollapsa snart uh. Det är nu man önskar att man va en sån person som åt mindre när man blev nervös, ist för tvärt om hahaha..ej ok.

OCH för alla coola katter där ute, så ska ni veta att jag precis kollade klart Camp Rock, och sitter nu o lyssnar på the Jonas Brothers! Mahaha. Lite söta låtar har dom ju allt!

F.Y.I igen.. THE TALK OF THE TOWN = tatooos. Åh jag vill, exakt nu hihi.

"We couldn't change it if we tried.."

.
Ändååå..
Jackie

Monday, November 10, 2008

Preciiis det vi behövde ! :)

OK, när jag vaknar är det måndag igen uuh!

Undrar lite näär jag ska somna, för här gör jag ju inget nyttigt, förutom att kolla SATC filmen mmhm! Anywhooo.. Helgen va himla bra! Mihihi.. jag o evelina har varit ute på äventiiiirr, fullt upp som vanligt :P

I fredags va ju tanken att man skulle vara hemma, lugn och vila ut för en gångs skull.. men heey, det är tyvärr inte så vi rullar! Jag hade en jobbintervju på dagen sen hämtade jag Alicia från dagis och till sist hamnade jag hos Eve där vi hypade som vanligt! SÄMSTA partybussen-helgen dock! Måste jag säga innan jag glömmer haha.. Vi håller igång där bak med musik and so on iaf!..och vi hamnade på en "förfest" i Linné där det va en mycket spännande folksamling. Alla samlade kring strippstången mitt i lägenheten HAHA. Ändå har man inga muskler kvar kände jaag? Och tillsist gick vi till inferno där vi hypade ännu mer tillslut hahaha, och hade en blast för oss själva! Kvällens underhållning va Bell med sin mick som han inte släppte på hela kvällen hahaha..

Resan hem va minst lika eventfull som resten av dagen, då vi fick gå/springa till tåget på typ 10min! När vi väl kom fram till Lerum kör bussen därifrån hahaha! Så eve tar av sig skorna och båda börjar springa! Väl framme vid vägen igen ställer jag mig vid kanten när bussen ska köra förbi och gör en mycket het vink till bussgubben som vi båda uppskattade sen haha(me and eve då)! Som en COOL 14ÅRING! och så åkte vi ensamma för han trodde inte det gick något tåååg tydligen! Lucky us!


LÖRDAG, hype hype hype! Först vare Vicis match! HEJA HEJA, och vår lilla lillasyster blev nockad och svimmade :O som vi blev oroliga, men kimpa came to the rescue ^^! och sen begav vi oss heeem igen för att äta massa goood mat och hypa igen haha! FÖR MARIO SKULLE HA PÄÄRTY FÖR HAN FYLLDE ÅR(söndag hihi) och vi HYPADE för allt vi va värda hahaha.. först på bussen (skrutt partybussen!!) och sen på vagneeen (ingen skäms så lite som oss när man sjunger blinka lilla stjärna out loud!) och väl framme hos Marre spraaang eve in till köket o fann food for days! We like! Fullt med fest vare, and the rest is history :D Vaknade på morgonen smått förvirrad med mina favisar tätt intill haha :)

GRATTIS MARIO på din Bday hihi!
Sen vare ju såklaart farsdag!! Och det va middag hos pappa, sen dog jag i soffan! och hela kvällen har spenderats i eves säng, med massa mat och massa tv! Juust how we like it!


Nu ska jag nog sova truur jag! Imorgon är det verkligen ingen skola. Ska leta jobb och kolla match mmhm.
.
Lateer
Jackie

Thursday, November 6, 2008

once again..

..once again, vill jag inte bloggaaa.

Och därför skriver jag bara, HA DET HEEJ! hahah ne skoja. Men hm okej, idag vaknade jag en miljon gånger av att jag drömde att jag va försenad:P Men ändå sa till mig själv hela tiden "neej du har ju ställt mobilen!" ändå rätt normalt..

Sen dåå åkte jag till pappa, och gick igenom massa grejs med hans jobb o mitt jobbsöökande.

och nu är jag hemma, har varit det hela dagen.. hämtade massa ved så huset blev vaaarmt mmh. Sen kom eve och vi åt massa gott, samtidigt som vi kollade Make me a Supermodel (ironiii).
.
Är oxå ikapp på säsong 2 av Dirty Sexy Money!! yees, we like! och 90210 va föör himla mysigt idag :( buh för min del.. har tänkt på massa idag för övrigt (tänker alltid för mkt på för lite), men inte på det usual haha utan något annat! Hmm skumt.
.
Anywhoo.. ha det heej
Jackie

Wednesday, November 5, 2008

losing my composure.

Åhhh..

Dessa himla matcher kommer bli min död :P Någon kommer få en hjärtattack snart! Det va iaf himla synd för pojkarnaa va (vissa + - ) gott braa :) och jag har fått order från en viss mor att dela ut lite örfilar nästa gång om dom inte vinner hahaha!! Det e sånt vi uppskattar..

Anywho.. sitter o räknar ut min (obefintliga) ekonomi! Mår dåligt, ska börja gå till någons jobb och säga JOHO DU JAG JOBBAR VISST HÄR! Ställa mig o göra arbetsuppgifter och aldrig flytta mej om någon säger till! Då måste jag få lön sen ju? :D Ska verkligen springa runt som en galning imon o böna o be på mina knän om det behövs! Såå himlaa professionell ska jag vara.

..och om jag måste stay at home, kommer jag kollapsa. Freakin aaah.
.
Nu sitter jag iaf här o lyssnar på Chris Brown - Electric guitarr, om o om igen på Tommys blogg ;D Himla udda namn på en låt Herr Brun! Men den eee ju bra iaf hihi. Ska sätta mig framför valvakan snart igen och uppdatera mig lite! Den sänder ju faktiskt fram tills kl 6 på morgonen sååå det lär ju inte gå att missa något hehe.. Dock har jag inget gottit hemma, nani är på andra sidan rutan och har snart slut på chips, så då kan vi lipa över det ihop!
.
.
Laater
Jackie

Tuesday, November 4, 2008

Cool it now.

Nuuu sitter jag hemma hos nanii, och vi har fixat oss till matcheen :P hur mkt man nu"fixar" sig men ah you get it :P
..Bytt om från våra Pjays :P
.
Imorse va jag himla sjuukt trött när jag vaknade, efter 2 timmars sömn. Resan till sjukan va ju mindre trevlig med en miljon människor överallt och förseningar hit o dit. Men det gjorde inget för dom va försenade på sjukan med! Men tillslut tog min buddy Jeanette hand om mig, och blev överlycklig o avundsjuk när jag frågade om jag kunde åka med på vår USA resa! Det förtjänade jag verkligen sa hon, peeerfekt!!
:
Väl hemma igen, kunde jag inte somna så jag kollade The Hills (Heidi fick sparken maaahaha) och Gossip Girl (Nate är en riktig smääärr, som vanligt!!) och sedan sov jag gott i 2timmar.. Fick Idol-jobbet med eve med mahah, himla kul att jobba ihop! Folk börjar lära sig :P
:
Annars då? Letat massa jobb, är jag dömd till att bli telefonförsäljare lr? Uh i die. Vill verkligen bort ett tag..
:
Laater
Jackie

a beautiful lie to believe.

..ååh herregud va mkt som hänt och gash va lite jag känner för att kludda ner det hääär!..

Snabbis dåra
Halloween festen va verkligen himla kulig! Alla var utklädda (förutom han som delade min yxa på mitten!) och det va för kul att ha en "förra hösten" fest.. Massa FlipCup oxå, med våårat lag som vinnare mmhm!

Sen bar det av till Inferno. Det slutade med att jag Yannick Emma o Martina var de ända från festen där inne, och the rest is history :P

Lördaag vare ont i huvudet och trötthet.. Men jag eve vics hamnade ändå hos evelina tillslut med massaaa tacos o gott o läskiga flmer och vin hahah!! och SPICE GIRLS såklart! klaaassiker. Sen sov vi alla tre väldigt obekvämt i eves säng o vaknade med ont exakt överallt..
Söndag va vi exakt lika trötta som dagen innan, med ont i huvudet och extra trötthet och dessutom ont i kroppen! MEN det stoppade inte mej o Eve! Kl 21 satt vi på bussen påväg till Lisa o Maja, för Maja fyllde ååår kl 00! Så där vare fullt med förfest-lekar och skratt och JA MÅ HON LEVA, med de inneboende plus mej eve mackan! Sen bar det av till Parkan (raskan.. maaahaha) Fullt fart där med. ("assåå jag vill inte säga detta högt egentligen men jag jobbar ju på BurgerKing") och sen fick vi massaa god stark mat på Greenwich och somnade i en stoor skön rund säng hahaha..


Idaag har jag o eve tagit över Bells lägenhet. JAG har lagat mat åt alla inblandade, smäärr! Och vi har kollat massa serier, och sovit en hel del :D

Sååå.. nu sitter jag här, lyssnar på 30 Seconds to Mars. Är trött, ska till sjukan imon TIDIGT!! Sen ere match, och vem vet vad :P


Jag vill iaf härifrån nu, bumms.


Laaater
Jackie