Wednesday, April 29, 2009

Lemme get that!

Idag har jag fått färg känner jag nu! Det nästan bränner på ansiktet och armarna lite! Sånt gillar viii. Dock hade jag nog för lite kläder på mig igen så cross your fingers att solen ändåå var på min sida :) ska dricka te med honiiing innan jag lägger mig nu snaart tänkte jag! ..för imon är det jobb igen, hur ska det gå när det är en miljon grader fint väder ute? Hmm..

Det var premiär för mina gladiator skor idag! Finns ju massa flera jag vill ha såg jag med, mmmhm, jag fåår faktiskt köpa fler när jag väl hittar skor som passar haha. lol. Gina Tricot sviker heller aldrig, min plånbok är en som sviker! Eller jag sviker den med andra ord, stackarn.. Snart är det bikini som är nya outfiten dock! :) Henriksbergs takterass lr vad det nu heter, är intee att leka med! Där har man det gott (200gr gott ehm ehm!)

HUR kan man vara såhär snygg? OCH VARA 85A!! Hallå i die, Noah Mills är extra snygg för han ser liksom mer vanlig ut. Så man slipper få ångest varje gång man kollar på sin boy, för att han ser ut som en påhittad ultra snygging (som alla andra male models, som jag uppskattar minst lika mycket hihi). Här har vi istället en redig gosse hahahaha.. Plus att han har världens sötaste dialekt.
MUMMA!

Imorgon är det mycket möjligt att man befinner sig med några ladies ute på stan v! Det är ju tydligen valborg and such redan. Folk tjatar så mycket så jag vill helst sitta hemma haha. Woopti woop på mig :P sen måste det sättas sig ner och planeras, lite mer ingående faktiskt. Tiden bara ruuusar iväg!

Jackie

Let there be light!

OH, i see the sun is back out!
Det är alltid en bra start på dagen, och jag är uppe med tuppen också! Solljus är inget man vill slösa på :D Fast mest är det egentligen för att jag inte kunde somna om, vaknade vid 8 ungefär hoho..

Anywho, är hemma sjuk fortfarande, men ska iaf ta mig ut för lite frisk luft idag! Ingen idé att inhalera sitt egna smuts hela dagarna, hahah.. frääsht skare va! ..och några huvudverks tabletter till det!

Låt inte solen lura er dock, då blir man sjuk som jaaag! Dress up nice and warm :)

Jackie

Ge mig ett B!..

Snabbt.. måste sova så jag kan friskna till! Vill intee ha en natt som igår tack usch.. ska nog ta med en mugg Oboy upp till mitt rum? Mumma..
HAAWT!

Lyssnar på en intervju på KissFM, med Brody Jenner, såklart. Ryan Seacrest är rolig och får alltid fram massa roliga svar ur folk haha.. Min favo Kristen kommer tydlgen hoppa in i The Hills nästa säsong! Hon ägde ju iaf Laguna Beach..och har tydligen träffat Brody i ett år, för några år sen! Såå det kan bli himla spännande för alla snyggingar e ju kvar :) iih.

Jackie

Tuesday, April 28, 2009

"I always had a little crush.."

Huuur lyckas jag alltid bli sjuk? Hello sämst immunförsvar..
Men jag blir lite piggare nu när jag ser att jag har tvååå avsnitt av Gossip Girl att kolla på huhu, och Greek och Heroes! YES someone needs a "Whats-happenin-today" schedual. Kanske ska platta håret med? Ne, men en mud-mask hade varit skönt! Och lite sol på ansiktet? Hmm, nej scratch that, inga kalla vindar på mig inte!

Så fort jag blir sjuk drömmer jag sjuuka drömmar, det har liksom hört ihop sen jag va liten.. en gång hörde jag t.om. röster som bankade och skrek på andra sidan väggen så pappa fick ringa doktorn (en gång för läängesen..) Dock var det inte liika dramatiskt nu, mest annoying!! Det är iaf dags att åka iväg, fokusera på något annat thankyouverymuch. På senaste tiden har jag tagit ut min frustration på Gina Tricot, som jag skrev igår.. mest på rean! Jag längtar tills solen finns dygnet runt så man kan ta fram shoortsen och bikinin mmhm! Brunheten here i come.

Kan Vogue komma ut nu nu nu tack! TÄNK om den inte kommer ut här :O Beställa hem kanske? Spanade lite på Modelinia.com som vanligt, och uppdaterade mig på diverse. Åh åh åh hejja Jourdan Dunn. Vill verkligen fixa mitt hår asap, få bort den fuula färgen och få det rakt :) hihi.. men GASH jag hatar sjukness.

Något att äta kanske? Exakt nu tack.. Sen ska jag spana in lindas förkylnings-lista på hennes blogg! No pressure babe, men blir jag inte frisk efteråt sååå!!! Haha ne.

Jackie

Monday, April 27, 2009

Oh la laa..

Yeees massa nya låtar, på min nya (2gb 149kr iih) mp3, tack vare Rebecca! Vi hade en minst sagt spännande - men mindre effektiv - dag på jobbet! Alla tre va sjuka och trötta, men samtidigt väldigt spralliga! :P

På den lite utökade lunchen fyndade vi allihopa på Gina Tricot! Inga fula brännor på mig inte! Det blev massa linneen som ska bäras ner till stranden..ehm ehm..och med legins at night :) Så nu har jag den biten avklarad. Next? Långklänningar, ska vi våga? Här är en av det nyinköpta, voila!
Hela heela dagen har jag lipat över min allergi och förkylning dock.. usch va jag klagar när jag klagar! Men faktiskt, varfööör varfööör!! Mamma ska t.om. ta sina sprutor mot sin pollenallergi imon tror hon! Jag ska uppfinna egna. Maxa clarityn! Dock skyller jag öppet på en viss lägenhet nu haha, men förmodligen är det tack vare oss lortgrisar ändå. Såå nästa gång ska vi prova att städa iiiinnan vi använder oss av allt, ist för precis innan vi åker därifrån :P Hamnen va lika fin som vanligt:)


Jag kom nästan ett steg närmare min Sean O'Pry idag! Lr jag täänkte fråga vad en tavla kostade (lr vad det nu är för något) och Vics tyckte jag skulle maila till H&M och fråga om jag fick en, eftersom jag är kär! JAG VILL HA ALLA! I mitt rum, i köket, vart jag än går..hahaha.. Jag planerar också när jag ska inskaffa resten av mina tidningar! GQ med Rob Pattinson är redan ute, men Vogue är lika sen som vanligt! Jag vill ju inte veta vad Vogue Australia har att säga direkt.. USA thankyouverymuch. Läste äntliigen artikeln om Gisele Bundchen i Bazaar idag. Otroligt att jag inte hunnit läsa den innan! Vaad har jag gjort kan man undra? Lika snygg som vanligt är hon, och citatet "För 5-6 årsen drack jag massa rödvin och stoppade i mig cheeseburgare hela dagen" vet jag inte riktiigt om jag tror på! Jag kan peka på ett par människor som slår henne rätt lätt på den biten..
Kan någon möjligtvis längta mer till The Hills imorgon än vad jag gör? Jag insåg förut idag hur många jag sagt att jag ska gifta mig med.. Hmm, men Brody ääär ju bara sååå himlaaa!! Kolla på avsnittet från i måndags, när dom är ute, och han har en hoodie på sig, med sitt finaa bruna håår och brunaaa ögon! Mumma :) iih. MTV.com date imon med the ladiies!

Nu måste jag nog sova för mitt huvud exploderar snart,
Jackie

Sunday, April 26, 2009

Don't forget!

Åh, jag blir galet sugen på sol när jag hör denna låten och ser videon!
Back in the daaays.. Så nu lägger jag ut den så andra kan minnas med :)

Let's just have a party me and you!

Jackie

Boys boys boys, boys I do adore!

Question nr 1: Hur kommer det sig att jag o eve sov ensamma i lägenheten och ändå däckade vi på soffan? ..mycket obekvämt!!

Question nr 2: Hur kaaan vädret ändras så fort!? Jag veet, vi bor i Sverige och man borde vara van! Men hallåå!? ..Jag har fått lite färg iaf mahaha.

Question nr 3: Vad sker ikväll? Man måste ju passa på nu, faktiskt..

Jag är iaf väldigt glad över att vi är ensamma på jobbet imorgon, så jag kan fokusera på mitt :) Nu städas det för fullt här, och det var mycket efterlängtat för varje gång jag vaknat har jag ungefär dött av allergi.. Buu för sånt! Orättvist att mina sommar-feelings blandas med hat när jag går runt o nyser o kliar hela tiden :P

Herregud va det skriks på allaa Jonas Brothers live låtar!! Jag ska slå rekord i Oktober.

Något mer? Eh jaa, mest av allt uppskattar jag när jag får mail från models.com och det är fullproppat med male models! Thank yoou very much. Jag planerar fortfarande hur jag ska få med mig en stor plasch på Sean O'Pry från H&M! Inside connections någon? Vi nöjde oss med räätt så många "H&M medlems ansökningar" så länge mahaha..
Spana in på Models.com vetja! Me like.

Mycket att planera, svårt att fokusera
Jackie

Saturday, April 25, 2009

Will you send me an angel?

Nu sitter jag i soffan hos therese med evelina bredvid mig, sovandes. Jag somnar när som helst jag med, eftersom jag sov mindre än 4h inatt?, men kan inte slita mig från musikeen på datorn huhu. Jag hoppas jag drömmer något härligt inatt. Väntar på att min nya mp3 ska ladda klart med så jag kan fixa låtarna hihi. Good stuff.

Igår va det full rulle, först hemma hos Idas broor och sedan på BLVD. Mest spännande va det när jag hela tiden tyckte att uteserveringen luktade korv, för att sedan få reda på att dom faktiskt grillade längst bort i hörnet :P spännandeee. Dock vill jag aldrig frysaaa så mycket igen på vägen hem, usch! Frost ute o grejer.

Imorgon blir det häng nere vid hamnen! SOL, med andra ord. och no stress, fy fader va skönt! Jag har officiellt börjat arbeta på min bränna :P Det va inte dåligt blek jag va förut i solen hahahah.. Ne, nu somnar jag!

Jackie

Fire burnin' on the dance floor!

OK, Linda la upp en ;) så nu gör jag med det.. fast jag åkte denna i USA hihi..

Den va inte dålig ska ni veta!! Idag har jag o eve varit aktiva i stan, solat och t.om. fått lite färg :) Nu ska vi lekaa med Ida och åka in till stan! Ut på fleera äventyr oh ja!

Jackie

Friday, April 24, 2009

Hello beautiful..

..how's it going?

Yees, nu blir det en bra dag för mig. I min mind iaf.. Dröömde verkligen om Jonas Brothers mahaha.. och MEST om Nick för en gångs skull! Me like. Ut på äventyr, it's a sign.

Solen är framme och jag tar på mig uggs, mmhm. Ikväll ska vi fira ida :) Och det är fredag!

Jackie

Wednesday, April 22, 2009

Sugar me!

Sitter i soffan och ska bege mig till stan alldeles snart! Sjukt seg dag, kan bero på att jag o eve sov oootroligt dåligt på varandra i soffan hahah.. Men hey, det va mysigt.

Jag uppskattar när BBC Knowledge har MUSIC som tema! Nu kollade jag klart på ett program om Def Leppard. Iiih galet bra juue. Sjukt balla låtar as we all know.. Favoriten såklart: Pour some sugar on me. Mummaaa! Sommar, party, goood freakin times tänker jag på då ja!

Idag blir det sova tidigt! We must! Intervjun imon.. Huhuhuh

Later for suure,
Jackie

Tuesday, April 21, 2009

What's up pussycat?


Kick some butt.. shake some ass.

Nu är jag och eve framme hos therese igen, sen ett litet tag tillbaka! Vi skrattade ungefär hela vägen från gråbo till eriksberg, först åt andra människor och sedan åt oss själva. Snällt visst? Iaf så försvann argheten från båda, som funnits exakt hela dagen - mest av allt i mitt huvud - och vi sparar oss till imorgon igen.

Nu är jag inne på andra delen av mitt mass-bloggande denna kvällen :P Tänkte visaaa lite bildeeer på en ball modeeell som har dykt upp lite härovar idag! Hon är född 1983. Daria Werbowy.



Detta gör ännu mer att jag vill ha minaa tidningar nu! VARFÖR finns alla andra förutom dom jag vill ha? Ska inskaffa de franska tidningarna bara för att kolla på bilderna och leta efter alla "bonjour" "merci" så jag kan låtsas att jag förstår lite iaf!! Men jag har inte slösat pengar på någon onödig tidning än iaf, men nu börjar det gå lite för långt. Så kära pressbyrån, SNABBA PÅ! Me need my read! Hahahaha, låt mig skratta en stund åååt miiig själv, för jag kom på det fina rimmet exakt nu på stunden.. (:


På tal om franska så måste jag fixa massa där med! Fortfarande.. det är precis som i skolan. Jag är sämst på sånt, alltid sista sekunden. Men idag va jag som sagt multiarg hela dagen så då går jag några steg framåt iaf. Måstee somna tidigt idag! Hur ska det gå? Däckar bestämt på jobbet imorgon annars..

Part 2

Those little things..


Idag har jag varit arg, irriterad och förmodligen ganska otrevlig! Peeerfekt när man sitter o ringer folk hela dagarna..

Ska babbla om det senare, men först ska jag dela med mig av den första (tror jag?) LYCKAN på dagen!! De nyaste Twilight; New Moon skådisarna är bestämda nu! Iiiih. Se se see http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20234559_20234565_20273159,00.html Jag är sjukt lycklig över Dakota Fanning, vet faktiskt inte riktigt varför, men tror hon kommer va ap bra! OCH Noot, for sure, heja nykomlingarna! Längtar nog mer en ever nu, helt syyykt!!

Part 1
Jackie

Now you're stuck in the moment..

..and you can't get out of it.
Ih, vilken wierd dag - fast egentligen inte - och jag är nog lite snurrig fortfarande bara.. Jobbet bestod av att fixa med telefoner, fortfarande. Imorgon blir det förhoppningsvis förändring! Sen lyckades jag ta mig till Gråbo - mums med mat och ombyte - och tillbaka till stan igen! Ansökan skickad och allt..

Ikväll åt vi för mycket mat igen kära vänner! Och CSI va inte ens braa, intee Poseidon heller! MEN Cold Case va iaf bra, hemskt men bra. Jag har tänkt mycket den senaste tiden på hur hemska människor är. Det är liksom människor som skadar varandra, olyckor, mord, människor :P Så nu tänkte jag att det va färdigtänkt på den fronten för man blir inte så uppåt av de tankarna haha.. Även om jorden går under 2012, enligt Martin och indianerna! (Tidigare enligt mig tyvärr, så som folk beter sig nu..)

Arlenis Sosa är ball! Modelinia.com är good stuff. Stort minus på sega pressbyråar över hela gbg som aldrig byter ut sina tidningar mot mina nya eftertraktade! Hela dagen idag har jag hållt mig för att inte köpa någon ovettig tidning, utan istället spara mina not-really-there pengar för bättre tillfällen!

MEST AV ALLT undrar jag hur klockan helt plötsligt är så mycket!?! What what what! Vad hände med att sova tidigt? Jag kommer avlida imorgon ju. Somna i soffan på jobbet.. ååååh jobbigt. Undra vad jag drömmer inatt; inga mer nazister tack! Eller mord.. hmm.


Nighty iaf,
Jackie

Monday, April 20, 2009

Monday.. igen

Usch inte sugen på måndag idag! Är försenad alldeles snart, och det är ingen bra start på en vecka!

Solen är framme, men kylan är kvaar. Jag hade en myckeet otrevlig dröm, och är fortfarande förvirrad haha. Akwaard. Men såg den mysiga reklamen till den underbara perfymen, så den är mitt ljus idag!

Jackie

Saturday, April 18, 2009

Helt sinnes, ååh!

Mest av allt uppskattar jag denna underbara film som visas på 1an nu, och snart är slut (då ska jag blunda och va ledsen uuuh!) Jag blir extra glad när jag stöter på en film, låt, serie, whatever som jag inte tänkt på på aslänge!
En Djävulsk Romans .. herregud vet inte ens vad jag ska skriva! Man va 11 år lr något när man kollade på den första gången, och den satte spår på een gång haha gaash. Ryan Phillipe är ju inte dåligt het i den filmen, very kisseble oh ja.

En annan viktig grej i filmen är musiken, såklart. Varje låt är viktig! Speciellt: Colorblind - Counting Crows, Bitter Sweet Symphony - The Verve, Praise You - Fatboy Slim. Där har ni filmen i ett nötskal.

Cruel Intentions

Ikväll har vi ätit massa korv, and such! Spelat kubb med överkörda delar, ehum!! och skrattat så jag vet inte vad! Unna dig! ..och frusit himla mycket fy. Jag blev jätte trööött nu och ska sova alldeles snart. Jag ser fram emot att vakna exakt när jag vill, och förhoppningsvis få lite sol på mig iih! INGEN mer glass nu på ett tag hahah. Hoppas jag drömmer något mysigt sen. Gillar inte när jag inser vissa saker btw.. Stort frågetecken där. Och hemskt många mera utropstecken med.

Glömde nog något nu hmm,
Jackie

You wish you may, and you wish you might..

Nu har jag tyvärr satt mig inomhus med datorn! Jag satt ute i soleeen, men vill inte bleka den haha (om det går) plus att jag är i slutet av filmeen och iih me like :)

Jag o eve ska in till stan snart o träffa fint folk. Hon är nervös haha, I'll bring the coolness! :P:P Det är illa att helgerna går så fort, hmm.. Solen är ändå bäst. Imorse va det extra fint för jag o eve glassadeee nere vid hamnen i Eriksberg, mumms va fint!!

Ikväll blir det äventyr. Hur vart när vet man aldrig..
http://www.tv-dome.net/hannah-montana-the-movie
The truggles I'm facing, the chances I'm taking,
Jackie

Oh, Boy!

Det är INGET fel med denna gossen ska ni veta! Herreguud, if only.. Justin Timberlake Justin Timberlake Justin Timberlake. Några hottie-videos genom tidernaaa!


Yes, I would be your Girlfriend mr!

Ingen utgång ikväll, yihaaw! Me nanii therese: Mat (alldeles för sent) Godis, COCA COLA VANILJ, bänkade framför tvn.

Hem tidigt imon, sova gott inatt!!
Jackie

Friday, April 17, 2009

Just what I need.

Asså musik är ju galet bra! och FILM. Som mitt hjärta gick igång när jag såg den nya trailern till Harry Potter: the half-blood prince! I'm such a nerd, och jag vill att den ska komma ut nu nu nu nuuu!



Idag gick det himla segt på jobbet, men ändå fick jag himla massa samtal gjorda hejja mig! Så nu är det helg och dags att andas uuut. Ska nog bege mig till eve snart om hon inte spyr på mig lr någon/något annat, lr smittar!! mi sorri. Sen vet man aldrig vart vi tar vägen, jag uppskattar att det är fredag iaf och vädret är braa braa braa!

EN ändå gång, en mycket lycklig gång, fick jag höra min låt idag på radion! Eller min refräng kan man säga mer. för verserna är inte mycket att hurra för men resten älskar jaag åååh herre.

I was wrong from the start,
from the bottom of my heart,
I apologize.
What I did to you was hurtfull,
what I'm goin through is hurtfull.

Plus att jag skrev upp några fler låtar på min arm med! Mycket proffesionellt men hey.. Azadeh va fotograf idag med. Min gamla dancehall lärare! Så jag fick pratat lite dans där med, plus minus om daagens läge mahaha.. Jag saknar iaf henne, Zerjon, och Kristina!!!

Laaater,
Jackie

Thursday, April 16, 2009

You, you're like taking off on Mondays..

Nu är jag back vid datorn! Påväg till eve svängde jag förbi mamma där Rika hälsade på! Längesen och hon ser himla ball o fräsh ut för att vara.. 59 :) Påväg hem från eve trodde jag att jag skulle få en hjärtattack!! Jag gick o dansade lite för mig själv till Love Sex Magic. Så tänkte jag "OK jag kollar bakom mig snabbt så ingen stalkar mig" och preciis när jag vänder mig om kommer en kille på cyckel i multi-fart fram bakom ett hus rätt emot mig!! Ahhh spriiing!! nästan.. men jag skakade ungefär en halvtimme efteråt haha. Sensitive much?

Nu ska jag kolla klart på filmen tänkte jag. Och skriva min CV till deet fina jobbet iih, men ska arbeta på det ett tag så det blir redigt bra! "Please don't cyber-stalk him" Ååh såklart har jag fastnat för Jonas Brothers - Give love a try. Yes mer mer mer tack. Ska lära mig på piano fo sho! Har plingplångat lite idag och här i huset sägs det att det är mysigt när jag spelar! Vihoo! Lunch imorgon frågetecken. What to eeeat.. Fredag iaf!! Good stuff..

Just know that I'm on your side


For now,
Jackie

So let me say this to you..

Dagens låt, med all ära: Taylor Swift - Love story. Den spelades kanske bara 2 gånger, en mixad och en vanlig, men fastnade på allas hjärnor och sjöngs glatt på vägen hem :)


10-17 är en väldigt lämplig tid att jobba, iaf när man sitter 3 tjejer i ett fikarum? och blir lagom flummiga efter ett tag.. Men så ere. Snart är det helg och då är jag ledig. Sånt är viktigt..
..kollar på en viss film just exakt nu (boom boom clap dee clap) och vill åka iväg, jätte mycket! USA tillomed. Förvånad? Nya människor, kultur, musik, upplevelser, utsikteer :) då blir jag glad.
http://www.zshare.net/video/5868114924950baf/
Ska vandra iväg till eve snart, och kolla jobbgrejset i det andraa fina landet. Ska verkligen blogga igen sen, för jag är inte sugen på att sova inatt, heller.

Romeo take me somewhere we can be alone,
Jackie

Wednesday, April 15, 2009

värst va mycket bloggande!

Ah, jag vet exakt varför jag alltid håller mig vaken så länge, aldrig kommer upp ur sängen, dansar alldeles för mycket överallt, blir på partyhumör litee för ofta, sitter vid datorn så mycket...and so on. MUSIK såklart.

Jag, är nog den ända som vanligt, längtar till Jonas Brothers serie börjar på Disney chanel! Men till mitt försvar då så kommer jag förmodligen att kolla på internet :) Men mmm, massa nya låtar, massa dom, just how i like it.


Det är ett stort plus på det nya jobbet. Radion är på all the time! Så jag sitter verkligen och sjunger med lr nynnar för mig själv. Det behövs skaaaru veta. Måste ragga med mig lite frukt dit imon, hmm.. och börja arbeta på mina 8h sömn varje natt, minst. Uh, panik panik på allt på allt.

Locked up inside, igen..
Jackie
Nu sitter jag i köket och väntar på Korv o Mos! iiih gottit. Fast mest sitter jag här för det e skönt vid fönstret.. och eftersom jag har så mycket annat att göra så ska jag babbla öppet om mina tidningar! Köpta and köpta-in-the-future :P

Idag innan jobbet (nu är det mitt jobb ja, så är det avklarat) smög jag in på pressbyrån och hittade Nylon, men viktigast av allt Kristen Stewart på framsidan!! Jag uppskattar starkt deras intervjuer dom har i denna tidningen, så läs det om ni har något intresse, alls.. Så nu vandrar jag med 3 tidningar i väskan! Det visste inte ens jag för jag tog ut TeenVogue imorse, men jahopp dom växer väll där inne kanske! NEJ för då hade jag haft pengarna kvar. Just det jaa, jag vaknade och tänkte oh neej dags för ett par nya mörka jeans. Jo tack, Gina hade rea och nu äger jag ett par nya jeeeans!! Just how we like it :) Trogna är dom på Gina T.

Iaf back to the magz.. Nu längtar jag efter en till tidning, för ni ska veta allihopa at Giselle Bündchen är modellernas modell! OCH i den kommande Harper's Bazaar är hon på framsidan, och massa mycket inne i tidningen! Så deeet seeeer jag mycket fram emot. Som jag tidigare babblade om också så är Vogues kommande issue en Model's issue! Där ser jag mycket fram emot att läsa om the boyfriends. Bilderna på internet visar att tjejerna har kortare killar än sig själva. Ahaaa! Men sen kollar vi på skorna också så räknas det väll inte alltid. MEN jag ska ha en lång ståtlig gosse iih.

Eftersom jag träffat henne, träffar vi hennes boy i tidningen :)

Caroline är också en favorit! Hon o hennes boy har väldigt stiliga namn må jag säga!! Är det fotograf-Patrick's son hon har hookat med mån tro?

*

All night showing, just you and ya crowd
Doin' tricks you never seen...
And I bet that I can make ya believe
In love and sex and magic
So let me drive my body around ya
I bet you know what I mean
Cause you know that I can make you believe
In love and sex and magic

Jackie

Summer feelings, i det gråa vädret..

Ska stressa till bussen exakt efter detta! Har fixat mina CVn och är klädd i litee glada färger iaf! Vädret suger. I helgen blir det fint :) Letaa efter mina tidningar på pressbyrån med folks! Good stuff.

Shwayze är bra.


Jackie

Mooovie-tiime

Heja denna! Beyonce ska kick some butt! Nu mår jag jätte illa och måste sovaaa.. imon ska jag prova på det dära jobbet lite till..sen ut på stan o letaa mer jobb! Gash.. huvudvärk.

Jackie

Tuesday, April 14, 2009

Jaaag är sjukt trött just nu.. på exakt mycket. Vill gömma mig någonstans.

Just wanted to let you know! For now..

Jackie

Hey ladies!

Idag hare varit girls ftw. Jag Eve Lus Vici Vics (simpa meed faktiskt dåraa) fikade på en uteservering. Och under dagen åts det massa sött igen, så det ska jag sluta med nu! OCH chokladen, för min hy.. det blir knepigt? ne faktiskt inte..

Anywho, Lusen kommer till helgen igen och eftersom det inte är så mycket på (mitt)schema nu, kanske det hälsas på tidigare :) Vici ääär i gbg ett tag nu så däär ska det verkligen lekas! Ihh v. Solen måste kämpa sig kvar, nu äär det så skönt när den väl är framme och humören blir på topp! Imorgon kanske Vics får festligt besök och då blire utgång på onsdag? kanske? Gästerna bestämmer.

Förut såg jag Ciara ft Justin Timberlake - Love Sex Magic, och vet inte om jag är efter meeen i LOVEs it! Hot hot hot. Det är aldriiig något fel på den gossen skall ni veta. Mer festliga collaborations röstar jag på. Har insett att jag aldrig lyssnar på radio längre. Har alltid skrattat åt folk som ba "Nee, jag lyssnar typ aldrig på radio" Då tänkte jag liksom oook vaart får du din musik ifrån? Men nu blir det ju bara mobilen, mp3n alltså, för mig och radion är ju alltid hundra år efter anyways..

Imorgon ska jag provjobba lite med Rebecka då på Modelhouse, hoppas det går fööör sig! Sedan vet jag inte riktigt! Joina Vics till sjukan om jag hinner.. Hem också, iaf en snabbis om inte annat. NOTE to myself: Kolla CSN igeen. Jag måste piggna till lite med, kan inte va trött av att göra "för lite" pff, sånt funkar inte! Nu är jag riktigt sjukt trött igen och ska sova exakt nuuue. Efter detta! Somnar innan jag ens skrivit klart.. Håll utkik efter #1 Vogue, May issie #2 GQ med Rob Pat på framsidan oh ja.


Nighty,
Jackie

Monday, April 13, 2009

Stan stan stan med mina ladies!

Iih, nu ska jag alldeles snart bege mig in till stan och träffa Lucille Vici Victoria och Evelina (vi fuskar och åker buss ihop iofs!) Det ska bli naaas, för alla har varit utspridda på olika håll ett tag nu, och det kommer bli fullt med prat hela eftermiddagen fo sho :)

Jag var inne på bryanboy.com precis och längtar nu efter Maj månads American Vogue, föör det är en models issue! Man tänker aldrig på det men det är aldrig modeller på framsidan av tidningarna. Dom bosätter sig bara på varenda sida inuti istället :P Men det ska bli kul o läsa oh ja.

Solen gömmer sig lite idag men den får vi fram asap. Jag ska fortsätta läsa Nöjesguiden på vägen in. Det är också ett mode-issue, och det är unga personer inom modebranschen som har heta diskussioner! Några låter lite för unga ibland, 17-20år. Inte helt fel dock! Nu får jag stressa till bussen som vaaanligt.. Det hade ju inte riktigt varit jag annars visst?

Jackie

Varför är jag ens uppe nu?

Ha! Den frågan ställer man sig alldeles för ofta, sen gör man inte direkt något åt det heller.. Sjukt trött, kan knappt hålla ögonen öppna! Så detta är nog ett bra tillfälle att öva på smart bloggande. Jag ska sammanfatta lite bättre helt enkelt! :) kommer gå inte bra.

Igår va det jag o Johanna som tog oss hem till Torkil där hela ligan satt. Amanda och Ida joinade, och kvällen avslutades.... (egentligen på donken, igen) Bryggeriet. Det borde kanske också skyltas lite mindre med, för dit gåt jag nog inte allt för snart igen. Oh gash.. men himla glad blev jag på vägen hem iaf hihi, iih :) Och det var många höga skratt under kvällen så det va braa!
Park Lane, Torsdaag

Idag har jag solat på bryggan med Johanna, och kollat OC mmuumms! Jag var hemskt försenad till grillningen hos pappa, men fick hänga med 2 små söta prinsessor + karlsson på taket, snövit, tarzan! Så det var bra.. Mycket far o fläng hit o dit tar på krafterna!

Det var sedan ett dramatiskt avslut hos Johanna igen, med OC och helikopter, poliser, ambulanser, båtar and so on nere vid bryggan! Mordvittnen: J & J! Nee, men fy vill inte läsa om massa hemskheter imon. Vi går hem o sover medans någon har the worst night of their life. Så ere.

Imorgon blir det fika med flickornaa i stan. Sola oh ja, och massa prat :) längesen nuu v Sean Faris var på tv ikväll, honom uppskattar jag verkligen och han får gärna gå förbi mig snart. Något mumsigt coming my way please?


Bättre så?
Jackie

Saturday, April 11, 2009

Lycka!

MMH asså nu blev jag sjukt glad på väldigt kort tid! Fast jag har iofs varit glad hela dagen men.. Jag kollade in kommande biofilmer iaf, och så såg jag att Angels and Demons kommer 15e Maj! Iiih, som jag har längtat! Yesyesyes good stuff! Massa bra filmer som kommer ut samtidigt med.. och jag ska intee hamna mer efter på biofronten nu!!


Nu är jag hemma hos mamma, vi har ätit påsklunch allihopaa! Mumms! Kl 17 ska jag o kimb till pappa och äta lite meer :P Ikväll blire något kul o mys, vart och med vilka vet ingen än, bam bam baaam :P Sooolen är framme and that is aaall that matters :) Första skjortan för året är på idag med, f.y.i! Mer sånt for sure..


Jag vill hitta en festlig väst, har jag tänkt mer o mer på.. Men kanske inte riktigt denna för det ser ut som en räv :O (bild: fashiontoast.com) så det är nog #1 för dyrt, #2 liteee läskigt! But you get the point. Himla fint äre, till fest och vardag mahaha.. OCH även om jag inte skänker 99% av min blogg åt Jonas Brothers längre, hihi, såå är dom mycket aktuella fortfarande ska ni veta! Biljetterna har inte släppts än, och jag börjar inse att när dom väl gör det kommer jag köpa bara för därför! Utan att ha planerat något mer kring det hela. Men det kanske är så man måste göra iblan? Eller jag iaf. Längtar efter nya skivaaan
"Lines, vines and trying times"

Hello beautiful,
Jackie

You don't have to worry..

Idag har det varit väldigt aktivt på min front! Vi har städat i trädgården hos mamma, jag blev målare och lyckades trampa på en spik - rätt igenom skon! Bajjrumpa, nu måste den kapas av. Neeee? Men ska tvätta med alcogrej nu och det kommer nog göra lagom ont.

Sen har vi också ätit thaimat utee, mums det va längesen! Och efter det vann jaaag på bowlingen! Igen :D Kimb blev sur inombords efteråt för hon "ville verkligen vinna denna gången, för det har hon aaldrig gjort." hahaha..siind lil sis. Mamma va jätte hype hela tiden och lyckades kasta klotet så det studsade mot väggen, ehm.. Så kan man också göra om man vill. Himla go musik i bowlinghallen med..

Nu är jag sjukt trött och skall sova fram tills det är dags att vandra iväg till mor imon igen!

FÖRST dock, igååår... hahaha blaa-aaast! Jag o Johanna gjorde oss iordning hos henne, sakta men säkert! För-hänget hos Lindaa va himla kul! Vi spelade Galenpanna och ..våghals? Lr vad det nu hette. Massa het musik och inställningarna på topp! Väl inne i parkan träffade man alla alla alla kändes det som. Så hejja er som jag fick seeee igår :) Dock missade jag o J tåget hem pga? för mycket mat hahaha.. men no worries, jag vaknade lugnt o fint i gråbo. ehm..

Imorgon blir det påsklunch, påskmiddag, grillning? hahahah matmaat, just how we like it. Och vädret skall ju vara SOMMAR i helgen så soleen here we come. Fy va skönt, ska se till att intee drömma något hemskt mer som jag gjorde inatt dock :O ej ok!

Still stuck on you though,
Jackie

Wednesday, April 8, 2009

tiiime..

You make me so hot, you make me wanna drop
You're so redicilous, I can barely stop
I can hardly breath, you make me wanna scream
You're so fabolous, You're so good to me baby, baby.

Ligger i soffan igen, med min nya stickade bolero! 49kr rea på BikBok. We like! Jag var tvungen, eftersom det kom som ett sign när jag sökte jobb inne i affären och sedan hittade den hängandes ensaam. Har tänkt på den rätt länge nu och trodde allt hopp va ute! Myyysig.

Så alltså idag har jag mest letat jobb, lerum partille göteborg, och lyssnat på Avril Lavigne - Hot.. Hängde med Eve o Martin lite med, lagade mumsiga köttbullar & mackisar. Skrattade åt hur mycket godis som stod på bordet, lyssnade på musiiik.
Imorgon gäller det. Allt lr inget, på flera håll. "Jobbet" med eve kl 11, som jag så fint börjat skriva när det kommer till detta stället... "jobb" yeah we all wish. Sen blir det damage-control hem, sova lite? fixa mig och bege mig till Joanie! Sen beger viii oss till Linda, och därifrån beger vi oss till staaaden! Awesoome. Finfina bilder, finfint folk, finfina times! Sen äre påsk påsk, mumsig mat som gäller!

Note/question to myself: Varför har jag detta fula ärret på min hand? Onödigt.

Jag är himla glad att 90210 är igång igen.. och Greek såklart, iih. Sen har jag hittat några himla mysiga bilder under aftonen nu som kommer hääär:

Don't forget to breath.
Jackie

I may not now it but..

..these are the moments that I'm gonna remember most and you just gotta keep going.

Idaag vaknade jag av att det regnade! Uhh, ej ok. Men jag har varit uppe tidigt, och skall försöka ta dagen till fånga :P Planen är att åka till lerum, förbi hulan sen in till staden! Med ett stort paraflax. Får se om jag kollar Greek INNAN eller EFTER? Hmm.. sen hoppas jaaag att Gossip Girl har kommit med. Me like all of it.

Igår var vi aktiva haha! Först samlades jag johanna petra (very blond) och linda hos henne. The Hills hade inte kommit ut än så vi begav oss till Ica där vi mötte några gossar! Sen va vi tjejer extra snabba så vi började grillaaa på lindas engångs grill :D Det gick himla bra tills den motordrivna bryggan störde oss och vår egen eld bestämde sig för att sprida sig.. hm hmm hmm. MEN allt finns på film och vi skrattade bort låågorna! :P Det slutade med att Johanna fick sparka i hela grillen i vattnet, men då bestämde den sig för att inte sjunka!! Som tur var va den iaf släckt hahah.. Vi var inte på humör för en brinnande strand nej! När killarna kom fixade dom en skaplig eld där det var menat att man skulle grilla från början. Mums med korv!

Väl hemma hos Linda igen blev det dubbelavsnitt av The Hills, säsong 5 tillomed! VÄRST va bra det kommer vara denna säsongen, ooh! Can't wait can't wait. På torsdag blire fullt med påskstämning, föraa hos Linda sen yyyt! Det va längesen jag va ute nu och det ska inte ske allt för snart igen så detta kan bli himlaa kul! Måste ringa CSN också innan freedag och fixa allt där, uh, himla mycket papper hit o dit! Men all for a good cause :)
*

Jag vill veerkligen göra våran coast-to-coast! Gash, vi ska vi ska :) v


I can hardly stop..
Jackie

Tuesday, April 7, 2009

You're so Redicilous..

Sitter i Gråbo igen och kollade nyss "Born to be" på Star! med Avril Lavigne denna gångeeen. Då insåg jag hur många av hennes låtar jag uppskattar. Plus att hon är riktigt ball, lite jobbig ibland meeen vem är inte det! Hennes musik har ju varit med sen man va ganska liten iaf, och hon är ju inte mycket äldre hon själv.. We like, helt enkelt!! ......

"He isn't really what I'm lookin for.."


.
"You're so good to me baby..baby"

Ikväll är det bokat hos Lindaaa i fluuda. The Hills season... 4? Here we come, iih! Massa girlsnight på det duu! Förut i stan inhandlade jag ett halsband på BikBok för 50k. Lite ironiskt att det va just ett sådant, när glasögonen i sig är THE thing to own :P Jag ska för övrigt spana in några brills på BikBok för dom glänser så fint och kostar bara 100kr :) solen jag gillar dig, så jag gör det för din skull.


Johanna hämtar upp mig om några timmar så bär det aaav! Imorgon finns det inga planer.. söka jobb svar ja! Fick några idéer idag faktiskt huhu.. OK en man sa precis till sin fru på Greys "Please don't die" så svarade hon, påväg in till operationen, "I'll do my best" oook mood-setter?!

Hey hey you you I don't like your girlfriend!
Jackie

There she goes again!

Nu är jag back in thereses lägenhet med henne och evelinaaa. Det är snart dags för miiin frukost, för jag sov längst. De andra har grejat och vart inne o ute hela morgonen har jag hört! Jag insåg nu när jag vaknade att jag inte alls kunnat göra något av det jag tänkte under morgonen när jag hela tiden "vaknade".. Jag låg i soffan, så tänkte jag Hmm ska jag gå upp och joina? Ska jag fortsätta sovaa? Men jag kunde ju inte ens röra mig huhu..lol.

Snabbt, Favo from The Hills!



Igår vare smink med Lena som gällde! Mitt ansikte dog och för en gångs skull gick jag därifrån med ingeet alls på mitt ansikte, efter att ha användt deras underbara facial scrub :P Men jag fick iaf en "kvälls-make" först och sedan en "brud-sminkning" hahah.. "Så om du har tänkt på hur du vill se ut är det bara att säga till" Jag är faktiskt inte en sådan tjej som går in på detaljer om hur mitt bröllop skall vara, ehum..vinkeliviiink!




Påväg tillbaka till eve, som väntade hos T, lyckades jag inteee ta rätt buss och hamnade ute i Backa?! Och när jag väl va framme på Backaplan sprang det runt en dam som skrev fuckyoufuckyoufuckyouFUCKYOU till ingen speciell... Det va underligt. Evelina visade mig sedan deras runda dom gjort ner till hamnen! ÅH fint nere vid Eriksberg! Havet is the sheat.. och lägenheterna där nere är intee att leka med! Mewant.


Såå, det får räcka..
Jackie

Monday, April 6, 2009

My heart's beating in my chest..

Alldeles strax skall jag bege mig till bussen! Ska läsa som en dåree påväg in till stan, samtidigt som jag solar i fönstret ohja! Drömde om Joe Jonas igen, hahahah i die komigennujackeeee. Anywho, va inne på TeenVogue's hemsida precis och inser nu att jag missat massa där! Sen verkar det som om folk haft mycket att göra i helgen för det sker inte allt för mycket updates på bloggarna, host host get a life jag själv.

Snabbt, huuur mycket vill jag inte ha denna t-shirten som Jourdan Dunn har på sig! Gash..häärlig.

Sen letar jag fortfarande låtar till min Summer Mixtape-lista på youtube, och stötte på denna gamla goodingen! We love. massa minnen som bubblar upp till denna haha..


Nu får jag stressa till bussen som vanligt, men det är så jag fungerar tydligen. Imorgon blire the Hills - girlsnight! Det gillar jaag. Och ikväll vet man aldriiig..

Jackie

Those moments we want to capture, and create.

Åh idag va det äntligen dags för bio-mys! Jag Johanna Linda fikade först på Sense snabbt, sen vare finfint folk i Fast & Furious som gällde! MUMS Vin Disel och Paul Walker! Inget tråkigt med dom ska ni veta huhu.. Extra gott att se alla från den första filmen med igen (nästan iaf) och Jordana Brewster tycker jag är en himla ball tjej. Minns henne mest från Texas Chainsaw Massacre dock(med en annan mr.hottie!), så det är lite akward. Plus att i denna var det med en annan ball tjej, som såg ut som dom andra :p smal med fint face och håår! HIMLA coolt att rullaa med dom gossarna måste jag säga att vi tyckte allihopa. Det hade varit något..



Imorgon blire smink med Lena igen. Hoppas solen tutar fram igen, så kan man andas lite city-liife samtidigt! Nu mår jag illa och måsteee sova, för sånt är underskattat. Kollar för övrigt D.E.B.S på youtube nu med. Med bla Jordana Brewster. Hahaha, spännande film som gick på 5an häromdagen! Skämtfilm typ, komedi! So that's good enough for me.

Gooood Night
Jackie

Sunday, April 5, 2009

Perfection?

So, I'm back in Gråbo for a while! :P Nee, men igår härjade jag eve o therese runt hela dagen! Ikea, mölndal, hisingen!..vi fixade till hennes lägenhet. Storhandlade på Willys och bar grejer upp o ner.. fy idag värker det över allt helt enkelt!

Nu sitter jag i soffan hos Olssons men ska snart bege mig bort till flickorna igeen. När jag sitter här och går igenom alla bloggar jag följer, ser jag på bryanboy.com en video på Vladimir. En modell som det snackas mycket om. Han är tydligen peerfect, men jag har inte riktigt bestämt mig än! Jo han ser verkligen bra ut, med liksom värsta lines och ansiktsdrag oså.. men man blir lite rädd typ haha. Thaughts on the Vlad?

Inatt hade jag en myyysig dröm, bland annat! Lite läskig ibland (thus the big spider uuh) Men den handlade i största hand om Joe Jonas hahah! Och då undrar jag.. när ska jag få drömma om min riktiga favoo NICK? Kevin har jag drömt om..och nu Joe! Inte för att jag klagar, kanske måste möblera om i mitt huvud? Nee..

Male model madness

Jackie

Saturday, April 4, 2009

You and your beautiful soul..

Åh denna sången är så himla sommar för alltid så jag vet inte vad! När han va liten och oskyldig :)

Nu skal jag göra mig iordning för mini-road trip!

Going with the flow..

OK SO.. I just signed on to Twitter. Hahah frågetecken?

Fattar noll av varför folk har det meeeen ingen på min msn-lista hade det tydligen så det är nog inte så happening här just nu. Anyway, I already have 1 person following my page! Akward kind of? Och jag har redan kommenterat på flera supaah staahs sidor :P G. A. L

Solen är framme iag igeeen, welove. Våren är här fo sho, sommaren på väg :) v Senare idag blire små äventyr hit o dit kanskee, och bio ikväll? Igåår åt jag och evelina hela dagen..i stort sätt! Grillat muumms, lite godis (faktiskt bara litee) och ett paket mini-dumle snacks glaaass! Awesoome. Kvällen avslutades dock hos Johannaa, först med Grönberg och en skadad Victor! När dom begav sig, gick vi in i O.C-modet igen. Tiden gick alldeles för fort och tjugo i 1 kördes jag hem, och johanna fick alldeles för lite sömn innan jobbet haha..

Mer sånt!
Jackie

Friday, April 3, 2009

Mixtapes!

This is my mixtape I just made hihi.. sommar sommar sommar!

Greek, me so happy!

ÅH nu är jag riktigt glad igen iih!!

Greek har startat igen, måndagaaar! Yaaaay den serien blir jag glad av. Too bad I'm not in college huuh. Iaf så skulle jag bara notera det här, att det är en väldigt bra motivation för skola :)

Sen kom jag in på några "back in the summerday" låtar! Favon by the beach exakt här..
.
Ashleigh i Greek är så himla söt (Amber Stevens irl) ! Alltid finaa kläder och världens hår! We like. Ska platta mitt hår nuu, så jag kan låtsas att det håller på att bli långt :) Min finaa natuurliga färg har tagit över mesta delen igen, så ska nog toppa håret snart så blire som det skaa förhoppningsvis!

J

Fredag..iiiidag.

"You'll be my King
and I'll be your Queen"
.
Vaknade av att min phonee ringde. Det var min kära broor borta i solen. Så nu har vi pratat lite mer Paris, och på en grå dag som denna önskar man att man vaknade upp somewhere else! Men jag ska fixa lunch/brunch nu och gå igenom grejer i mitt huvud :P sen vandra iväg till our house och fixa grejer där! OM datorn finns på plats.. annars är det inte till mycket nytta.

I don't really like Robyn. But I like this, och några andra songs..faktiskt. Planer för dagen? None, how very boring! Men jag är sugen på att hängaa med några kul. Och det kan vi nog fixa :) Hälsa på Joanie på jobbet med kanske? och rycka upp mig själv lite jaao. OH snart börjar the Hills igen uuh! We like. alot.

Jackie

Thursday, April 2, 2009

Hungry eyes..

Jag har börjat bli väldigt trött i rimliga tider! Kan det vara för att jag vaknat så tidiigt det senaste? Probably yeees.

Idag i stan åt jag o nanii först sushi. Jag va inte så sugen märkte jag efter 3 bitar? surt surt.. Iaf så shoppade vi inget iaf! Eller frågetecken. OK one pair of underpants köpte jag! Söta somriga från H&M. Jag gjorde notes to myself under dagen, på alla som har sådanna brills ni vet?! Dom kommer på bilderna seeen.. Vill ha några i festliga färger, men dom e ju så småå som vanligt.

Dagen avslutades i Thereses lägenhet, med hemmaa-hamburgare, godis och soffmontering! Tack polisen påvägen hem att ni inte såg oss! Vinkeliviink fullt i bileen. FORTFARANDE ingen Coca Cola Vanilla dock. dåligt ica!!
Här är fler härliga bilder från BikBok spring/summer 09. fashionsquad.com

Det behövs verkligen ett shout-out till folket på stan idag! Först träffade vi Michelle, henne tänkte jag skriva till innan vi åkte in! Det solades på Avenyn med Ellie en stund, hennee tänkte jag uppdatera mig snabbt med också! We like, ödet gör arbetet åt en. But that's kind of the whole point yaah?

Imorgon är det fredag! Fest feest fheest heest heemst heemma.. blev det där tillslut! Ska leka med joaniie and companii maybe? Sånt uppskattar vi alltid. Nu mår jag illa och måste helt seriöst sova, och drömma! Har haft mycket spännande tankar i huvudet när jag vaknar det senaste och det är heelt ok.

Heja solen imon med tack!

v me love

Jackie