Friday, July 31, 2009

Film and stuff!

Jag o Johanna har precis varit på Shell och hyrt film. Det blir en film med allas vår snygging Paul Walker och en annan med Emma Roberts! Så det är lite drama och lite komedi :P Iaf.. när vi ska betala för våra grejer säger killen i kassan "Den understa filmen där är SKIT dålig bara så ni vet!" Sen tittar han upp på oss och säger "Ska ni fortfarande ha den?" URSÄKTA!? hahaha.. Vi trodde att han skämtade, men icke! Så jag frågade VARFÖR han ens sett den? Så skyller han på sin syster, aaahvisst.

..så det va lite speciellt!

Nu ska vi hämta Carro sen mysaa maxat med film o godis :)
oldie but goodie :)

-
..'cause it takes what it takes!

Make it last.

Asså i die. Det luktar heaven i vårat hus nu! Det lagas maaat! Therese och Peter är här, hus premiär, och nu hänger de vuxna i köket medans jag sitter här huhu..

Måste säga att filmen förut var riktigt rolig :)! Hey baberiba crewet kan aldrig slå fel. PLUS, this is breaking news peoplz, det visades en trailer till en film som jag vill vill vill se nu! Prinsessa heter den och.. det är en svensk film!! Jag vill aldrig se svenska filmer i vanliga fall (2 undantag på eeen o samma dag!) Blev tårögd under den korta trailern med, haha.. vem blir det liksom? Plus att jag tycker om killen som är med hihi.

Stämningen i Göteborg idag var sjukt härlig. U2 ska spela och stan är fuuullpackad! Alla är glada och solen tittade fram lite då o då. Påväg från bion hörde man genrepet och Bono sjöng för full hals! Grymt! Scenen syns upp över Ullevi och jag fick gåshud när tankarna sprang tillbaka till Gothiainvignings tider :) Det är verkligen mysigt i stan på sommaren.

Nu är Johanna på ingång, sweet! Det regnar ju hit o dit som vanligt men jag ser fram emot en soft fredag, at home.

Jackie

JacqiiS - That's Me!

Haha.. det roligaste på Twitter är när man kollar andra som har lagt till en själv, så står det bredvid ens egna namn "That's You!" ..incase I didn't recognize lr vad? :P
Jag vaknade av mitt alarm jag ställt flera gånger, men shit va trött jag var! Helt slut.. Jag hade världens träningsverk i mina ben igår och tror det är kvar än hahaha. WHY?! För att jag var ute o sprang EN gång. Lol, not a good sign peopls. Iaf så blir det mat o bio med paaapps i eftermiddag! Lök, bio is the sheat.

Miley Cyrus släpper en EP, inte ett nytt album, i samband med sin clothing line, som heter The Time Of Our Lives, och släpps 31 Augusti. SÅ den längtar jag till :)
Eve kommer tillbaka till.. landet(gråbo).. från.. landet? om en stuuund, det gillar vi! Såhäär länge kan man inte vara ifrån varandra phew. NÅGON som vet nåt om Vics där uppe i landet? Hahah hope yoou survived honey :* Kom på att vi skulle ringa henne igår kväll jue, hmm.. Ville inte störa dig V!
BTW, har alla höört att dom har BYTT UT Victoria inför Eclipse! HALLÅ.. palla sånt i tredje filmen?! Stackars fröken Rachelle Lefevre. Jag hade varit väldigt förvirrad om jag var hon :/ Det har något att göra med att hon spelar in en film samtidigt som krockar med Eclipse.. lr något. Gash.

Jackie

Lies are free and talk is cheap.

Åh, nu ska jag skriva kort innan tiden blir för mkt :P "innan"..

Taco thuursday var väldigt lyckad måste jag säga! Det var jag linda johanna petra viktor och magnus! plus på dom! :) Himla längesen man träffade viggeee! Det blir alltid massa flash backs när vi 3 föredetta JM elever samlas i samma rum hahah. and we like it!

Efter maten kollade vi på I taket lyser stjärnorna. Den va inte bra.. lr jo, fast konstig. Nästa gång får det bli The Hangover som jag inte sett äään!

............."Den luktar såndär fransk äcklig ost ...som smakar bajs"

Nu här hemma har jag städat ur mina skrivbords lådor! Det tog en stund och jag fnissade och undrade på vissa pappar och bilder jag drog fram. Från konfa läger osv ehm ehm.

Jag önskar att vi hade ett större piano, gash. Ska be L-Å stämma det vi har asap så jag kan plinga fullt ut på det at least. Blir himla avis på folk som lär sig låter till höger o vänster by ear! Liksom hela låtar, intro and all :P

Jag älskar när man ska lägga sig och somna till musiik. Bra musik. Då kan ingen störa :) Funderar verkligen på vad för människor som finns runt omkring en ibland.. friends or foes.
Dessa låtar saknar jag ibland. Vet ni vad man gör då? Lyssnar på dom.. :P

Jackie

Thursday, July 30, 2009

No sins of man will go unpunished.

Oh en liten fyi till mig själv, watch Death Sentence asap! Uppskattar Garreth Hedlunds RÖST. Mums.. Fråga mig inte huur jag kom in på detta ämnet idag, men Four Brothers är en himla bra och mysig film tycker jag allt :) Mark Tyrese Garreth André.

Nu är jag all alone igen. Kimb o jag bakade väldigt lyckade kladdkakor (tror jag) och nu gör jag mig iordning till massa hög musik. Usch jag undrar om det åskar igen!? FY bort från datan asap!!

Här är lite bilder från fikat igår v
Jackie

Hands up, they're playing my song!

Kan ju börja med att visaaa bilden som jag tjatat om så mkt, som finns!! Iih. the Cali ladies hade en back-up på JoBro's hus, and here it is :) SPANKS BABES! Vet inte om dom använder det huset så mkt dock? First of all så är dom väll aldrig hemma alls, men oh well. Johanna o Linda har varit utanför iaf moohaha.Lyssnar på Miley Cyrus nya låt, till hennes klädmärke som kommer ut snart för Wal-Mart, Party in the USA. Me like it, såklart. Men faktiskt så är den väldigt mysig o sommrig! Hade inte varit fel med lite feest in the states right about now. Eller med lite staates över huvud taget.

Efter fiket igår blev det jag eve o martin and friends so begav oss till Deep. Herreguu va jag inte vet vad jag tycker om att gå ut här längre.. neeh, mkt blandade känslor på den fronten! Alla är ju så SMÅ! Spontan utgångar är alltid bäst :) Men folk (killar) har börjat snygga till sig faktiskt. Pratade med min kära syster om det på bussen hem förut, frisyren killar vihoo we like! SKIPPA gärna bakåt slickat och stickade tröjor när ni går ut dock.. por favor! Iaf va det SJUKT kul att träffa Maliiin igen, åh längesen, och våra kära små hihi. Rubina är himla stilig i sin nya USA påverkade frisyr :D Sen gjorde nog Lasse & Sven min o eves kväll framme vid DJn hahaha. Woop woop.
Bilder kommer snaaart! Såklaaart.
Nu ska jag o Kimb baka kladdkakooor. Tonight är det Taco Night, for sure. Ska bli redigt gott och himla mysigt!
Jackie

Wednesday, July 29, 2009

Mah l-l-ladiies!

Oh, nu är vi samlade Jag Eve Vics Lisa o Vici!! Mysigt med fikaa (jag o eve är jätte sena) och fin fina bilder! Bebiseeen kommer när som helst iih! Bara några dagar kvar nu! (heja heja pojke pojke!)

Ikväll ska vi leka ute på stan jag eve o martin, i think! Skulle bara skriva snabbt.. har inte haft en dator på hela dagen :(

Jackie

So tired of these games..

Seriöst. Jag tycker jag skriver långa inlägg nuu, men gash back in the dizzleee var jag helt galen ju haha! Gick tillbaka till 2007 och mina inlägg va en hel sida långa typ :O Guess I had more of a life back then! (HA! knappast) ..iaf, försöker hålla mig inom rimliga gränser nu.

Kollade trailern på en ny CW serie som börjar i höst! The Beautiful Life. Tror den kan vara bra faktiskt. Ser lite Gossip Girl ut, fast handlar om mode, och Misha Barton är med. Plus Corbin Bleu (High school musical) och den där blonda Disney tjejen som jag aldrig kan namnet på..


Idag har jag först fått fint besök av Eve & Martin. Vi vandrade lite, jag i tshirt och vinter-uggs ehm, och eve som en liten rock prinsessa :D Sen ringde Johanna lämpligt och så begav vi oss till Linda! DET va längesen vill jag lova. Vi hann skratta massvis och jag fick se goa USA bilder! Nu inser jag hur mkt jag kommer ångra att jag inte köpte Ramones tshirten heller, tills jag äger den! Vilket jag ska göra, tillslut. Nu är det Tacos-afton bokad på torsdag! Linda är sugen SUGEN sugen på tacos, och det passar utmärkt för oss andra med haha. Muumma.



Kvällen avslutades i min soffa med glass och hallon! Jag mår fortfarande illa dock, jag o johanna har ätit alldeles för mkt glass på väldigt kort tid! Jag äter typ aldrig glass över huvud taget såå. (Only if its chocolate) Men Johanna ska vara uppe med tuppen imon, och jag tänkte försöka mig på detsamma, så får jag lite fart på mig själv.. När vi satt i soffan o kollade E! Sexiest Doctors, så kom jag på igen att jag verkligeen uppskattar uppkavlade armar!! HEJA DET! Och.. en som har det väldigt ofta är såklart..

..men det är faktiskt inte JUST därför jag tycker om det. Promise.
SE! Den hära outifiten t.ex. galet snygg!

Jackie

Tuesday, July 28, 2009

Girl, uninterrupted.

Nu har mäklarkillen varit här! Han såg väldigt typisk ut med kavaj och block.. lol. Och nuu är jag helt överhettad på grund av speed-städning i hela huset :P



Då va det bara (ne inte bara..) tidningarna kvar då! För idag iaf. Det ska bli kuuul att gå igenom alla dom. Himla tungt att bära dock :/ meeen VART ska dom stå?! Gash.. Jag är så himla oglad över tanken att jag inte kan köpa tidningar på ett tag! VAD tänkte jag med i Dubai? Litee överdrivet och onödigt där faktiskt. Kunde sparat ungefär en miljon på att inte köpa all mat vi såg typ. Skruutt.

I've said it before och nu säger jag det igen. Michael Phelps måste ju ha den ....bästa kroppen ever! EVER. Fy för att ta swimsuit pictures med honom! Det behöver jag inte oroa mig för dock. Väldigt lökia men inte så bruna, som eve sa. Still like them yaah. *GO TEAM GO!*

Nu är jag home alone igen.. Ikväll blir det nog lek med the Cali-ladies! Genomgång av bilder på plats hos wifeey, ja tack :)

Stackars Joe är ledsen över the break up! Han gråter på konserter and stuff. Tur att han har flera tusen människor runt omkring sig som tröstar då! Det ryktas om att Camilla Belle har en ny..already. Who knows? Who cares..about her. "So Camilla downgrades to a nobody. We bet she thinks that makes her so down-to-earth.. It doesn't." -Perez Hilton. Hahah..

I ain't gonna find you in London or Rome
Ain't gonna find you staying at home
Ain't gonna find you on the dance floor
Ain't gonna find you there for sure
I'm gonna find you If I keep living,
someday

JAG ÄR SUGEN PÅ NÅGOT GOTT! Men vad? haha.. Störande.. Har för övrigt ätit första vattenmelonen som SMAKADE något, på hela året? Mums mer sånt.

Jackie

I know, I know, I know.

Jaha!! Fick en akward kommentar på en random bild på bilddagboken(blåbär frågetecken).. och ser nu att #1 vid denna tiden förra året var det nästan full fart på sommaren! Sååå kom igen nu sverige så lätt ger vi inte upp. #2 jag har väldigt pinsamma bilder/rubriker uppe på min bilddagbok HAHA. Speeeciellt från gymnasietiden, herre. #3 jag ser himla annorlunda ut när jag är smalare. (Duuh) och jag uppskattar det utseendet MER så varsågod ut o spring.
Ikväääll har jag lekt med Johanna heela aftonen at her place! v ÅH lycka att hon är hemma igen. Hon har inhandlat väldigt stiliga föremål från USA måste jag säga och vi ska visa upp alla våra nya grejer på våra äventyr to come :P Vi babblade för fullt medans JB spelades i bakgrunden. Jag blev himla lycklig med när jag fick låna med mig nya Elle (Miley Cyrus på framsidan). Himla stiliga bilder i artikeln med måste jag säga! Go Miley. PLUS att det finns en liten artikel om Channing Tatum inside med. Mmh hello! Johannas kära mor tyckte jag va vääldigt brun (black and white hihi) så det glädjer mig, för jaag fruktar att min färg håller på att försvinna uuh!! heja heja heja Joaniie är hemma!
Eftersom jag börjar bli lite impatient har jag rotat över hela internet (youtube) och ser nu att det nya JONAS avsnittet kommer först 2 Augusti! Jaha!! Men men.. ser mysigt ut iaf.
Ska VERKLIGEN inte gå upp lika sent imorgon, HA! Så bums till sängs nu nu nu.
Jackie

Monday, July 27, 2009

Move it like this, and shake it like that.

Gash vaknade aaaaalldeles för sent idag!! Sinnes, har faktiskt inte gjort det på huur länge som helst. Mycket skumt.

Nu ska jag städa där uppe, kommer en mäklare hit snart tydligen. Put your game face on. Sen är ju fröknarna Cali hemma igeeen så det blir fullt lek med Joanie sen IIH!!!

Joe Jonas och Camilla Belle har gjort sluut, tydligen. Mhhm, full on med ändrade låttexter och bortkastning av smycken under konserter! Så ere. Dom är faktiskt rätt stiliga ihop, eftersom dom ser likadana ut hehe.


Såg nu att Metro Station (som spelas överallt i huset exakt nuu) består av massa Disney storebröder hehe. It's stalking me.. Det betyder helt enkelt att det dära gänget är ett mkt talented sådant. :)

Nu ska jag fixa en himla god äggmacka och plinga på pianot lite.
Jackie

Keep it sweet.

Uh ingen bra idé att inte äta på hela kvällen sen dricka en päronsoda kl 3 på natten :S it huurts! Meen får väll skylla mig själv.

Ikväll har jag spelat piano helaaa kvällen haha. Faktiskt. Men lärde mig lite nytt, precis som jag ville! SÅ akhi nu kan du komma och lyssna på låten du ville att jag skulle spela åt dig ;) Plus att jag kommit på lite nya tuunes jag vill lära mig. Det är mkt roligare att kunna spela sina favorit låtar i must say! Men no worries, känner att jag kommer ha ganska mkt tid till det nu en bit framöver. plus minus på det!

Jag håller på att lägga in låtar från Demi Lovatos nya skiva nu, och har redan fastnat för den första jag lagt in :P Catch Me. Harreguu sikken söt låt! Har ju redan hårt några låtar innan och kan tänka mig att varenda låt är greeeat. Btw så är hon en lök, heja heja! Måste verkligen fixa mitt hår asap. Långt hår nu tack!


Jackie

Sunday, July 26, 2009

Crispy Clean!

Såå nu har vi städat klart Vics lägenhet :) lr jag dammsög o hon gjorde resten hihi. Så nu sitter jag o nyser medans jag väntar på att vi ska brumma ner till centralen! Idaag blir det tömning av garaget och inredning av rummet! Kanske ska möblera om? Det är ju faktiskt en top 3 klassiker :P

Ur högtalarna trallar såklart Jonas Brothers, och snart dunkar mina hörlurar med Metro Station.. Det är nog det ändaaa positiva med vår ca 35min långa bussresa hem till Greylive. Uh.

Solen är framme! YaY!
Jackie

What do you say we leave for California?..

..if we drive all night we can make it by the morning.
and no one has to know if we decide to go!


Asså! Jag uppskattar gårdagen :) Alot! (Tack underbara vänner!) Det var verkligen ett Hello igen sverige! Vi träffade lagom mkt folk, även om det va fullpackat på helaa avenyn! Tar det stegvis ist för allt på en gång. Åh andas sommarnatt behövdes verkligen. Jag skrattade nog non-stop hela kvällen! Jag Eve Martin Vics fullfart 100% I stortsett var det Diamond dogs som gällde, med grym musik! Vi är lite used to det där stället nu, endast positivt! MEN bäst på hela kvällen var verkligen VERKLIGEN när dom spelade Metro Station - Shake it!! Vi shakade allihopa (några mer än andraa) precis som man ska.


Nu ska jag väcka V så ska vi kolla på Princess Protection Program haha. Sen blir det städa, och heem.. o städa lite till!
Men asså jag stör mig lite på mig själv. Varför har jag aldrig utforskatt deras låtar innan?! DOM ÄR JU AS BRA allihopa! Underbart. "Ska du bli besatt i honom med nu?" JA. hihi. I'm hooked. Jag ska fixa skivan till min mp3 nu nu nu. (SEN SÅ VILL JAG HA MIN TSHIIIIIRT!! Detta förstör min nya image juu haha. Har inga bilder på den lr någonting! :( ..)

Hmm. Förra söndagen vid denna tiden stod jag på landvetter?! Nyss hemkommen gash. My head is spinning. Men det e ok, for now :)

Jackie

Saturday, July 25, 2009

Thriller night!

Mmm, pizzaa! Dock.. inte speciellt god. Men men, vi gav bageriet/pizzerian inne på Lidl en chans. Och det säger väll allt..

När Eve o Vics kommer tillbaka är det pre gaming-time! Vi har redan smygstartat med Michael Jackson och vin till maten, men nu är det for real! Jag ska fixa Vs hår och kläder skall bestämmas :) Ikväll blir det utgång och det lutar mot Berså! Vi ska ha kuuuuul!

"The way you make me feeeel"

Jag sörjer samtidigt lite i mitt hjärta eftersom flickorna Cali har tappat bort johannas kamera :( med min JoBro bild på.. buuh. Sen kom jag på att jag lika gärna kan googla en bild på deras hus, ehm. Och Evelina undrar lite smått oroad vaarför jag över huvud taget vill ha en BILD på deras HUS :D WHY NOT. Lite freaky när man tänker på det kanske jaa. Men som sagt, det blir LIVE bilder i höst ist hihi! Roadtrip here we come. v

I wanna rock with yoooou,
Jackie

Give me that summer in New York.

Here I am again! Sämst på att uppdatera för det första.. har verkligen inte suttit vid datorn sen jag kom hem typ. Kan vara för att vi bara har ett mobilt bredband hemma, och noll koll på datorerna. Hmm.. har lekt lite nerd idag så nu finns det iaf högtalare där nere!
Ligger i soffan hos V och ska sova alldeles snart. Gash hatar att ligga efter i bloggen för då kommer jag inte på något att skriva om.. Iaf så har vi ätit BK idag och kollat en konstig film och sjungt gamla visor! Det va mysigt for sure. Victoria är en riktig mes som säger att jag bara kollar på konstiga filmer som jag sett fleeera gånger om, någon mer som tycker att Gangs of New York är en scary movie? hahaha..

Imorgon blir en annan..vad man nu säger. Tanken är väll att vi ska inviga första helgen back i göteborg :P Flickorna har förberett idag, så vi kan ju faktiskt stanna inne om vi så vill det och klara oss utmärkt ändå! Men ah, imorgon blir det kul. Med mina noll kronor, och for real this time, NOLL kronor. Let's get creative! Kanske gör premiär för min omgjorda Obama tshirt! Time will tell.. Obama!!
Iaf vet jag att jag intee får gå in i en all black fas helt o hållet igen nu. Sure svart är THE basfärg att ha på sig, men faktiskt, när det regnar som det gör här hit o dit och solen gömmer sig all year round sååå måste man faktiskt adda färg i sin vardag så gott man kan! me likes it though! v
Måste ha ett "hösten to come" inlägg känner jag, så att jaaag kan ha koll på vad planen är. Lol.
Asså. Need I say anything.

När kommer the next sweet episode of JONAS? Ha? HA! Det är verkligen försenat nu. not ok. Faktiskt!

Jag är sugen på chockladglass med snickers non stop nu, fanken Dubai!! och pommes. Uncharming. Meen hey, det e så jag rullar (fram, snart..bokstavligen) Urk. I realy wish eeeveryone (speciellt V, nu) had a piano at home!!

Jackie

Monday, July 20, 2009

sicko not ok.

Asså urk på att vara sjuk. Mitt huvud känns stort som en ballong, fullt med bin som surrar inuti typ... Vics ligger o sussar på eves säng, medans hon sitter o gör sig själv lite rockig (svart på naglarna och kladd härovar just how we like it) medans jag bekantar mig med Metro Station! Har ju faktiskt aldrig riktigt lyssnat på någon annan av deras låtar förutom Shake it, and now i realy like them iih. Sommarhet.





Självklart dyker den eviga frågan upp in my mind. Tattoo?

Snart kommer Ida då ska vi nog vandra till mig, martin är på ingång med! Så då är vi en samlad trupp! Jag måste sova snart.. vill bli frisk o kry asap.

HUR stilig är inte min man!? Asså söt. Uppkavlade armar är verkligen bäst på sweetnoses. HOTTIES. hihi. Vics säger att jag borde vara en 15åring i USA, och att jag verkligen föddes i fel land. JAG säger att jag borde vara exakt som jag är och ALLTID vetat att jag är född i fel land.. lol :* Kan jag hjälpa att sverige är eb frågetecken. FYI Johannaa har en bild på Jonas Brothers huuuus till moi iih! Hoppas ni lökar sönder där borta ladies!

Tell me what to do boy,
Jackie

Det regnar ute..

Asså.. seriöst, det öser ner! Jag har inte sett en regndroppe på 3månader! se-ri-öst.(mahah) Vet ni varför? FÖR ATT JAG ÄR I SVERIGE! we are back we are back. Sitter hos eve nu, orkar inte skriva om våran eventful flygresa än så det blir senare! Nu ska vi hem till mig o löka.. i ett nytt väldigt lökit hus såg vi förut! Nice work fo sho. Ser vi fram emooot ja.
Måste exakt mysa till mitt lurkiga rum dock UUH.

fashiontoast.com

Eve står o funderar på vad hon ska ha på sig. Det är nämligen den största skillnaden mellan sverige och dubai, KLÄDER! Man får ha på sig vad man vill här. Otroligt. Himelskt. UPPSKATTAT! Blir nog inte lika mkt stilkläder ett tag framöver nu, om solen ska vara lika seg som vi :) Take your time så kan vi andas ut i sommar regnet! v

Jackie

Sunday, July 19, 2009

And it's pretty awesome.. it's like super awesome.

Sitter i Dubai, sjuk. Hur kul ar det undrar jag? Blev en massa vattenlek igar dock sa det va vaaart :) Nu kollar jag massa klipp, som vanligt, och uppskattar (inte kvaliten) att jag ocksa ar sa kand sa att president familjen skriker efter mig.. feels good :)

Atlantis va himla spannande igar, vi akte allt forutom the Leap of Faith tror jag, for att vi inte hann (ehm..) Det ar som fritt fall osa aker man genom hajpoolen sist. Meeen vi akte en som va lite mildare dar man ocksa STANNADE mitt i ett akvarium med hajar o grejer. Dar inne fick jag lite panik, trodde ju man skulle aka fort igenom den sa stannade jag mitt i allt, och skrek. Hmm.. Taz skrattade iaf. Jag vet dock att jag blev sjuk for man va tvungen att vanta overallt!! Vi akte alla grejer med sanna gummiringar, men folk va for langsamma sa nu sitter jag har o snurvlar ist.

Sen kan det bero lite med pa att jag o eve joinade Taz for en sista kvall at Plastik! Det va Splash Party (LOKEN) och folk skamdes inte for att kriga med sina vattenpistoler, fulla med iskallt vatten. Vi slapp iaf fa hinkar med is over oss uuh. Det va r&b hiphop med, sa det kunde inte bli battre juuue. Lite angest nar vi akte darifran faktiskt :S Men det blev massa bilder o filmer, och massa nytt folk!

Har skummaste kanslan i magen nu, hur ska detta ga. Eller jag kanske bara ar hungrig? Uh, Cali ladies skynda hem sa vi kan dela experiences fran olika varldsdelar vetja v

Jackie

Saturday, July 18, 2009

Back in the daaays.

Hahah gash.. jag o eve har suttit o skrattat at en viss brother pa google bilder. Inte snallt neeh, men kul :) me love them anyways. eve says 'nasta gang nagon fragar varfor jag lyssnar pa dom ska jag saga, varfor finns du?' HA! Sa det sa..

Vi sitter for ovrigt o vantar pa att Taz ska hamta oss sa vi kan aka till vattenparken i Atlantis! Alla ar sega, men imon aker vi sa det e mkt som ska fixas (ne inte egentligen men haha..) Jag kom pa att det kommer bli en 'oj nu ska vi aka, oj nu ar vi framme' resa! I don't mind though. Ska bara packa och cross our fingers pa att allt gar braa pa flygplatsen :O

Igar va vi pa Burj Al Arab, jag eve erica o taz, uppe pa skybaren tror jaag. Det va ett himla stiligt hotell maste jag saga, men ratt intressant inredning ehm. Drinken jag (inte ens drack upp) kostade mer an nagot jag har kopt har typ hahah. Sa det va coolt att bli bjuden pa en sa upplevelse.

Ska lagga upp bilder and such sen, orkar inte nu. Kollar JB videos iih. Blir alltid lika glad av Burnin Up! v

Jackie

Thursday, July 16, 2009

Super cute.

Viho jag ar storsta mesen.. verkligen! Sitter o kollar sweeetnoes klipp pa youtube :* Men first of all vill jag bara saga att min favorit dricka ar Cola light (pepsi om man ar i Dubai) men ah. Evelina knows why mahaha. Det e exakt sa jag rullar :)

Alldeles nu maste jag borja gora mig iordning for vi skaaa ut o ata, sen pa nagon fodelsedags fest! Saa det ska nog bli trevligt :) om man vagar duscha ehm ehm..

Jag dor av denna manniskan nar hon sjunger gaash! Jag o eve stirrade pa Demi Lovato forut, pa hennes Walmart Souncheck. HUR kan man sjunga battre live? Det ar galet och mkt uppskattat! Heja Disney, dom har statt for mkt av underhallningen under resan (JB Miley Demi and so on..) Riktiga stilheter ar dom allihopa muaah.

Kolla hela grejen har! (Frida du kommer do hihi) http://soundcheck.walmart.com/demi-lovato

Nu har jag solat och blivit svart... fyi. Mycket spannande, men what to do! Vi har kopt luftmadrasser och ska flyta omkring pa dom tiiiills vi aker hem! Vi har pratat med festligt folk vid poolen idag med haha(monkey boys). Vi trodde dom va fran frankrike men tydligen va dom ryssar..... Sa kan det ga!

For now,
Jackie

Tuesday, July 14, 2009

Have you been living under a rock for the past weeks?

I am what I am ..what can I say?
Assa.. jag dor, detta ar helt sjukt! HUR kan man prata sa mkt?! NEJ, inte ens bara prata, utan vara SA himla irriterande!! I DIE. Vet inte om det ar kharma som forsoker forfina varan hemkomst sa vi uppskattar kara Sverige even more? I sure hope so.. Evelina halsar pa denna fronten, alot! Och att hon ska blogga imon, nar naagon ar pa jobbet host host. Frida du hade dott har.

Nu har vi kollat All the boys love Mandy Lane, hihi. Himla bra fast..... psych? We knew it though! Fina farger i den filmen med, sant uppskattar jag mkt. Massa bra musik med! VIKTIGT. Harligheter out and about mmmmh. Blev sugen pa Never Back Down nar jag sag denna filmen, MEN det far bli nar vi ar back home! Gash, ingeen ska fa forstora den filmen.



Yes SO ni som bryr er (maahaha JAG) here is the 411 on miss double D.
(I heart u NICK)

Idaaag har jag o eve varit valdigt flitiga! delvis iaf. Forst solade vii i, skuggan :S when that didn't work gick vi till GYMMET!! Det ni mmhm. I en timme var vi dar nastan, sweet. Det finns en cd-spelare och mick dar, saa detta kan sluta illa for man ar ensam hela tiden typ hahaha. we like. Sen har vi solat o badat for real, sista steket innan bajjvadret hemma :P Bra visst? OCH kollat pa helaa Snatch (med STORA storningar under filmen TYST!!) Sen finns det lite olika planer for resten av dagarna.. Burjh, yacht, park, club, mall.. maybe.


Jackie

Snarki snarki

Ih nu har vi flyttat. GASH det ar fint i Dubai Marina! Sitter vid ett engelskt tangentbord fyi! Ska sova alldeles nuuu, jag o eve ska gymma imon mahaha och sen softaaa vid poolen exakt hela dagen! typ. Idag brannde vi oss allihopa :( och det gor ont under mina ogon.. som en riktig svensk! Sag lokarna vid poolen idag med hihi, jag o eve fick oss ett vink och "Later" innan vi akte darifran woow! Jag kunde dessutom lika garna varit med o kastat boll med dom i poolen for jag fick flera "Sorry" "Cheers" "Heads up!" nar jag duckade undan fotbollen en o annan gang.. :P
Har filmat lite runt i Springs med, sa det far ni se snart hur det ser ut.

Uuh sitter o nyser o snorar (scuuse me).. det ar nagon blandning av forkyldning och ROK! Varfor roker man inomhus? som alla i detta landet. i REALY would like to know..

jajaa.. nu ar vi snart pavag hem hihi. Lagoom skont nar jag ska packa upp och ha pa mig VAD jag vill, och kan ata god mat gash. Skriver mer imon.. Frida don't worry, vi ska leka massa innan vi akeeeer! Hej da middag pa Tacobell hahaha v

Jackie

Monday, July 13, 2009

No place like home.

Kvällen har spenderats at Dubai Mall och i soffan.. igen? Gash, låter sorgligare än vad det är faktiiiskt :) Jag har kollat Jeepers Kreepers och Oceans 11! Alldeles för rädd för den där himla skräckfilmen och allaa i den andra är så himla stiliga :) There's something about Clooney. Paula o Frida kom hem för en stund seen, out and about har dom varit, så nu ligger vi utspridda och babblar av oss allihopa.


Nu har vi löst vissa saker igen.. steg för steg :) Det är braaa braa med vänner all over the world måste jag säga! Imorgon ska vi flytta till Tarek, ostress. Min puls halverades och jag andas nu normalt igen.. tror jag iaf! Har surat över 500dhs jag tappade bort häromdagen, mystiskt!!! MEN ok ok ok ok jag fick fel växel så den va inte ens min men ändåååå gash. Just let it go. SÅ det finns iaf hopp om en lugn sista vecka, men jag vill inte säga något för tidigt. Kharma is a.. ni vet.

Blir så sjukt glad när jag får mina fina sms från the ladies in the states! Johannaa o Linda är på språng, i Las Vegas nu!? Ååååh.. jag vill med !LÄNGTAR efter bilder and more info mmhm. Första Cali-snyggingen är spanad påå, det gillar vi, och mer blir det nog. v

Jackie

Sunday, July 12, 2009

Smiling having fun, feeling like a number one

Ojsan nu kommer det bli ett långt inlägg haha..

Nu sitter jag på golvet och kollar massa klipp o bilder här o var. Har inte suttit vid en dator på länge faktiskt, det har gått en heeeel dag minst!? :P Erica joinade Eve vid poolen precis och P&F har åkt till jobbet, soo me is all one. Mums.

Anywho. Plastic i fredags va himla nice, såklart! Galet varmt men sjuukt fint. Det va inte lika mkt folk där som sist men det gjorde ingeeet för det va full fart ändå. 2 birthday peopleee och 1 väldigt söt ägare (hahahaah hmm.) Vi hängde med de vanliga men träffade lite nytt folk med. Afterparty i något penthouse, 49e våningen blir alltid lika nervös, och jag gick vilse i lägenheten flera gånger gash.

Igåååår låg jag i soffan hela dagen och åt mat. Wohoo låter exakt lika glam som det var.. men jag kollade fleraa mysiga filmer: Sleepy Hollow, Mamma Mia och SUPERBAD!! Heaven on earth när man skrattar så man gråter. McLovin äär så sjukt rolig så det går inte ens att beskriva, och Seth är så vilsen o förvirrad så man vill bara skrika sötnooos! Bara festliga minnen kring den filmen.

Sooom sagt så åker vi hem den 20e Juli. En vecka tills vi står på flygplatsen och ska åka heeeem. Hmm mycket som snurrar runt i huvudet nu. Snälla solen var inte rädd när vi kommer hem OK? Jag vill leka :) Fast det kan få vara lite regnat de första dagarna så man kan mysa inomhus och andas ut. Hur kan man vara så spänd och nervös sista veckan av ens semester?! Hjärtattack, i'm telling you.. Som vanligt är musik bästa medicinen, mot allt. Jag måste fixa en egen dator när jag kommer hem, heaven hade det varit. Konstigt att man saknar sina rutiner hemifrån, när jag ändå inte va särskilt nöjd med det jag gjorde :P Läste om ett lökit jobb där hemma!! Fixa CVt och söka bums..

Nu babblar jag nog bara tror jag, orkar inte ens läsa det jag skriver.. Plus att jag blev lite chockad nu för jag kollade Jesse McCartney - Leavin videon för första gången typ och...! Ahaa här skäms man inte. Men asså.... Nick Jonas äääääär så söt så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Såg en bild på twitter när han är helt vanlig med sin keps bakofram men AH hur kan man vara så söt. Nu känner jag mig som Sean i Fired Up.. "But what's so special about HER?... no, now you're just mentioning stuff that PEOPLE do.." Jaa sån är jag men hey. Såg en sak som jag inte märkt förut heller (varför jag nu skulle gjort det) men i Miley Cyrus - 7 things video, som äär till Nick, håller hon ju upp en bild t.om hahaha! Sånt vill jag med kunna göra ju, roliiigt!


Harry Potter har kommit ut nu juu! JAG VILL SE. Men det blir moviepremier J E V hemma i sverige :) tro inte att jag glömt New Moon heller, oh noo, resten av året får jätte gärna snabb spola framåt lite till november!! ..nu är jag nog hungrig.

Jackie

Friday, July 10, 2009

Ask me no questions..

..and I will tell you no lies.

Oh, nu har jag preciiiis för första gången i mitt liv kollat på heeela Thelma & Louise! Precis som Frida och sedan Paula sa så va den väldigt härlig. Himla hemsk dock? Usch vilken konstig situation att hamna i.. kan tänka mig lite varför, men ändå liksom! Brad Pitt är föööör stilig i filmen iaf! En äkta all american boy haha.

För övrigt så har vi bokat våra biljetter idag! Jag o Evelina åker tillbaka till sverige den 20 Juli! Check in mitt i natten söndag.. Så det är 11dagar kvar typ. Akwardness, men kommer bli spännande iaf. Så idag har vi alla tjejer varit runt på ställen vi inte besökt förut. Väldigt lyckat och väldiiigt varmt! Gash.. Johanna o wifey beger sig till Cali exakt om några timmar juu! ÅH fusk, ska bli reeedigt kul när vi alla är samlade på samma världsdel o ska lekaaaa!! Share some gooood memories!

Jag har färgat mitt hår! Mahah.. det är brunt bara iofs men allt det ljusa är väck! Sååå me like :) Hem o få bort det slitna bara så e det goddan. Imon är F o P lediga, så det blir hääng här hemma under dagen tror jag men kvällen består av Plastic och house party! Blir det sista festen innan sverige må tro? Isf kan jag inte tänka mig ett bättre ställe att ge Dubai en kiss goodbye. Cross my fingers, good kharma.

Jackie

Thursday, July 9, 2009

How do you describe a feeling?

Phuh, man kan inte undvika att däcka efter man varit på stranden här! Sinnes. Jag minns knappt vägen hem.. somnade på 1sekund när vi kom tillbaka till Paula efter vi stekts i solen at JBR! Väldigt mysigt med ett video race, baraaa gamla favis gruppen Blue! NAW. Minns när jag o V maxade precis innan jag kom hit hihi.. Lite senare på kvällen tog jag o nani dagliga vandringen till affären och bytte chokladen mot annanas! Myyyms, det e nya tider nu haha! När the hard working ladies kom hem fastnade vi i köket (som vanligt) och babblade litee medans Paula lyxade till med världens stiligaste baguett hahaha "Jaa jag hoppas den är god när du pillat med den i en halvtimme!!" hahaha.. Vi fäller rätt vassa kommentarer i detta huset, inga namn, men vi vet vem som är bäst hahaha "Jo det är iofs sant hon är nästan mer meningslös än den andra!" Guld på den. Det har varit detektivarbete för fullt ikväll.
.
När jag hör denna låten tänker jag alltid på modevisningar! Backstage at Nordstans Dance Fashion & Beat! "Hallå det här är Gud som talar" hahaha.. liten visning, men oj så kul :)

Imorgon ska vi hänga allihopaaa, först på lite olika marknader o något not yet besökt mall. Sen blire biljettbokning!! Spännandeee.. lite blandade feelings där fortfarande, jag åkte ju liksom hit för att jobba? Men ändå inte med någon bestämt tidsperiod lr så, såå vad sker nu? Oh well.. Först klarar vi av sommaren där hemma tycker jag allt! Iiih v
.
Nu kom det upp en annan sak som gjorde att vissa saker jag o eve pratat om här det senaste löstes LÄTT SOM EN PLÄTT! Jag dör.. it's all coming back to me now LOL. Så nu kan jag släppa det mmhm.. Iaf. Imon ska jag färga mitt hår! Eller bara få bort det ljusa som jag torterat mitt hår med sedan förra sommaren :P Så cross our fingers på att det går som det skaa hehe. ÅH hur glad blev man inte förut idag när man slår på tvn och ser att man klickar in mitt i HAVEN! Bästa filmen, konstigaste filmen. Saknar Orlando Bloom! Vart är han nu? (Flashback mina garderobs dörrar täckta med bilder ehm.) Sööötnos!! Märker att jag skriker ur SÖT och sööötnooos minst 100gånger om dagen här :S hmm.. När jag kollar filmen vill jag förlänga mitt hår, like now, så det är ett mission när jag kommer hem :D
Jackie

Tuesday, July 7, 2009

Next time you see my face.. hope it gives you hell.

Nuu är vi all set för att bege oss till Emirates Mall! mums massa god mat ska vi ätaaa :) och massa snyggisaar hoppas vi på att spana pååå O:)
Jag o Evelina ser ut som.. jag vet inte vad.. hippies/rockers från back in the daaay hahaha.. vi gillar det!
Jackie

I'm Hot, You're Cold.

Sooom jag sagt tidigaree, längtar jag tills jag är hemma och har koll på mina tidningar igeen! Gash.. Köpte nya TeenVogue igår, iih! Visste bara att det skulle finnas en nice artikel om Emma/Hermione :P såå när jag öppnade och såg båda mina favoriter Nick J och Robert P m.m i en Bad Boy artikel blev jag himlaaa glad! Sen såg jag denna trailern på jdvision och kände mig litee efter när han skrivit "Jag vet att alla redan sett denna men.." Ehm. Anywho jag längtar lika mkt som alla andra nu :)



På Dubai fronten går det upp o ner som vanligt. Hur kan man åka så långt bort och få exakt samma problem som hemma? Deeet va ju liksom intee tanken med denna resan nej. Men samtidigt nu känns det lite som att saker i ting går åt rätt håll... eller? Vi som vill, ska iaf njutaa av sista tiden här! Fo sho. Det ska bokas massage asap också, våra ryggar är döda!! Man får kramp såfort man sträcker på sig typ:S Jag gillar att jag lyckats väl med mitt nyårslöfte iaf, mer armband! Det är så himla fint o mysigt :) ..ifall någon undrade!

Nya bilder uppe på face, thankyouverymuch.

:*
Jackie

Monday, July 6, 2009

If it's OK with him, questionmark

Hahah ååh saknar denna låten! Lyssnade alltid på den när skivan kom ut (ehm..) Kommer ihåg att vi gick modevisningen för JC till denna med!! LOL. Good times.

NU ska jag städa, for real! Hittar massa nice soongs till min Summer Mixtape på youtube, så jag ska maxa hela aftonen mmhm!

Sen kommer jag på låtar som uppskattades väldigt mkt preciis innan vi åkte hit!

Musik är bra skit. Ärligt.

O:)

We are wild and young..

She stole everything your heart desired,
now you want it back..

FU once again :) hahaha.. "How do you spell Fired Up? ..FU! ..uhm no not really?" Jaaag gillar den filmen. Ih och nu kom jag på, att jag gillar kläderna jag köpte igåååår mahaha! Ser fram emot att ha på mig dom, exkat då jag planerat att jag ska ha på mig dom! ..och inte för att vara sån, men det fååår inte vara dåligt väder i Sverige när vi kommer hem! GET IT? Såå ni där hemma har litee att leva upp till nu, tack. ............................no pressure.

Idag har jag eve o erica legat vid poolen ett tag och stekts sen frusit till is! Mkt spännande kombo må jag säga. Så nu går evelina runt och är röd som en tomat mahaha stiliigt! Heja heja heja aftersun!!

Jag undrar vad som sker in Paris, hello? Har jag noll koll kanske haha.. iaf så uppskattar jag denna bilden på Francisco från hans Ford Models "show package". Gå in på models.com and I will say no more..


Under dagen ska vi städaa huset och fixa fint till ikväll! Sen blire lite godingmat ikväll and such :) Mkt möjligt att det blir ut o vandra lite med! Tänkte ta med kameran o filma lite så ni seer hur det ser ut over here and such, om det inte blir för mörkt!

Big f Deal,
Jackie

Sunday, July 5, 2009

I'm still freakin out.

Åh sikken härlig dag det varit idaag jaa :) Först fick vi våran lön! Det var litee mer än förväntat, meen det behövde vi inte oroa oss för allt för länge för vipps så hade vi avdrag för både det ena o det andra HAHA. lol. Men no more ..... TACK för den deeuuu!


Efter det åkte jag eve o erica till Dubai Mall där vi lökade på Taco Bell och inne i diverse klädaffär iih. Jag.. vet inte hur jag ska säga det här.. men jag tror inte jag kommer shoppa så mkt mer här :S Känns som jag varit rätt smart ändå och inte allt för wild and crazy. Har tillräckligt med ångest över annat ändå. Men klänningar och presenter står kvar på listan innan jag åker:)


Tillbaka in the hoouse då. Vi har ätit mumsig mat från..något! som smakade hemlagad utländsk mat mhmm! Jag o frida har myst i soffan framför Superman Returns, och gått igenom videos/bilder på face hahah.. Så kan det gåå, värst vad man har sett ut!
Såg att JB hamnat på Rolling Stone's framsida för andra gången! Lökit, jag själv har bara varit med noll gånger! När frida kom hem från jobbet sa hon "Jag har kommit på att Joe är väldigt snygg faktiskt!" VIHOO såå glad blir jag när folk inser saker :D Men..bli inte förvirrade okeeh? Try to keep up, Nick är min favo, alltid. Dom spelar massa Jonas Brothers på radion och i affärerna här, HÖR NI DET SVERIGE!!

FRIDA ÄR BÄST!

Dagens: Jag tar på mig mjukisar som hängt ute på tork "Ojsaan har vi krympt lite i tvätten kanske?!" Jag kollar på eve o fnissar.. sen stelnar jag till "MEH dom har ju inte ens tvättats!" HAHA no more food. FYI Federer vann Wimbledon.. "ärligt". På fredag äre Plastic med the ladies som gäller mmhm!!


Nu sova,
Jackie

FU!

Yees finally! Uppskattar mest av allt när jag ser filmer jag sett fram emot for loong. NU har jag precis kollat klart på Fired Up, med en ny SÖTNOS och ms.Disturbia tjejen! Heja dom. Film är alltid bästa motivationen till träning, ska see hur mkt jag orkar ta mig samman nu framöver.. lr hur mkt jag MÅSTE ta mig samman. Det får bli Fired Up (FU hahah kul) och Never Back Down varannan dag så skare nog gå braa :)

Jag o eve gick till affären förut och då va det faktiskt inte så varmt ute! Det e sjukt fint här utanför när solen är påväg ner. Myysigt! Imon ska alla i huset upp, innan vi beger oss iväg, o lägga sig vid poolen.. Gash will I ork? Jag har faktiskt lite förtur på "sola för att bli brun" biten hihi. MEN faktiskt, om jag inte går upp så ska jag gå ut o vandra kring..ån? lr vad det nu är för fint här utanför! ..lr iaf lyssna på massa musik whatever I do mahah.

Love it,
Jackie

Saturday, July 4, 2009

Kokas i havet, som en nudel?

Idag har jag o eve varit at the beeach, i kanske 1 hel timma? Vi skulle till JBR (Jumeira Beach Resort) vet inte om taxigubben körde exakt rätt men det va niiice iaf! Vattnet va jätte fiiint o det va typ inget folk ute så det va bara några eb vi fick ge the evil eyes haha..

Alla här tjatar om hur vaarmt o fuktigt det kommer bli snart, och att man inte kommer kunna åka till havet för det blir så varmt i vattnet.. Hmm tänkte vi, lite överdrivet perhaps? MEN när man gick ner i vatten va det sjukt varmt!! VARMT! Asså seriöst, det va läätt varmare i vattnet än luften, och det är typ 45+ ute!! "Det är ungefär såhär man vill ha sina nudlar" sa eve.. Am I a noodle? Nej tack.. såå det blev sola 10min - kokas 2min, om och om igen.. gash hur ska detta gå haha! Iskallt i poolen och kokhett i vattnet. Men heey, är man i Dubai så är man.

Vi beställde hem mat förut, och nu ska vi gå till affären o köpa colaaaa light. SUGEN? Snart kommer fridaa o paula hem, då blire mys. Kan tänka mig att alla kommer däcka exakt snart dock. Imon ska vi hämta lönen, det blir lagom spännande.. in and out fort fort! Eftersoom vi TYDLIGEN ska göra det innan dom andra ens börjat jobba så tänkte vi åka till Dubai Mall efteråt! MYS, hello tacobell. Solglasögonen skall med och taxin ska vara beställd innan någon av oss tar ett steg utanför dörren. Jag tänker inte simma runt i mina egna kläder en dag till tack. Ska nog dra på mig nån mysig ny t-shirt, det längtar jag till i mitt kära hemland.. :P


Kollar fyi 17 Again, Zac Efron e ju så sööt! Me like :)

Jackie

quick!

Nu måste jag sova bums. Har haft ont i huvudet hela dagen, och sånt uppskattas inte! Har en nyy låt på mp3n iaf så det blir nog att jag somnar till den! David Achuleta - Crush. Imon blir det os hela dagen! Stranden iaf hihi.. Det skönaste som finns är att kunna vakna näär man vill.. det behöver ju inte ske varjee dag dock hehe.FÖRRESTEN glömde jag berätta att vi såg en snygging påväg till affären förut mmhm! Jag o Eve stannade upp samtidigt när bilen körde förbi, han satt i passagerarsätet. På vägen hem gick vi samma väg som bilen körde, men vi såg ingeet/ingen :P Så vi hoppas alla på en pleasant surprise någon dag nu, vid poolen perhaps?
Insåg förut, och hela tiden när jag tänker på det..att Shia är väääldigt snygg i Revenge of the fallen. Alltså..väldigt. Bra visst?

Sweet dreams,
Jackie