Sunday, January 31, 2010

Dog jag lite nyss?

..ja, jag tror det.

Ida G, jag tar tillbaka det jag skrev. Han ser not so liten ut på dessa bilder nej. EH tidningen ut i affär NU TACK. Herregud, tacka någon för Mario Testino och ännu mer för Nick Jonas.



Jackie

Just because you think it, doesn't make it so.

att jag vill - åka och träna.
att jag har - ont i mitt knä.
att min senaste kyss - minns jag snart inte längre..
att jag lyssnar mycket på - MUSIK, all day every day.
att jag funderar på - vad sjutton jag fortfarande gör hemma i greylive.
att jag pratar – ganska tyst.
att jag inte gillar – VÄTTELHALLEN I STENKULLEN.
att min första riktiga kyss – fick jag i Gambia.
att jag avskyr när folk snackar - om saker dom har noll koll på.
att kärlek är – häärligt, och något man måste vårda, gott folk!
att jag gillar – att resa med min duo Mamma och Syster! Hade suttit fint NU.
att jag alltid kommer att – lång :P
att jag är förälskad i – massa duktiga artister.
att sist jag grät var – igår, nästan, när inte bussen kom och jag frös ihjäl.
att min mobiltelefon är – kaos.
att när jag vaknar på morgonen – lyssnar jag efter vilken låt som spelas på datorn.
att innan jag går och lägger mig – sätter jag på en favorit låt.
att idag har jag – fått underbar frukost.
att jag just nu tänker på - vad jag skall ha på mig för att inte frysa ihjäl och hur jag ska duscha utan att dö av pain.
att i kväll ska jag – till Ikea!
att i morgon kommer jag – vara sur om jag inte kan gå på bion för att jag ska till VÄTTLEHALLENIDIOTEN igen.
att jag hoppas – att mitt knä blir bra asap och att det BLIR bio imorgon.
att jag verkligen vill- GÅ PÅ BIO IMORGON.

Vampires suck!!

Åååh, ser fram emot en ny säsong av Vampire Diaries! Snyggt snyggt snyggt folk indeed och Sean Farris skall ju vara med SÅ HUR ska man inte kunna längta liksom? Ska plocka upp nya Nylon Mag såfoort jag ser den i affären! Den är värd att lägga pengar på, den tidningen, när det är goodiie intervjuer med mmhm. Eller det är alla tidningar, men det är oftast very soft och awesome intervjues hoho.


Nu blire sängen! Somna till film? Eller filmmusik haha.. bådeoch? Skönt att vi stannade hemma Johannaaa!

Jackie

Saturday, January 30, 2010

Plocka upp asap tack!

If we just hold on..

..maybe life could be sweet.

Jag uppskattar inte att jag skall sitta i vättlehallen helaa dagen typ? Ensam, med alla sura damer/hurtiga tränarföräldrar, och filma!! Jag kan inte ens stå upp!? Oh well, får hoppas på någon snygg tränare eller festliga skridskopar som tävlar. :)

Kollade filmen igeeeen (Angus, Thongs&....) och den är så sööööt. Jag har kommit på även, no more slow songs när jag ska sova! Soundtracket till den filmen är perfekt att somna till! Det blev sommar i huvudet helaa natten!! DOCK var den en skum dröm ändå, jag var med i ett tv-spel typ? och alla dörrar och gångar var jätte smalaa hahahahahahahah FÖR att vi åt så mycket gott igår hos Helen. Gash.. Det var jätte mysigt iaf! Jag Johanna kollade Let's Dance, och den där nya svenska seriern, med Helen och Alex! Mys.

Johanna kommer för övrigt och hälsar på mig sen sa hon, lycka! OCH min mp3 skall sitta i örat helaa tiden. ThankGodForThat!!

Jackie

Friday, January 29, 2010

Two in One!


Nick Jonas by Mario Testino.


Favorit pojken. Favorit fotografen. Kan det bli bättre? Bilder kommer på hemsidan varje dag..så nu får det bli en ny bild här varjeee dag hihi! Ni förstår inte hur random detta är haha. iLOVEv

ÄVEN mitt kära herrskap, det blir Lax och mos till middag! DET är något att fira! Det skulle bli kokt potatis men... det var jag som fixade maten hihi.

Jag är verkligen excited inför Snabba Cash. Jag tycker verkligen att Joel Kinnaman är en duktig skådis. Såg ett klipp från Tjenare Kungen! och höll på att dö av skratt hahahahaha. Random? Och från Hannah med H. Det var också udda, back in the day kan jag tänka mig! Men ja, bio är bra skit. Bra filmer är ännu bättre.

Let's dance hos Helen ikväll med Johanna, eller? :) Då insisterar jag på Cola vanilj från Hulan! Fullt med folk på Hamngatan hörde jag, ååh. Vi tar det nästa vecka ist?

Jackie

Uttjatat? Största dramaqueen? = mitt knä.

Javisst, nu var det dags igen. Har redan ringt doktorn och bokar väll FÖRHOPPNINGSVIS en tid asap. Vet inte om dom kommer kunna göra något dock? ÅH JAG STÖR MIIIIIG! Det gör freakin ont med skall ni veta. Har inte kunnat ställa mig upp från golvet än. Men har ju tv, dator, mitt rum, toalett och allt här uppe egentligen. Förutom mat.. och jag börjar bli hungrig. Så nej, kan inte fortsätta livet endast från övervåningen.

Hamngatan premiären ikväll, litee osäkert för min del..helt plötsligt. Men att halka med detta benet med eller utan kryckor är INTE värt det. Får kolla hur det går under dagen. Ni ANDRA friska krya aktiva människor får såklart pallra er dit! Lite info från facebook gruppen kommer här :)

AfterWork 29/1 kl.17-00. Happy hour i baren och extra fin mat serveras med den härliga AfterWork-buffén. Hamngatan är till för dig som är finsmakare och sätter värde på det exklusiva i vardagen. Premiär innebär självklart bra öppningserbjudanden och fredag den 29/1 sätter vi i gång, välkomna!

Jackie

You rocked my world.

Ash.

New movies New music.

Asså snacka om söt film!! Det är ju något med dialekten, sättet, omgivningen, allt!! HELLO MATE (behöver man aldrig säga men hahaha) ååh. Nu måste jag sova känner jag.

Men anywho, det var lite Wild Child skådisar med! Gash, kul dom har allihopa. Angus, Thongs & Perfect Snogging har jag blivit kär i ikväll :) Liten flickfilm, med söta brittiska boys, BRA MUSIK, och humor! Det är ju det ända som räknas.

Har soundtracket (redan ja, wow, Kimberly kom hem mitt i natten och skrattade) Men jag förstår inte, lika bra att fixa på en gång så kan jag ha fest för mig själv när jag vaknar imorgon! Kajsakusin fortsätt kommentera i den farten så blir jag lycklig! ;)



PUSS får ni för det!

Thursday, January 28, 2010

Jahopp så går det!

Mmh, se! Det GÅR att få mig att tycka om svenska filmer :) Dock är denna ingen happy movie, men bra kan jag tänka mig att den äääär!

Mixin' it up.

EH ah jag dog lite när jag såg denna tjejen på models.com FÖR att hon har den konstigaste mixen in her blood som jag någonsin hört tror jag? Eller vad säger ni, hon är från Japan/Brasilien. Det blev ett himla snyggt resultat i alla fall haha. Smart kombo förmodligen med kropp, hår, osv. Tur att hon inte blev kort, krullig och blek dock, det hade hon ju med kunnat bli? hahahaha. Inte för att man inte får vara det men.. snark. You get it. Hon är även född 88.
Paula Kawanishi

Nu är jag tydligen ensam hemma hela kvällen för att de andra två vilddjuren i min familj skall ut på varsitt håll och festa? Hmm, vad kan man hitta på för bus mån tro?

Hade ni klarar av ett omslag som detta? Jaa, även om ni hade den kroppen bla bla. Tänk att se sig själv naken i varje butik man går in i hahahah. Vill även ha tidningen, men vet ni, att jag bantar ju denna månaden! Och..förmodligen ett bra tag framöver.. på tidningar alltså, och shopping i allmänhet. Suck.

Jackie

Stulna rakt av från JBs blogg hihi.

..får ju arbeta lite på mitt utseende bland folk hahaha. I die.

Wednesday, January 27, 2010

Båda fötterna på jorden.

Bootcamp var kuul! Pratade lite och tog kort med Sofie Fahrman, mycket festlig kvinna, och även Mr. Snabba Cash maffiamannen haha :) Bilder kommer från Johanna any daaay now! Köpte mig ett hopprep som jag redan provat! Det kan nog bli riktigt bra så länge ingen i familjen är hemma för det låter ju så himlans när man hoppar hahaha.. oh well!

Usch både jag och Johanna har största ångesten nu (ne kanske inte största) men vi stannade på Donken påväg hem. HEMSKT onödigt och det blir gymmet hela dageeen imorgon, uh.

Nu ska jag sova tänkte jag :D Samla energi för tidig morgon ut i snöstormen bleh. Vill ha fint väder så man kan trippa omkring i stiligare fötter. (Inte för att jag brukar ha höga skor ändå men)
Drömde ju VERKLIGEN inte normalt inatt hahahahah (hemmafest, stök, nadal?) så tonight please? Eller stryk allt annat och ha kvar Nadal. mumms.

Jackie

Don't rain on my parade!

Jag säger som han som INTE SKULLE ÅKT UT "Tappar ni trovärdigheten när ni ser bilden? Helvete!" Vad är det för väder seriöst? Sen har det t.om. börjat falla ner som regn ser jag!! HERREGUD. Jag får äta upp det jag skrev om battle of the jackets haha, idag hade Johanna vunnit lätt. Men grejen är, klart man kan gå i vinterjacka, om man har en snygg!! Min är hur gråbeigeskruttitgammaltråkigrundstel som helst! Det är liksom inte riktigt så jag rullar.

Men ändå så pallrar jag mig in till stan nu, ska kolla litee och andas lite stad! Det mår man bra av. Sen kommer Johanna in och vi är good to go! Sofie Fahrman Bootcamp på Stadium haha, det blir spännande!

När var det soligt sist? Lite sjukt sånt, inte ens en solstråle liksom. Här är lite från the Boys of Milan, även. Favisarna Francisco och Cole är med :)

Jackie

Lite snyggt från dagen.

Lite Aaaah, kan inte ligga på mage länge till känner jag. Har varit så sugeen på godis helaa kvällen, så när mamma sa att det fanns cider kvar råkade jag maxa. Uh, för mycket söt på för kort tid. MEN mina kära vänner, om mitt godissug är kvar imorgon skall jag unna mig några ögon och några läppar, och lakritsfiskar.

Är vi redo för vår nu eller? Så man kan gå ut i skapliga kläder utan att skämmas för att 95% av landet fortfarande går med vinterställ. Vi har knappt nått gränsen där folk tittar på varandra och sen sig själva för att man vet inte om det är man själv som har fel jacka på sig eller personen man tittar på - för lite vs. för mkt! Jag lutar helt klart åt för lite hahaha. Johanna rullar med vinterjacka fortfarande, så det får vi battla ut snart unga dam! Imorgon kanske, på vårt Stadium Bootcamp hihi. Det blir kul!

OCH first thing in the morning, tv6.se/play. Hello hottie.
Jackie

Tuesday, January 26, 2010

Like a star.

Stackars Nadal, sötnos. Han var tvungen att avbryta matchen mot Andy Murray idag eftersom hans knä flippade igen! Han har haft problem med det i slutet av hela förra säsongen nästan? och vi vet ju alla att det inte är något att leka meeed direkt. Urk, jag som gick o trallade på vägen hem för att han skulle vinna Australien Open!

För övrigt. Hur söt är inte denna gossen då? Stylad och snygg på Guldbaggen. Den efterfesten skulle man hängt på! Blir inget Snabba Cash imorgon verkaaar det som :( Hela landet vill ju se den asap, såklart, men vi står ut! DEN SKA KOLLAS PÅ haha..

Ikväll äre PH hihi. Kan bli himla festligt, har redan läst ganska mycket via folks kommentarer på några deltagares bloggar (wow, åt mig själv) MEN ni har sett att Jackie hängt ut aallihopa i sin egna blogg perhaps? NÅGON annan som bryr sig (litee) mahah? Jag tycker i alla fall det är sinnes. Palla sånt. Galna överskattade kändisskap.

Tränade massa mycket förut, precis som planerat. Men får panik när det bara är jag där.. och i 2 timmar typ? getalife, lite så liksom. Men Rob Patt var hos Ellen så HUR ska jag kunna avbryta då? .. precis.

Jackie

I see dead people.

Hmm.... lagom härlig är man när man tänder lampan first thing på morgonen.

Ser ni precis ovanför mitt huvud att det ser ut som om någon står med världens smile? hahah. Måste vara ett snällt spöke i alla fall, visst :)

Have a good day peepls!
Jackie

Monday, January 25, 2010

Tänkte ta en favorit i repris.

Kollar 500 days of summer och blir ju myssugen, om inte annat. Den är ju ganska skum filmen, faktiskt. Men Joseph Gordon-Levitt gör den väldigt ganska rätt så bra! He's guuuuhd.

Funderar på om jag ska traska upp till min säng snart, med lite Oboy kanske? Måste fixa en uppgift till mötet imorgon, och jag tänka även gå upp i tid? Så jag slipper se helt grå och trist ut hela dagen.. ehm. Men hey, väldigt många verkar ha haft en bra start på veckan, och vi tar med den positiva inställningen veckan (året!) ut! :D

Jackie

I Shake I Move!


Softa kläder på den tjejen! En stor stilig jacka hade suttit fint nu. Ska spana lite i stan i veckan tror jag.. Är sugen på lite siden också haha, detaljer, accessoarer, en snygg enkel helhet, helt enkelt!Rekryterings träff för Liseberg, startade dåligt(missade bussen) kunde gått hemskt(stängda dörrar), men allt löste sig och jag kom i tid! Blev t.om. intervjuad för tv4 hahaha ÅH stäng av alla tv apparater ikväll OK?

Nu blir det staden, besöka lite affärer och tränaa med Kimb. Har strumpebrallor och leggins på mig, känns som jag trampar omkring i termobyxor!

Jackie

Single & Fabolous QUESTIONMARK

Åh. Vet inte varför men nu är det så.. BRA vecka framför oss? Please! Känns som det? Man får ju stå för det mesta själv såklart, men det skall nog gå bra!

Mysig afton hos JB med Helen även. Massa gott haha, chips grönsaker dipp dricka kladdkaka! (Gymmet exakt imorgon jatack.) Och film film film (vill se Snabba Cash nuuu). Vet inte hur det kommer på arb.intervjun dock? Nervöst, man måste ju stå på sig och shine liksom! Men det har vi ju inget problem med visst?

..ska sluta säga VI nu, och fokusera på JAG. Men det låter ju rätt så ensamt eller hur?
JAG vill i alla fall drömma mysigt inatt. Och inte massa knas som alltid.
Jackie