Sunday, October 31, 2010


"I be up all night, the whole crew's in here.."

Sitter i min säng, målar naglarna och lyssnar på Drake. Han är ju så hypad i USA men jag har aldrig riktigt lyssnat på hans låtar så jag förstår inte riktigt varför.. så nuu går jag igenom hela skivan "Thank me later" och börjar redan förstå efter 2 låtar :D Sjukt bra texter och musik, guess that's all you need, eller hur?

Överlevde jobbet, ensam, med 2h sömn.. men det var ju ett SIGN att man skulle vrida tillbaka klockan inatt, för annars hade jag sovit ännu mindre hoho. Såå som jag alltid säger, sålänge kvällen är värd behöver jag inte sova alls! :) Förfest hos Linda och sedan Valand! Lika kul som förra året och lika mycket SNYGGT FOLK, blir så surprised och lycklig hahah.. Galet bra musik med! Ja, ni hör ju. Och det gjorde inte ett plutt att vi fick stå i kö heller, för jag hann se snyggvakten på Hard Rock också haha (I'm telling you.. snyggg!) Så nu värker kroppen från både det ena och det andra, men mest för att vi dansade så mycket igår. Loveit.


Ikväll blire nog häng i gäng. Indijana jones går på tv, med Shia! Verkar bara vara jag som är excited hahaha, har sett den 1 gång innan, i Dubai. Den är faktiskt braa gott folk, och rolig.

Pigg och snygg, redo för en likadan vecka..igen.

Jackie

Friday, October 29, 2010


"Scream"

Kom precis på att jag måste sova snart..är redo för att jobba i helgen. Ska praktisera i 2 veckor till så jag får vila ut någon dag efter måndag iaf, typ. Har skrattat himla mycket idag dock, don't get me wrong :D Idag blev det keso, äpple och kiwi till lunch! Skulle kolla hur länge det höll, och jag klarade mig perfekt till rasten på eftermiddagen innan huvudvärken exploderade haha..

Har fnissat åt en och en annan stilhet idag, herregud va mesigt, men jag kan inte hjälpa det. Får ett smile som täcker hela ansiktet, för att jag blir så glad när det väl dyker upp en hawtness i denna stan! Haha.. 

 
Önskar verkligen jag skulle få sova ut imorgon, inte röra mig ur sängen förens kvällen när det är fest. Aja, nu, nybakad äppelpaj a la mammas!

Jackie

Thursday, October 28, 2010


"So often we think we have 
every step figured out.."
 
Sitter i vardagsrummet vid kaminen och har fastnat i ett Jonas Brothers moment, haha. Känner att det var längesen nu men fick en flashback från förra året, när Nick J släppte the Administration skivan, när vintern var påväg och 3D filmen spelades fantastiskt mycket på min dator haha.. MYSIGT! Så jag har stängt av allt annat som snurrar omkring mig på vardagen och är rätt nöjd just nu.


Nu ska jag leta upp min fina almanacka (HAHA fint ord) från Pariis och skriva ner vad som sker fram till Jul. Herregud va sjukt. Julafton gott folk!! Mysigt som attan. Är riktigt inställd på det nu. Regnet har varit härligt nu de senaste dagarna när jag helt plötsligt blivit en suris med humörsvängningar hahaha.. Meen julen och cafétid på julen ska bli mysigt som attan!! "Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock.."

Nu är det ju i stort sett helg, men det spelar inte så stor roll eftersom jag ska jobba........ Jaja!

Jackie

"Frock me!"

Helt perfekt, trött som attan efter praktiken men ändå i behov av att träffa FOLK! Så jag tog bussen mot partille istället för hem, och har ikväll (sen kväll..på allum) shoppat lite smått med Eve och Ida G! Mysigt, bland en miljon hetsiga människor. Tur att man är lång. Hittade en perfekt kavaj! Från JC, dom kan sina grejer, och rea rea vare med, fantastiskt, jag som drömt om att hitta en sådan! Var nog bara den jag köpte kom jag på nu...hahaha. Och t-shirts and socks på min egna Gina :P Fina, men vet inte helt om jag vill ha dom/behöver dom.


Har sån pengaångest nu, vill inte spendera ett öre, men har ju vant mig lite när jag jobbat som en apa hela sommaren (och haft det nice som rice)! Men det är ju sjukt mycket mer värt att ha pengar across the world, ho ho ho.


Jaaa, just det ja. Köpte The Proposal med! AH, hur nice att ha den hemma!? Ska somna till den varje kväll hoho. Imorgon får jag sova lite längreee! Men..också jobba lite längre. Åh jag kan inte släppa helgen, och nu VECKORNA som kommer :P Fanken vad det staplar upp sig nu!? Får panik när jag inte har någon koll. Är inte mycket av en planerare, men just nu tycker jag inte någon har koll någonstans liksom!? Men en liten fantastisk fyi är att jag fick superprops när jag gick hem idag, det skulle jag ta åt mig av ordentligt fick jag höra hihi, just sayin.

Jackie

Tuesday, October 26, 2010


"There's miles to go but 
we both know that we'll make it"

Efter två dagar med egen lunch till praktiken kommer jag unna mig en kesosallad imorgon!! Jag riktigt längtar faktiskt hahaha...hmm. Ska försöka få in mer keso i mitt liv, ifall ni undrade. (tror jag håller på att tappa det, mina kära vänner, om ni inte märker det)


Hur skumt är det, efter en sommar som denna (med ungefär 5 olika låtar på radion), att jag satte på Lady Gaga's Alejandro? Såg ett litet klipp från videon och längtade lite efter låten. Tror det är lika bra att sova nu för jag #1 lyssnar på konstiga låtar #1 skriver om inget vettigt.

 Snart äre MTV EMAs för övrigt! Varför inte i Sverige liksom, HA!? Har ni sett att Jonas Brothers ska spela i Abu Dabi?..hur konstigt är det att det nästan kunde varit större chans att jag sett dom där än här hemma!? Hahaha, vilka äventyr vi varit med om, visst?
Idag var jag trött och efterb hela dagen.. var nog den tidiga frukosten som gjorde det! SÅ imorgon skippar vi det som vanligt och stressar till bussen, så är allt i sin ordning igen :)

Jackie

Monday, October 25, 2010


"Yourlipsmybiggestweakness
Imalwaysgonnadowhattheysay"

Nu har jag bestämt mig..tar denna veckan en dag i taget! Känner redan hur det lättar, eller så kan det vara för att jag egentligen inte har något jobbigt framför mig :P (så ska man icke säga!) Meen varför inte stressa upp sig lite i onödan, visst? ..som vanligt.


Det var helt otroligt! Sjukan gick bra, hon fick byta sax 2 gånger dock för att stygnen inte släppte :P Meen anyways, när jag kom till Gina så hade dom en helt vanlig skiva på!! Jätte högt :D Redan då visste jag liksom att det skulle bli another grymm dag, och det blev det! Fick massa tid på lagret med, och hann höra Hey There Delilah i alla fall en gång (N.Y flashbacks). OCH sedan har jag själv maxat Rock Mafias nya låt (miley cyrus' producenter) The Big Bang. Huuur skön låt som helst. Men lägger inte upp den, utan en annan söt video i stället :) 'cause when u smile..


Massa prat om Oslo idag, typiskt med tanke på min dröm inatt hahaha. Hmm, förträng.

Ska somna gott till andra halvan av New Moon nu, och gå upp i redig tid för att äta god frukost tänkte jag! Det ni. I det iskalla morgonvädret men min nya fina tröja a la france.


Jackie

Sunday, October 24, 2010


"Say it before you're to far gone,
and nothing can be done"

Nu ska jag somna till New Moon, eller bara Never think..har inte helt bestämt mig! Men känner att jag i alla fall inte är helt redo för veckan som kommer, och då brukar det hjälpa att försvinna bort i lite Twilight-mode :P


Ska upp och iväg till sjukan, tid kl 8.. Asså jag är så trött på det där nu så ni vet inte. Borde få house calls i stället, så många gånger jag får åka dit på 5minuters besök, och bara känna mig uugh efteråt ändå! HADE kunnat förtränga det med lite underbar musik under dagen, men musiken på praktiken är verkligen............... Vi får hoppas att det blir mycket tid nere på lagret helt enkelt.

Har hängt i stan med eve hela dagen, ätit thai och shoppat lite! Girl time for sure. Som jag sa igår, det är dags för en budget nu, med lite panik bakom meningen ja. Åh jag önskar att allt var klart och att jag skulle åka imorgon typ. Det hade varit nice.


 Let's all dream about something sweet tonight, yeah?

Jackie
"I don't want to dream it
I just want to live it"


Awesome awesome, kul kul, spännande spännande! Längtar efter hela videooon. ÄLSKAR verkligen ny musik, it. is. the. freakin. best.

Kollar även Superbad, HAHA. Sitter med en kopp té och det är verkligen snabba klunkar som gäller annars flyger det ut över hela datorn. Filmen är lika rolig everytime!! Hur grymma är inte the actors? Emma Stone är grymm, och the dudes ska vi inte ens prata om, funny funny people :D McLovin is the MAN! "I recently heard that they decided to add more HUMPFTZZ to it!"

Har ni sett Willow Smith? Coolaste föräldrarna måste ju få ganska coola kids ändå, och javisst det stämmer ganska bra! Hon är inte en liten 7åring som vi trodde, hon är faktiskt 9! Haha..hmm.

Jackie

Thursday, October 21, 2010


"eyesonfire"

Varför gör man gott varmt té och sedan glömmer av det...? Det förstör ju liksom hela poängen. Ska fixa Awake till datorn, himla dumt att jag stängde ner den härom dagen, stormen ute gör att internet är segt som attan! Tror jag ska kolla fram tills det hemska börjar :P Otroligt roligt kommer det vara nästa gång man ska opereras, ehm. Hayden Christensen är verkligen vacker! Fantastiskt ord tycker jag, vacker. 

 

Ännu en fin dag avklarad! Praktiken gick fint, fick beröm och grejer ju :) Full fart äre som gäller och jag blir lycklig när jag märker att jag lär mig mer och mer hela tiden haha. Det har tydligen SNÖAT ute idag!? What's up with THAT!? Håller mig nog inne i helgen tack (nej tack).

Efter Gina satt jag, Lisa, Eve och Vics på Franks i typ 3h! Det var fint och mysigt, men inte så gott.. inte efterrätten iaf, men det var mitt eget fel för jag och eve delade på massa grejer som vi inte ens ville ha!? Sugen på choklad men åt lite äppelpaj och morotskaka!? JAHA, otroooligt logiskt. Jaja.

Jag önskar jag skulle vara i en fin hektisk storstad hela vintern! Det är extra mysigt, herregud vad jag måste spara pengar nu! Dags för en budget, har det någonsin funkat för mig liksom? Samla vuxenpoäng med mig någon?

 Jackie

"I said, Oh please I'm in love.."

Asså jag kan inte släppa den låten! Robert Pattinson - Never think, när den kommer på är jag fast och den spelas på repeat, så nu kommer jag väll somna fint till den :)

Snart äre fredag, helg, vad händer? Any plans? Jag är sugen på lite god mat i alla fall.. himla dålig på sånt under veckan, men hittade en festlig framtida favis på Paprika idag! Kesosalladen, utan lök och med majs ist! Fantastisk. Den blire nog imorgon med. Idag har jag sjungt lite grann och hängt med Beata på lagret, just so you know! Imorgon skall jag vara riktigt tjejig, för idag skrämde jag mig själv lite med mina "boyfriend" jeans haha!

Och när vi ändå är inne på ämnet.. ho ho ho. Har ni sett Simon Nessman? Ne trodde inte det, men nu lär ni aldrig glömma hans face.





Och.. såklart. Vad hade man gjort om man gick på en liten fin match oså sitter you know who på raden framför eller något. Förmodligen gjort som denna stalker papparazzin :P


Nighty, folks. Ja, let's dream away..

Jackie

Wednesday, October 20, 2010


"Half of my heart's got a grip on the situation..
..half of my heart takes time"

Nerbäddad i sängen, skall dock kolla på film, men klockan är ju redan relativt tidigt så SÅ himla sent kan det inte bli! Är riktigt sugen på att vara utvilad imorgon, eller i alla fall inte stressa och springa i regnet early morning.

Redigt bra dag idag gott folk, sånt brukar ju inte hålla hur länge som helst dock så imorgon kan det väll gå hur som helst :P Men första dagen på Gina är avklarad och kände mig lite cool när jag kunde visa folk vart saker låg, och vad som passade bra med vad and so on! Mohaha. Alla är superduper, fick tillomed en kraam för att jag äntligen var på plats! :D

Efter det var det tacosbjudning hos Jossan, med Johanna B, Grönis och Kallekalas! Dom vare ett tagsen man såg ja, och det var kul och mysigt som attan. Och gott om inte annat! Det tackar vi för.

Fanken va mysigt det är att mysa! Visst?
 
 Jackie

Monday, October 18, 2010


"You can count on me, like 1-2-3, and I'll be there.
And I can count on you like 4-3-2, and you'll be there."


Herregud va sjukt! Det är sånt där som gör att jag stör mig på när folk säger att dom "inte bryr sig" eller inte vill veta bla bla hit o dit om saker, eller hur enkelt och talanglösa vissa kändisar är, och sedan snackar dom som att dom vet någonting ändå!?.. Sen är det väll bara jag som skulle bli upprörd över det iofs, men ah. 

Tror jag menar allmänt att jag stör mig på när folk snackar bara för att snacka!!

Har bara varit hemma och kurerat mig idag, hoppas att det inte varit i onödan.. temperaturen gör ju lite som den vill i mitt rum under natten, så kan lika gärna vakna upp i ett kylskåp, eller en bastu. Har kollat Takers, and I loved it! Dock får jag panik under/efter sånna filmer.. blev så ledsen eftersom jag VISSTE vad som skulle hända, och sen hände det ännu mer! Fy. Men vilka awesome skådespelare som är med, helt fantastiskt ju :) Stiligaste rånarna genom tiderna for sure.

  
Tror jag är nervös, såklart, som vanligt. Eftersom jag alltid blir det, har verkligen ingen anledning till att bli det eftersom det ska bli kul som attan att vara på en arbetsplats jag VILL vara på just nu... Men som vanligt förväntar jag mig alltid det värsta in i det sista :P

Om jag inte hittar ett paraply tills imorgon, och det regnar, kommer dock den tanken slå in!! Herregud hemska väder, go the freak away!


Ska försöka somna nu, till Bruno Mars skiva! Söt. Eller Justin Bieber's U smile video! Måste bara skriva ansökningsbrev först, så det är GJORT! Eftersom jag ska iväg snart, you know?

Jackie

"This is a private party sir. 
..Do you know what private means?"

Nu är jag hemma i mitt rum igeeeen! Efter en långhelg med shopping, fest och allt som hör till, stadsvandring i solen, mat mat och lite mer shopping på det! Har fina ord som kan sammanfatta vår road trip till Stockholm, men känner nu såhär att vi lämnar dom orden uppe hos Amanda :D Kul som attan har vi haft och jag ÄLSKAR STOCKHOLM! Fick träffa min kära storebror med, i min piggaste timme, (och hittaNemo. Om man nu kan skriva det i samma mening. OCH missade C imon med 1min, synd. Inte för att jag väntade men haha..)


Träffat nytt fint folk och dansat så kroppen värkt, och nu är det bara att planera och fixa inför next time!

Är fortfarande sjuk dock, inte så att kroppen fått rehaba så mycket i helgen direkt, men jag kurerar mig hemma idag och kör praktik på Gina Tricot i 2 veckor imorgon! NICE! Köpte även Taken (Dubai style) och skall krypa ner bland mina täcken framför den sedan.

Vad har ni haft för er? Eller vänta lite... Ha det bra heej!

Jackie

Thursday, October 14, 2010


"I hate milk, and f#%ng lemonade. 
Together they suck!"

AAAH! Det smilet på mitt ansikte nu och takten som mitt hjärta slår haha! Ready to freakin GO or what!? Har kollat Karl Lagerfeldts "Remember now" och fixat låtarna därifrån, preeetty sweet! Riktig loungeclub musik (uppfann ett nytt ord där ja) och hela filmen är i Saint Tropez, och hela VÅR resa skall gå i den andan!! LOVEIT.


Klingen står för fina outfits idag! I sann Stockholms anda :D (JA jag vill iväg nuuu)


Ha det så himla hur-ni-vill här hemma i helgen gott folk! BYE!

 Jackie