Tuesday, December 4, 2007

hola chicaaaaaas!

haha, idag va kul på jobbet faktiiisk! iaf lunchen xD

vaknade hos pappa, för hundrade gången vid 7 typ! min mobil stod på kvart över MEN eftersom VISSA i vårat hus känner att det är lämpligt att fixa disken vid f-ing halv 6 på morgonen oså kanske till o med hinna dammsuga lite SÅ va det inget good awakening!

iaf.. pappa fixade gröt igen maahaha, fast han brännde den första för han glömde av den.. så jag fick avsluta sen! duktig som jag är blev det naaajs yah!

på jobbet dåå.. va pigg o allt imorse! men sen efter någon tiimme lr så som kom jag in i min zombie fas!! INTE ok, höll på att somna öööverallt! men det gick över rätt snabbt.. tror jag :S jaja.. det gick föör fort till lunchen o jag tänkte att efter lunchen kommer timmarna gå sjuukt långsamt! en halvtimmes lunch vaa e det liksom! MEN efter jag gick o köpte en cola o hoppades på att ingeeen skulle sitta i lunchrummet när jag kom tillbaks för att äta mina mackor haha.. oså när jag gick in dåå så satt martina emelie o niklas där! o dom e roliga så det va ju lugnt xD HIMLA roliga va dom faktiskt haha.. när niklas gick kom åsa med :D det slutade med att vi hade lunch i typ en timme haha.. vi babblade om att martinas kyckling smakade fisk, för emelie hade visst ställt in den i kylen i lördags haha! oooch martina åt upp sista biten av niklas pizza medans jag fick sista av emelies kebabsallad haha heeelt ok xD tjocka som få.. men dom sa att dom va änna sånna så jag passade in perfekt haha.. det snackades om helgen och personalfesten söndag wihoo! göra sej iordning på jobbet ska bli spännande haha.. mer sånna luncher tjejjoor!

hann med orange vid halv 7 sen! efteer att jag insåg att det inte ens går någon buss 18.13 haha.. så det va ju festligt! :P sov på bussen och vaknade vid varje hållplats typ, FÖRUTOM min egen hahaha.. hörde att bussen lät typ, precis när han skulle stänga dörren igen insåg jag att vi va i gråbo! flög av typ haha.. in till bonum snaaabbt sen heem! iskallt såklart, för trött va jag! skulle julpynta o städa o alllllt innan mamma kom hem ju, men så blev det icke haha! satte på datan o fastnade där..(A) hann städa lite i mitt rum iaf..

kimb fixade glögg o pepparkakor sen när mamma kom! oså jaag fixade kaminen så satt vi o kolla desperare litee.. o nu e jag fast här igen! funderar på att kolla mission impossible 3.. för bra e den juu o den har varit på hela tiden i bitar på jobbet så liksom MÅSTE se den nu haha!!

imooorgon och torsdag = elgiganten-fri dag! ska jobba på telesaken ist haha..eve meed så det blir braa! imon innan jobbet, förmodligen torsdag med dock, blire snabb shopping med leveluuna yaah! v

för braaa! fredut.

No comments: