Thursday, June 14, 2007

Himla segt detta kommer bli jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Jahopp..


Igår åkte Jacob o Robin till Rhodos.


HIMLA KUL FÖR OSS SOM ÄR KVAR I SVERIGE


okej, om 6 dagar åker jag till USA i en månad men ändå..


(12e Juni)jag sov såklart hos spinkisen från 12e-13e (han åkte aaalltså den 13e), och nu består min mobilkamera av ca 95% bilder på just denna smala långa svensk, Lars Jacob Oscar Lindström.. hoho


Dom hämtade upp mej hemma efter hans match i eriksbo mot lärje.

" Hur gick matchen förresten?"

"Ehm, vi pratar helst inte om det nu tack, 9-3"

"HAHA mot dom? ehm, festligt!


iiiii alla fall.. när vi kom hem sen fick JAG packa eftersom jacob inte visste hur man varken packade väskor lr vek ihop kläder.. väldigt kompakt blev det faktiskt med tanke på att han hade med sig typ 20 kalsonger, 40 t-shirts, 15 flaskor kräm och NUDLAR.. haha.. himla praktiskt.


(13e Juni)dagen efter stressade vi till flygplatsen (alla förutom jacob iaf, vars största problem var att han hade packat ner sitt vax INNAN han använt det).. men när vi kom dit slutade banden till väskorna funka, dom som rullar iväg väskorna när man checkat in ni vet.. så då stod vi där i hundra år och väntade på det.. kön blev rätt gooo bakom oss xD maahaha..


Vi var alla lite oroliga för vikten på väskorna, robin hade en resväska som va för tung och ett handbaggage som var alldeles för stort för att ha som just handbaggage haha.. jacobs väska va oxå alldeles för tung men hans handbaggage vägde typ 1 kilo om ens det.. Men eftersom man fick ha 20kilo (trodde vi) va det förhoppningsvis lugnt, även om kinesflygtanten såg väldigt arg ut bakom sin dator (are you in a giving mooooood?) jaja..


Näär det då äntligen var våran tur, lr deras tur lr vad man nu säger.. så kollade vi snabbt vad väskorna vägde och hoppades på att hon inte skulle säga något!

Jacobs väska: 25kg

Robins väska: 21kg


tillåten vikt: 15kg .


HAHA det va det roligaste.. men hon sa bara att det va alldeles för mkt och att dom skulle ha mindre i påväg hem.. phew!


Sen sa alla hej dååååå :'( men jaaag gick med dom upp ända tiiill säkerhetsgrejjset, för jag är VIP you know.. himla segt att säga hej då, men man fattade lixom inte då att dom ska vara borta så länge så.. det va inte så farligt ändå! Massa pussar blev det iaf hihi.. himla spinkig e han, min spinkis!


I bilen hem satt jag o Lisbeth o pratade massa! Hon kom på att hon nästan skulle vara heelt ensam, eftersom att jacob e borta o jag åker till usa! ingen som hon kan panik ringa efter det! men robins mamma skulle komma över lite då o då hade dom bestämt! :D Vi tjeeejjor hoppas på att pojksen bara stannar i 3 veckor iaf, eftersom det är den preliminär bokade resan! lr hur det nu stavas.. dom kanske tröttnar lr nåt :/ hm.. ofta men aja xD


(14e Juni) IDAG har jag panik. seeeeriöst.

Orka att dom ska vara borta så länge! ORKA att han inte har fixat nått mobilkort än så att han kan ringa lr smsa. ORKA att jag inte har någon mobil när jag åker så att vi kan ringas. ORKA att han inte har någon kamera med sig, utan ska köpa en vanlig skruttig där nere. ORKA att dom inte skrivit något på resedagboken än ( payman och lindstrom ). Orka att jag ska till USA som är ääännu längre bort. Dit vill jag iofs MEN jag vill ha Jacob här.. nu hos miiig! har gått 1 skruttig liten dag o jag har redan panik! det kanske går över..


15 JUNI (imon) har vi varit tillsamans i 28 dagar.. alltså en månad!

Grattis Älsk. v


Saknar dig redan

1 comment:

Anonymous said...

Tider det