Saturday, February 19, 2011

He took my heart, I think he took my soul..



Haha..jag glömmer av min blogg märker jag! Hur skumt? Man är van vid typ 5 inlägg om dagen och nu minns jag inte ens när jag bloggar. Det är väll iofs fantastiskt eftersom det betyder att jag förhoppningsvis har bättre saker för mig! OCH DET HAR JAG VERKLIGEN, skall ni veta! Men det visste ni nog också ja.. Har fortfarande inte lagt upp bilder eller videos, hepp. Jag förstår att ni tycker det är otroligt intressant men som sagt är jag med av en "lägga upp direkt på facebook"-typ nowadays! :D Men jag ska anstränga mig enbart för er skull någon dag, I promise!

Jaaag tycker det är roligare med snygga bilder på festliga saker haha..

Har kollat The Covenant idag. IDA G jag rekommenderar for SURE om du inte sett den! Herregu säger jag bara. Taylor Kitsch - Chace Crawford - Some blond dude - och Steven Strait, nykommlingen som är here to STAY! :D Det sägs att det ska komma en tvåa..meen filmen är från 2006 så eeh. NU VÄNTAR JAG FOREVER i alla fall haha!!

Nu har jag glömt av vad jag skulle skriva, meen måste sova nu iaf för jag har skola kl 8 imorgon! MHHMM you heard me, 8.00 IN THE MORNING på en lördag! It's freakin ON people! Vi har precis kollat Forever Strong så nu kan jag sova gott. Det ösregnar fortfarande ute..

LA Baby!
Jackie

2 comments:

Ida C Gustafsson said...

hihi jag blir så glad när du nämner mig haha :D du minns oss fort. med andra ord lol!!

Den filmen ska jag genast köpa (ladda ner)..

Jasså skola på en lördag - jag som tänkte nämna att första skolveckan är avklarad men icke då.. Hoppas allt går TOPPEN <3

Jackie said...

hahah jaa klart, ju mer jag gör här och ju mer tid som går såå tänker jag på hur det hade varit om vi gjorde det allihopa! Såå don't worry my friend :D

Ja det kommer bli spännande, sätta sig själv på prov lite hehe.. Men school comes first och det är en fashionklass och det var jättekuul så I'm exited!