Wednesday, February 9, 2011


Jag veet, igen haha, att jag lovade "inga fashiongrejer" meeen känner att det hade inte riktigt varit jag isf! Men jag har heller inte helt och hållet landat efter Vegas än tror jag, så jag tar det som finns tillgängligt för jag orkar inte lägga in bilder osv än :P haha.. Kolla min face för jag är nästan mer aktiv där nu med min underbara Blackberry :D dock skulle jag aldrig svika min blogg, så det kommer! Trust me.


Idag har jag iaf betalat allt till skolan, förutom böcker, för det är ju olika för varje klass/person. Meeen det känns skönt och jag kan göra en riktig budget med de pengarna jag har kvar (ehm..) haha :D Ligger fortfarande bra till så oroa er inte där hemma!

Imorgon skall vi road tripa lite till, till Ikea! Jag ska #1 spana kändisar #2 köpa SÄNG! Woho! Sover fortfarande på luftmadrass ju, funkar fint, men kanske inte lika uppskattat av min rygg och nacke i längden.

Idag har jag, therese, samira, tatiana och adam utforskat The Alley i Downtown LA! En marknad i en gränd typ. Förstår veeerkligen vad folk menar med att man INTE får vara i den delen av staden på kvällar och försent! Herregud.. fick upp så många CSI inspirerande händelser i huvudet så jag vet inte vad. Anyways, jag köpte en ring och lite hårgrejer iaf, alltid kul att vandra runt och prova solglasögon och spana spännande kläder...hahah. Har hittat Payless Shoes nu också! Ligger ganska nära skolan, kommer cykla dit varje dag sen och spana skooor maahahah!


På kvällen var det grill och jacuzzi! Jag åt dock en fin blandning av frukt! Säger juu att jag hade kunnat leva på vattenmelon!! Det är även tur att vi har den stora vanliga poolen, som är iskall fram till i sommar typ, för heeerregu hur orkar man sitta i en kokhet jacuzzi i flera timmar! Det var verkligen rekord för mig idag. Härligt att träffa alla igen efter helgen och skratta av oss lite (mycket!).

Jag har även skypat med Vics! Mer sånt. Alla borde skaffa skype och adda mig hihi.


Godnatt!

LA Baby!
Jackie

1 comment:

JB said...

Pics, jacqueline PICS!!