Friday, February 11, 2011


"VI BOR I LA FÖR I ....."

asså vi måste skärpa oss nu LADIES! Jag ska aktivera mig igen på alla mina sites online, så vi har KOLL OCH SLUTAR MISSA ALLA HOTTIES!! Herregud, vi vet om det allihopa och har bestämt oss att det är time for some changes. Ni som känner mig vet hur seriös jag är med sånt här(haha!) och kan tänka er hur frustrerad jag blir!!!

I förrgår var det Biebers Never say Never movie premier inne i Hollywood, varenda cooling var på plats. OCH IGÅR........när vi GICK förbi och undrade om det var något festligt på gång senare på kvällen igen, var det I am number four som hade premiär!! AAAAAAAAAAH!! Förstår ni frustrationen.

Min man..kommer bli superdupermegadunder känd efter denna filmen, vi trogna följare sedan år tillbaka vet redan detta hihi :D

JAG LÄNGTAR!

Idag har vi varit runt runt, orkar inte tänka på det nu för jag är i superstar mode hahaha! Det var girlsnight med Vampire Diaries (JEREMY!!) Otroligt fina naaaw och aaaaw fick vi fram! Klaga lite över Valentines Day och äta Ben n Jerrys.

Lite mer fight och girltalk till Jersey Shore. Usch, palla bråka bland folk, och vara så ledsen, och ångra sig så mycket, och skämmas så mycket, och vara så arga! Phuh.

Meeen ja, Alex Pettyfer vare ja. Fy vad jag längtar, 18 februari, exakt en vecka! Ska gå ensam om det så behövs v ..vilket det förmodligen inte kommer, för vi tar varandras lovers väldigt seriöst i detta hushållet, hihi. (svårt att hålla koll på alla mina dock..)



LA Baby!
Jackie

1 comment:

Ida C Gustafsson said...

hihi jaaa nu måste ni börja ha koll såå ni får spana på ALLA HOTTIES som vi mänskliga människor utanför LAs gränser aldrig får chansen att spana in.. hihi verkar fortfarande som du mår TOPPEN/AWESOME vilket är en bra känsla för oss, u made it <3<3