Monday, August 4, 2008

Good times!

Söndag natt.. back home! :)

Igår, va en bra dag! Oh ja! Vaknade hos V, sjukt sega med dåligt väder ute med buuh.. lite skönt dock för ist åkte jaag hem i lugn o ro och V fick städa fin fint inför kvällen :D



Efter en trip to Gråbo och back till Linné, med Ida, va vi tillbakaaa i lägenheten och TAGGADE WUHUU! Nee kanske inte sååå taggade, meen det tog inte lång tid tills vi va ready to partyy :D och inte så långt efter det va det fullt fart i lägenheten med hela ligan samlad as usual! (till alla missing in action: ni var med i våra tankar!) Och this time var det helt perfekt må jag säga! Gott med vin o cider (endast!) och chillill folks som skrattade högt hit o dit hela tiden, just like we want it! Och denna gången @ Respekt var det inte liika mkt dans (saknade min other half aka danspartner), men det gick himla bra ändå för vi hängdeeee som få! Jag o Jaz virrigare än ever!? Nehee, bara kul :D Miles e dum o slåss buuh! Och the hamburgers vi åt efteråt är DE GODASTE PÅ PLANETEN!

f.y.i Victoria Wells hade på sig MIN KLÄNNING and had the tiiime of her life! :D.

mer sånna här kvällar fooor sure!

och.. to the bad part IMON ÖVERMON och DAGEN EFTER DET jobbar jaag :( aaaall alone! Och det är icke kul. MEN the good news are, efter det är jag ledig heela veckan och kan se fram emot helgen hihihi.. OCH ännu bättre, efter denna veckan jobbar vi 4 dagar till sen äre NO MORE POSTEN! :D we like!


on my mind:
Keri Hilson - Energy
Keyshia Cole - Heaven Sent
Chris Brown ft. Keyshia Cole - Superhuman
.

Glömt något? Hmm, like we said yesterday..
Ni som va med GOOD FOR YOU, resten.. Synd

Kisses
Jackie

No comments: