Sunday, August 17, 2008

Spontanhelger is the sheeeat!

Mmmh, en vecka sen jag skrev jaa. Inte ok att tänka "skriver sen! Skriver snabbt imon.." bla bla neej det blir aldrig av :P

Väntar hemma på att eveelina ska komma, vi ska kolla massa film o dö i soffan! Huset är heelt kallt, och jag har insett, nästan ställt in mig tillomed, på att hösten är här.. Oh well.

Tisdag Evelina 20år! Jag vaknade gott ensam i Victorias lägenhet, men efter inte allt för lång tid va Evelina Ida Victoria hemmaaaa ;D Mätta/smått illamående (kebabpizza) började vi tillslut göra oss iordning och parta lite för oss själva, medans V somnade och hennes lägenhet sakta men säkert fylldes med folk!

Fullt med livat jaa, födelsedagssång, musiik, praat, dans, skratt, dricka mmhm! :D Eves absint tog slut illa kvickt, även om hon inte drack något själv! och FOLK som skulle till jobbet fick helt enkelt skylla sig själva och hänga med uut..

..till trädgårn, Tisdagsklubben!! Sista gången för i år och allt! Vi va lite skeptiska till det hela, men bestämde oss för att göraa det till en braa kväll och det va det med!! Gott bra :D LYCKA när man får se Jonas, (wasted) och cpa loss på dansgolvet hahaha! Mästeer gå aldrig inte med oss ut igen tack!! MASSA mycket folk va det och massaa bilder togs det :) blev nästaan bråk men folk står inte för vad dom säger såå, plus att vem orkar bråka lol. Efterfesten @ Vics va speciell :P pojkar som leker är alltid lika speciellt att se haha :P

Fredaaag heeelg, äntligen mmmh!! Jobbade med Eve(welcome back haha!) onsdag torsdag och det va mindree skönt så när helgen kom va det gott värt. Med inga/massa planer vaknade vi alldeles för tidigt, och det slutade med att jaag sprang till bussen, vi spraang till avenyn (TACK surtjejjen i nordstan SB) men tillslut fick vi som vi ville och va redo för att fira EMMA som fyllde 19ÅR vihoo! HIMLA god mat, massa massa mat mmh och sång, och spilla på varandra hit o dit och tuta fram o tillbaka haha! Utgången blev till Inferno, lika varmt som vanligt :D men mmh va kul det va för det :D Där joinades vi av några bääbisar, och det slutade med festlig efterfest i markland haha.. Robocop!!

Lördag oj va inte ok vi mådde, me and evelina, för vi va FÖR TRÖTTA och såfort jag kom hem gick jag igen för evelina skulle ha kalaas! Det va kul kul och vi åt massaa smörgåstårta, men tyväääärr somnade vi i soffan på varandra och i hennes sääng och.. överallt! Stackars släkten.. "En riktig snuskfabrik faktiskt!!" "Va? En snusfabri!?"


Meeen vem ska stoppa oss. Aron hade förfest och vi va the first guests mmhm :) massa gott hade vi med oss och massa gott chips åt vi hahaha.. snart vare full fart hos Aron med 10 pojkar och Vics Lucille <3>

Lite snurrigt i huvudet fortfarande! mer nu förmodar jag then eveer. men hey, har man inte vant sig än kan man ju tro?.

Eve kommer nu o vi ska äta gott!

seees
Jackie

No comments: