Wednesday, August 6, 2008

Quickies..

Åh jag blir så glad när jag kommer till jobbet (fett osugen) och ser att jag ska sortera fram till rasten sen stå vid en maskin (med Pelle PK) :)

Då går tiden gott fort! Tur när folk jobbar natt med huhu..

Såå inatt är sista natten sen 4 heeela lediga dagar wuhuu! Himla skönt, otroligt bra, mickiit festligt! Så är det en mycket spännande helg framöver att se fram emot! Alldeles för mkt planer (men ändå inga) på allt för lite tid! :P PLUS ATT EVELINA KOMMER HEM IMON mmmhm! Fantastico.

Nu sitter jag hemma all alone, gottit, och är very hungrig men eftersom min syster har lämnat köket i KAOS tappade jag matlusten, tack hej. Ska hänga upp tvätten nu med som HON OXÅ SKULLE GJORT (fattar inte vad som är så svårt..) och sen dööö i soffan! Och gömma mig, för snart kommer en rörmokare (stackars man som ska fixa våran dusch, uuuuh grosse!) Plus att jag är RIKTIGT ARG på min syster idag, om det inte kommit fram än, för jag blev VÄCKT av en JÄVLA radio i HENNES RUM och hon va inte ens hemmaaaaaaaaaaaaaaaaa IDIOT. Ville gå upp ur min säng och kasta den ut genom hennes fönster KATASTROF!!

uuh..

Andas.
Later.
Jackie

No comments: