Thursday, September 18, 2008

frustrating?!

ohoja! Måndag vare senast? Hmm helt plötsligt gick veckan fort :)

Igåår va det fixa t-shirts som gällde! Jag Eve Vics Jamye, hemma hos the Breezes! Framsidorna blev klara men imorgon är det baksidan som gäller :D HEJA GOTHIA! Det är till turneringen i helgen för er som har noooll kooooll :D och det åts pizza och maxades Gossip Girl! 3 HELT NYA AVSNITT mmh vi dog <3


Idag vaknade jag hos Vics, som va hemma med oont i magen. Sen vare luunch och thai med eve! after thaat vare sjukan med eve o mamma, INTE OK. Vill inte ens prata om det, BAJJSAHLGRENSKA!! i hate you i hate you i hate you, tills allt e bra och snyggt igen iaf. HM! ska iaf dit 1-2 gånger varje vecka nuu forever och det är DYRT.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanywo..... efter det vare tröst-shopping! 2 myyysiga stickade tröjor köpte jaag och ska mysa i dom exakt hela vintern, så varsegod stig på stig på kära frost. (såg dock att mitt bankkonto inte stödjer mej fullt på den fronten). Sen begav vi oss till lindholmen med becca, och kollade Det Sjunde Blinget, twisted feets föreställning mmhm :D naaaas va den, men det tog ett tag innan jag fick sjukhuset off my mind.


Efteråt blev vi dock surprisade med champiiiis och buffé!? HELLO DENNY, TONY, NÅGON!? a heads up kanske?! när vi 3 såg ut som luuuuffare haha. lol. jaja det va festligt iaf, se lite dansfolk :P alltid likaa speciell(a)t.

aaah.. imon, stan exakt på dagen med eve. sen kommer luusen och vi ska myysa! och t-shirtarnaa och sen sova (jag ska sura inombords) SEN E DET FREDAG vihooo! basket basket basket :D we like. basket fredag. basket lördag! basket söndag! weee like!

kollar CSI miami exakt nu.

just gimme a kiss.
Jackie

No comments: