Thursday, January 13, 2011


"..and when I come back, we're gonna do it again."

Aaaapuuuuh!! Nu är allt KLART! I'm coming for you L.A.. L.A is waiting for meeee! Fattar ni känslan!? NEJ inte jag heller :D Men det kommer! ..och går.. sen är det tillbaka igen! Är så himla mycket känslor nu haha.

Visumprocessen idag var det värsta jag varit med om..nej verkligen inte..men topp 10 (..5!) ialla fall! Är ju trots allt en ganska livad person så man har ju haft sina moments. Anywho så ringde dom efter knappt 2h och frågade om jag kunde komma tillbaka och hämta mitt visum! JA DET KAN JAG VERKLIGEN skrek jag inne på Topshop, och folk undrade varför jag hoppade högt! WOHO!

Resten av dagen har jag vandrat omkring ensam och unnat mig en nyckelring från Marc Jacobs (USA flagga, så det var ödet) och en bh från Urban Outfitters. Asså man går inte in där utan att köpa något, så äre bara :D Men det var inte dyrt mina vänner så frukta ej!

Jag hittade nästan hela vägen tillbaka till lägenheten själv, nu ska jag iväg på upptäcktsfärd igen och sedan laga middag! Herregud feel the pressure. Somnar snart med, ingeen energi kvar för de kommande timmarna haha. Sover nog fantastiskt inatt dock!


Jag - Jag slängde i min toffs i väskan bara..
Vakten på ambassaden- Toffs!? En taaassle!

Jackie

1 comment:

Ida C Gustafsson said...

ÄNTLIGEN <3 för dín skull! Så skönt att du näst intill är framme i Lalaland