Thursday, May 14, 2009

Slice of life..

Vi har en tradition redan i Dubai!! :D Varje kväll nu så har jag eve erica o frida satt oss ute, vid poolen mest, och haft deep convos! Mahaha, mycket nice ere, alot to talk about! Och ikväll tog vi massa fina bilder med. Resten av tjejerna kom ut fleera gånger o ba "är ni foortfarande här ute!?" Oh yes, and more to come. Innan på kvällen gick vi ut och letade Supermarket, men det blev en svettig vandring runt kvarteret ist!! Bland..väldigt..fina..palats typ!

Idag vare kaos på jobbet. Telefonerna svek, men bokade lite iaf så det ska nog gå beraaah! Det bondades lite mer, och tiden kan till o med ändras (det hoppas vi på) så då blire verkligen perf!! Plus att det planeras utgång och grillkväll redan mohaha. Chefer och anställda.

En sak jag inte berättat är att det susar förbi flygplan heela tiden. Flygplatsen ligger jätte nära, och planen ser ut som stora hajar när dom åker förbi! Jag har skapat lite av en flygplans-fetish nu :P Det ser så himlaa mysigt ut.

Imon ska vi upp o lagaaa frukost, iih spisen funkar! Och bära ut Erica till solen.. blev som få är hon eftersom hon sover till 14.00. Sen blire nog lugnt fram tills jobbet för på fredaaag är det STRANDEN och SHOPPING hit o dit som gäller :D Då kommer bilder på skyskraporna fo sho!

Nu måste jag sovaa, håller på att bli förkyld uuh. Alla röker här hela tiden med och det är ingen go blandning i det varma vädret för min stackars allergiska näsa! Kollade precis senaste avsnittet av JONAS hihi. Mysigt, på tal om det.. så blev jag ultra sugen på Cappricciosa med kebabsås idag!! Men dom har en "svensk pizzeria" här runt hörnet så dit ska vi någon dag hahah..

Nightyy,
Jackie

No comments: