Thursday, May 28, 2009

Rafa.

Yeees, jag blev riktigt lycklig igår när jag kom hem från jobbet.. Häromdagen satt jag häär och sa "om jag ser att Nadal spelar någon gång, och jag inte kan kolla..kommer jag börja gråta" OCH igåår såklart va jag inne på eurosport.com så stod det Live Now Rafael Nadal. DÅ fick jag panik! Take me to a television nuu please.. Men då som sagt igår kväll ockuperade jag tvn all to my self och såg matchen!! Vihoo! Erica översatte arab snacket, men såklart snackade dom bara om hur duktig han var hihi! Han satte något rekord när han vann den matchen mhhm.. Mest vunna..någonting! Heja! För övrigt fyller han 23 snart, och är bäst i världen på tennis .. Men det e ok!

Det va en mkt sportig afton igår för först efter jobbet tog våran chef oss till en restaurang där vi kollade Champions League finalen! Trååååååååkigaste matchen ever, ursäkta mig men. Ronaldo va gott snygg iaf, och maten på plats va redigt god :) Sen fick vi Crazy taxidriver #2 påvägen hem.. så det vill jag helst förtränga. IDIOT, utan att skämmas ocksåå usch. Men vi lär oss dag för dag, så nu får dom passa sig haha!

Jobbet idag va soooft, våran chef hade fixat massa maat när vi kom, oså hade vi möte. Så nu blire nog bättre o bättre (igen) och jag är mätt for days. Sen slutade telefonerna att funka igen, så vi har mest hängt här haha.. Ehm. DOCK blir jag alltid lika arg eftersom att man inte kan kolla videos här, efterblivna blä.. Viktigast av allt är att JB har ännu en live chat på facebook om 7h som jag kommer missa. PRECIS som den förra! Så asap måste jag ta mig till en fungerande dator med internet så jag kan glo på chatten, inspelad..

Imorgon är vi lediga, och då blire beach party! Nas fyller år, och det ska bli kuuul all day all night :) Nu beger vi oss till Festival Center för att häänga lite med honom tydligen :P och.. jag o eve ska inhandla godis hihi.


Me like,
Jackie

1 comment:

Anonymous said...

Hej Jacque!
Gott att se att ni blir mätta ibland i alla fall :)
Vi saknar er mycket, hälsa Evelina!
Kram Annelie