Saturday, July 31, 2010


"Will you care when I'm gone, and It's done,
and I've really had enough?"


Så idaag har jag jobbat frukost och servering på båten! Det gick ungefär som det skulle för någon som gör det "på riktigt" första gången haha. Vädret var faktiskt på vår sida hela dagen och det blev bara litee kaos en snabbis. Så nu mina vänner kan jag allt som finns att göra som anställd typ hahah. Fick även 2 gissningar till av mina kollegor på att jag var 19-20 eller MAX 19år! HAHA!? Herregud, jag har tydligen mitt babyface kvar, så det är ju iofs bra, men come on people?!

Favorit JB låten är Got me going crazy, men när jag hör Games så lägger den sig nog 1mm under första platsen för aaah love it. Har ni hört den? I guess not, så lyssna nu!



Johanna B kommer om ett tag, då beger vi oss till Helen och sedan Hard Rock för lite häng, och efter det kan det sluta hur som helst (film och mys röstar vi på hahaha woooho). Är ledig imorgon så jag mår TOPPEN.

Sugen på lite Mysigaste Märket på Planeten? Aah, USA i ett nötskal. American Eagle.

Jackie

"Come as you are.."

Tacka gudarna för detta vädret just nu! Det behövdes verkligen at work idag, synd att min skiva med 50något väl valda låtar inte fungerade, meen ah det var lugnare än lugnast hela dagen. Hann tillochmed shoppa loss lite på hederlig Gina Tricot efteråt med, en till skjortaa och en kjol!! Gröna båda två :) Så det skall jag springa runt i, i regnet, och låtsas att jag har ett par snygga regnstövlar med. Soooft.

Nu skall jag sova och jobba all day long imorgon, sen blire förmodligen (förhoppningsvis, för jag vill att hon skall se den!!) film med Johanna B :D THE LAST SONG, finns verkligen inget mysigare för tillfället.

Nu börjar för övrigt "The role that changed my life" på Star! och Shia är meeed. Han vill jag gifta mig med, verkligen. VERKLIGEN.

Jackie

Thursday, July 29, 2010


"Some people have everything,
and some people don't.
But everything don't mean a thing,

If it aint the thing you want"


Man kan aldrig säga det nog, men herre va fina vänner jag har och nu har vi det allt bra! LYXlirare blir man med sådant häng i gäng v. Måste säga att ibland tar jag riktigt fina bilder mohaha. (nu delvis snodda från Johanna Bs blogg)

Energin kommer tillbaka och det är dåligt väder (kan vara därför :D) såå helgens jobb blir nog lätt som en plätt. Min kropp värker som bara den, känner att brännboll is the new yoga, om man säger så.



Vi tar lite mat på det!

Jackie


"I got my own step"

Det är nästan så att jag börjar gråta, och skuttar/hoppar/skriker av lycka och längtan!! HERREGUD. Värt att låtsas som att ens knä fungerar och börja dansa igen KANSKE?



Jackie

Monday, July 26, 2010


"En liten sommarromans.."



Bra dag agaain på jobbet, var skönt med avbrott från caféhetsen for sure! Får se hur det blir nu i veckan även om vädret skall vara kaos, för turisterna har ju slutat bry sig och köar i ösregn! Men Johanna B fixar sig ledig till tisdag, ihop med mig, då blire äventyr mina vänner!

Ikväll var det pizza och annan mat på Höjden som gällde, härligt häng som vanligt. Innan det grillmat hos pappa och ligan, och semester genomgång från Kroatien.

Nu måste jag sova! Men vill bara säga igen, inte bara cool tjej men klär sig mycket stiligt med! Blir nog en till skjorta från Gina på det imorgon kan jag tro jaa!

Jackie

Saturday, July 24, 2010


"Just know I loved the time that we both had,
and I don't ever want to see you sad. Be happy."


Kollade sista avsnittet av Vampire Diaries härom dagen, och herreguuud vad jag längtar! Kommer bli så grymt med den nya säsongen, loveit.



Har även spelat massa piano och varit trött/irriterad hela eftermiddagen (sedan jag skrev mitt lyckliga inlägg förut haha..) Men är ensam hemma och uttråkad!! Tänkte gå ut och springa men var för trött. Det går ju bra ihop eller hur? Naaat. Oh weell. Skall lägga mig nu och somna till Hannah Montana the movie (eller The Last Song, igen) tänkte jag, är ett stort större störst Miley Cyrus fan these days. Men det var väll inget nytt det heller :D Så jäkla awesome är hon, helt sinnes.

Vill även till USA fort som attan..också, inget nytt. Längtar ocksåå till London i September! Och supercrossen :D Och vår egna USA resa ladiies, och..ja, att komma bort lite allmänt kanskee?

Jackie
"Hey! You look kinda cute.."

Får jag vara en sådan tråkig människa och ha noll koll på min egna blogg ett tag till? Orkar inte skrivaa.. Jag jobbar och hänger :D Som ni vet! Har shoppat av mig lite stress nu sååå det kan nog bli en hur nice månad (till) som helst! Nästa vecka kommer även Evenani hem, DET NI!

Känner hur gymmet ropar efter mig också, är nämligen hungrig helaa tiden haha, usch. Måste också bara nämna.. Inne på Weekday i stan finns alla hawt guys, mmhm. Just sayin. Vad hände för övrigt med min polaroidkamera-sommar? (..Och varför är det någon som stönar utanför vårat hus?)

Jackie

Friday, July 23, 2010


"Feeling Alive"

Känner att jag är litee öm och seg i kroppen. Nej jag ha inte tränat...jag har jobbat! :P Och idag är jag LEDIG, I can do whateveer I want. Men har lite ångest för helgen, det kommer och går, men aaah. Jag bestämmer här och nu once and for all...det är bara att get it over with! Tänkte ta ut mina känslor i stan om en stund, med lite shopping by myself haha.

Resa utomlands någon? Det är varmt som attan ute men om någon får syn på solen kan ni väll hojta till? Jag har solglasögon och kängor på mig, det går ju ihop sådär :D

Jackie

Tuesday, July 20, 2010


Eeh..SER NI vilka som är med i denna filmen!? Det är ju ett match made in heaven, heeerregud. Hayden Christensen, Chris Brown, Paul Walker, T.I and so on! AH måste se den asap.


"We've got tonight to make it a memory"

Jaaa, fick precis hela Jonas L.A soundtracket :D Åh sikken sommar! UNDERBARA låtar, for sure! Är ledig ledig, har egentligen haft långledigt lördag-tisdag men hoppade ju in i lördags ooch även igår! Gör inget, det var kul som attan faktiskt haha. Vilken lyx där med. Det rullar på bra nu mina vänner!

Sitter och har det bra i solen vid altandörren. Skall äta lunch snart tänkte jag. Lincoln är här från Barcelonaa, och ikväll blir det grill med hela ligan och vänner :) Loveit. Fick precis ett sms från Helena, och kanske tillomed ser fram emot att jobba på båten nästa helg :D Mohaha. Denna helgen är ju en annan historia när jag skall ta bussen tio i 6 på lördag, och jobba frulle...hmm. Men det tar vi då!

Annars då? Någon som har någon lång mysig kramig kille jag kan få? haha.. host. Det hade varit festligt som få.

Johanna B. Det är verkligen inte kul att vara ledig i tid och otid måste jag säga! Skynda hem nu, fröken flitig.

Jackie

Saturday, July 17, 2010


"Rock Hard"

Ååh nu kom jag på att det hade varit lite vitsigt om jag tog mitt "rock hard" nagellack istället för ett rosa. Meen nehe, måste matcha you know! :P Plus att jag är helt svartklädd på denna fina sommardag haha..

I väntan på Johanna B. Hem till Helen, sen Hard Rock sen vet man aldrig hur det slutar, men KUL skall vi haaaa!

Jackie

Friday, July 16, 2010


"If you take it personal that's OK"



Kan lyssna på denna och behöver inte ta åt mig ALLS. Hur nice?! Pharrell är ju fantastisk, som en annan hade sagt.

Jackie

"Lost in translation"

Åååh, The Hills After showen var ju så fin! :D Alla var sjukt snygga och jag ville, som vanligt, ta första bästa plan till LA och leva loppan! Det är ju redan The Hills maraton inbokat, tur det annars vet jag intee hur det skall gå! Känns mycket sjukt detta, men aldrig mer nya The Hills!

Längtar som en dåre till helgen nu. REDAN FREDAG, tacka någon för denna veckan(som gått så fort)! Som jag sagt hela tiden "Vi har i alla fall roliigt ihop!" på jobbet, även om turisterna är jobbiga som få och vädret gör precis som det vill. Det blir mer pengar i semesterkassan framöver med, det är uppskattat!

Nu måstee jag sova. Tur att Cecilia jobbar imorgon meed så jag har en sångkompis (och ätkompis, men det försöker vi ändra på) Ska lugna mig med energidrycken också, och satsa lite mer på hederligt (bubbel)vatten! Måste överleva natten i bastun som jag även kallar mitt rum..heerregud.

Jackie

Thursday, July 15, 2010

..Jobbar för fullt mina vänner! Svettas som en dåre, i både regn och hetta. Meeen mitt internet har även sagt upp sig, så lånar mammas lite. Ska ta tag i det hela i afton för då är det all mine!

Chez after work igår med Linda och Johanna B, lovely. Och sista the Hills EVER! Vill inte ens prata om det, snyft snyft. Bye bye Brody! Haha v

Jackie

Wednesday, July 14, 2010

"Let's stop the night from fading away,
this time is ours"


Så. Sjukt. Varmt. I. Mitt. Rum. Vet inte riiiktigt varför all värme i hela huset samlas juust här inne, men herreguuud va varmt det är!!

Imorgon är det i alla fall redan onsdag, mitten av veckan, och det är Chez med the ladies efter jobbet som gäller! Dom hatar oss men vi älskar dom, så vi bless them with our närvaro, kan man säga! Det behövs ibland :D

Lyssnar Eclipse soundtracket. Legat lite efter med det kring denna filmen, men aah det är verkligen awesome! Vampire Weekend, Muse, The Bravery..hur bra band som helst med jue!! LOVEIT.

Om det är massa hets på jobbet imorgon, med ännu varmare utomhus, kommer jag nog kollapsa.

Jackie

Monday, July 12, 2010


"There is no need to be alone,
when you've found that someone"


Jag är sämst på att sola!! Det måste ju vara det tråkigaste som finns. Tur att färgen sätter sig fort i alla fall herreeeeegud. Tänk att man skall liksom ligga helt still, i flera timmar!? Ryggen är inte kul att sola men det är så himla skönt att somna när man ligger på mage, med armar under huvudet....med en underbar bränna i armvecken när man vaknar eeehm.

Plus att idag är en sådan dag..jag är ledig alla andra jobbar! Men Johanna B har lovat kvällsbad, då blire till att spana in nya snygga stranden också. Igår var det 23° kl 23 såå vi klarar oss nog! Tänkte besöka henne på bonum sen ändå, och shoppa lite fruitas.

Wildfox gör verkligen snyggaste kampanjerna ever. Lovesit.

Jackie