Saturday, May 24, 2008

It's Tearin Up My Heart!

Haha herregu sikken blast man kan skapa när man är hemma och har trååkigt på en fredagkväll!

Från början.. Jag vaknade lite innan 10 av ett sms, och inte halv 11 som jag hade ställt in alarmet på! Så gick jag ut o gick i en timmaaa, i tunneln träffade jag Ida G och hon följde mig till bonum där jag handlade mjöölk. När jag kom hem insåg jag att det GICK ATT SOLA PÅ ALTANEN!! lycka! Så det va snabbt ombyte till bikini, hawaiiolja, och av med bikinin igen haha (halva iaf). Snabbt som attan fick jag färg, thankyouverymuch, och sista halvtimmen läste jag min nya kära bok och åt müsli i värmen (inget att rekomendera!)

Sen vare duscha fixa håret bla bla allt sånt och bege mig in till staan med evelina!(Först stod jag o kollade när hon städade sitt rum :D) och GU sikken värme det var idag! heeeela dagen! mumms! varmare än varmast i stan. we like. Jag gick lös på Gina Tricot på 5 min, my inner feelings visar sig genom shopping :P och köpte en klänning(?)/top? haha och ett halsband med matchande armband weeeei!! Sen blev det hemåt, och ingen utgång :(

Massa tv och massa brinnande köttbullar FLAMES i köket! Nej man ska inte sätta plattan på högsta värmen och sen gå därifrån! Men ingen brann upp alla överlevde, inklusive mina köttbullar :D

OCH till my point med detta blogginlägget HAHA. Justin Timberlake är FÖR söt, min sweetie, har ju nästan glömt av honom! Och så var han med på Parkinsons på 2an (dont ask) och sen hörde jag Nsync - Tearin up my heart, i Pussycat Dolls presents Girlicious, såå jag va bara TVUNGEN att kolla in videon!

hahahahahahahahahahahahahahah.. söt.


Såå nu sitter jag här o fixar gamla Nsync skivor och längtar efter mina Girlicious avsnitt! Imorgoooon blir deeet.. hm, utgång i guess? and hope, för gråbo e fööööör ruttet. OCH så ska vi åka till Näset om det är finfint väder igeen, annars blire altanen hihi!! ((Peppar peppar ta i trä, blrb blrb blrb!)) Pluus att Nadja ringde förut från Respekt, det va festligt! "JACKIE är du inte häär?! Asså SHIT va kul det är, jag ska börja gå hit as mkt!" haha.. goooodiie ill see you there next time mmhm!!

Nu ska jag förmodligen inte sova men snaart!

"Let it go, if you want me boy let me know.."


Adjoo
Jackie

Friday, May 23, 2008

All night long!..

Let the music play on..
Feel it in your heart and in your soul,
Let the music take control.

..come on and sing my song!

Mmm misstänker Lionel Richie är för mysig haha. Iaf his songs! Nu sitter jag här och är himla trött helt plötsligt, ska kolla klart Boston Legal sen sovaaa! Idaag har varit en aktiv dag haha, igen :D typ iaf..

Vaknade vid 11, gick ner och gick ut o gick i en timme med evelinaaa! Efter några timmar va vi inne i stan och jag köpte 2 nya bööckeer viho! the It Girl - Wreckless och Gossip Girl - The Carlyles braa visst! äntligen..Efter det gick vi igenom alla "bodyshops" i stan och letade body butters :D ska inskaffa nya imon på rean hihi!!

Back home blev det fil flingor och hallonsylt at my place! och dö i soffan, kolla mtv och halv sova haha.. När eve gick kom pappa o kompani hem (med 2 pizzor!) INTE OK, jag fick panik och bestämmde mig efteråt att det var dags att gå ut o gå igen haha.. såå 22.44 skuttade jag ut på vägen och blev "skrämd" av erica o johanna som så fint skulle hälsa på mig precis :D Jag o johanna gick mot henne och sedan fortsatte jag ner i mörkret bland ladorna!! Det blev föör mörkt så jag sprang resten av vägen (halva vägen dåå typ) VIHO, himla bra, himla surprising haha..(plus att jag gjorde mina situps o armhävningar när jag ändå va igång)! Why nooot.

Meen när jag kom hem blev jag typ pigg igen, satte mig på bordet framför tvn och glodde på diverse program! Och nu då måste jag skynda mig innan det slutar, så jag kan gå o lägga mej!!

Imon blir det nog stan snabbt? Sen ut? Hemma? Who knows who cares? (I do) mihihi.. men men, no stress iaf!!

Lionel Richie - All Night Long

Gooodnaattdåraa
Jackie

Thursday, May 22, 2008

you never know!

hmm vart va jag sist? gash..

Jag misstänker klockan är för mycket och jag är alldeles för trött för sånthär! Idag har varit en aktiv dag, mycket rörelse! Goodie. I stan vare till att möta beccs först och äta glass och parkera på en bänk i solen och ta igeen :) när eve kom gick vi direkt till sushin, har nog tröttnat tyvärr :/ meen det va gott o kul ändåå hihi.

Kl alldeles för tidigt gick vi och skulle kolla Lerums bal som tydligen började 20 och inte 19 så det va bara till o vänta.. när folket väl kom blev det en himla massa knö och kort tagning! I was the papparazzi, as usual! Fina va dom jaa, och andra lite mindre finaa kanske. men hey! :D

När vi kom hem sen vid 21 va det ända rätta (eftersom vi inte gick uuut) att kolla premiären av the Pussycat Dolls presents : Girlicious.. oooch det gjorde vi så fint med chips o saft i evelinas säng xD sen somnade vi mentalt och släpade oss till datorn och sen heem för min del.

Nu är jag här och ska sova exakt nu. Sitter dock och tänker på een.. sak.. person.. nee who knows, ill never tell haha.. Mobbar jacob för att han går runt o smsar hela sin baaaltid huhu. Adjo


Helg snart elleeeer??!
Jackie

Wednesday, May 21, 2008

On the go!..

Gash, det bästa som finns (amongst other things!!) ääär att gå lös på stan xD



Det var exakt det jag o eve gjorde igår haha.. vi skulle åka in o spana efter en bikini överdel åt moi, och det slutade meeed en sådan svart, vihoo, och ett par jeans och en ny jacka! (ehm ehmhejja rea)! Sen varvade vi ner och på kvällen gick (inte på bio) till tintin och åt räkmacka och FANTA! slurp ^^

Idaaag vaknade jaag av ett sms från eve. Hoppade upp, och ut, och gick i en timme ungefär! Visste inte att man kunde gå så länge och hålla sig inom gråbos gränser huhu.. det va sköönt. hälsade på johanna snabbt med :)

Nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan o mäta beccaaa (som har väntat som en galning) och eve, och äta sushiii i think, sen kolla lerums baaal! Sen ere kväll och onsdag, need i say more huh!

Seeee va bra jag är på det hära med snabbloggande xD

Luvvv
Jackie

Tuesday, May 20, 2008

rätt bedövad. rätt störande.

ååh. Himla ofestligt att vakna klockan 07.25!! Normala människor gör väll det och tidigare varje dag meeen not me, right now!DOCK hade jag tydligen en ny, världens sötasteee, alarm signal!Gaash va söt den va, helt mummisg som marshmellows lät den hihi!Så jag va heeelt enkelt tvungen att ställa klockan igen och vakna till den een gång till hihi (A). The reason for me being awake this early? TANDLÄKAREN, buuh.

såå 7.58 var jag hos tandläkaren och väntade till nästan kvart över! Mina tandläkare tjejer är roliga tycker jag haha, very entertaining! Och jag lagade en provisorisk lagning bla bla, en spruta (!) and im out. haha..

Efteråt kännde jag buuh bedövning i hundra år! Så jag tog en omvääg för att slösa tid :D 35min senare hade gått runt hela gråbo typ (förutom lekstorp) och va hemma!! Såfoort jag kom hem hittade jag det nya (och sista) avsnittet av Gossip Girl! WIHO nu är det snart klart och jag dör av längtan ^^

Seeen blir det förmodligen smooothies i stan med nanii, om hon inte skulle jobba! Och nu har jag ringt Sahlgrenska ("Jaha det va du som var sjuk sist eller hur!?") JA det va det för i.. och nu ska jag inte få en tid förens hösteen xD

Bra visst!

Nu är det dags för omelett bacon sallaaat t t ..

adjo!
Jackie

Do whatever..

Okej, nu har jag funderat haha.. några dagar fram o tillbaka tillomed.

Det är ingen som orkar stressa längre haha. Jag vet vad jag vill, och har kanske även bestämmt hur jag ska ta mig vidare in the situation :P haha! Nej jag skoja, hur jag ska göra har jag ingen aning om men det ska ske iaf! Eller jag vet vad som INTE ska ske iaf..

So.. Do whatever you like!

**
Idaag har jag varit hemma (wow) och städat nedervåningen, kollat Oprah, och varit väldigt seg på att göra mig iordning. För övrigt har jag bestämmt att operationen får bli av till hösten, palla förstöra sommaren nej?! Ingen solning, ingen rörelse kapacitet, no parties.. eehm i dont think so thank you very much(Still very frustrating)! OCH jag fixade en ny Step Up 2 i himla bra kvalité så den dreglade jag igenom och dog :( för jag vill dansa dansaaa.. klickade mig igenom Disturbia igen och har saknaaat underbaringen Shia!

Tillslut begav jag mej hem till evelina och vi hamnade senare hos Ida! Dom pluggade o jag kollade tv mihihi! Fick himla god mat (FETAOST) innan vi gick, eftersom mina önskemål om Lax lr sgabetti inte funkade i mitt hushåll!!

Nu är jag här o mår illa och är trött :/ IMON ska jag först till tandläkaren (buuh) SEN hem o kolla efter season finally avsnittet av Gossip Girl :O och.. åka till lerum i spink. gash..


Nu vet jag iaf hihi, To Be Continued.
Jackie

Sunday, May 18, 2008

tooo tired!

Gash, måste sova!

Mina händer är helt frusna så jag bara skriver fel hela tiden haha. Jag har ju massa o skriva nu, men ska ta allt på 2 meningar typ haha..

Sitter o tar igen med Beccs på msn! Föör längesen misstänker jag huhu. Dags att ta tag i saker o ting igen! När sommaren kommer löser sig aaallt haha, är min inställning! Såå the faster the better..

Igååår vare PJ50 som gällde! Peter fyllde år o hade fest i trädgårds föreningen! Det va ca 100 pers, och av 4 långbord va sista delen av ett av borden fyllt med ungdomar hihi! Nästan som släktkalas, som vanligt, på alla dessa fester! KUL äre iaf! Det va tal, uppträdande, daaans o musik! (o mat!!) och dricka (open bar thankyouverymuch) haha.. Vi kids hade det bra iaf.. Det blev en del roliga kommentarer under kvällen:
"Jamen just det jaa! Du är Seans kompis! Haha vet ni vad, en gång när jag gick ner i min sons rum för att hämta kläder hittar jag två underbart vackra mörka tjejer i sängen med min son! Och då va det jacqueline o jazmine!" HAHA. tack..för den fina och feltolkade upplysningen!
"Hej hej! Hörde att du brukar bo hos oss ibland!"
YES, öjersjö is the sheat haha. Sean har skönt folk i sitt hem :)

Vid halv 2 tiden kanske begav sig Jag Sandra Patricia Nadja Åsa Simon Fredrik iväg mot Avenyn för att fortsätta natten ute :D Det blev galler klättring och mina händer ser idag ut som om jag har blivit korsfäst :P När vi inte kom in dit vi ville så blev det BLVD i kanske 30min med gratis inträde and free drinks, thanks boys hihi!

Vid halv 4 satt vi i köket hos familjen Joxelius i fiskebäck och åt pizza, sen dog vi haha..



Idag vare fullt hus igen, och alla clubfolk med dagen-efter-feeling erövrade sofforna och tvn! Vi sååg the Bourne Ultimatum! festlig faktiskt! nu ska jag bara se dom 2 första med xD

Sen kom mamma (inte så snabb) o hämtade mig, så jag kunde hänga med baltjejerna Ida Eve Johanna, och sedan leka papparazzi utanför Palace! huhu, nog om deras afton ;D som började och tog slut.


At home..har kollat the one and only Bodyguard haha! Föör längesen och jag insåg att jag glömt hur den började! inte ok!! Nu sitter jag här och lyssnar på Danity Kane - Sucka for Love(och lite nya Lil Wayne låtar). Gash jag fastnar alltid för en låt o spelar sönder den haha.. meen den passar så fint nu i dessa tider så why not :D Imon är det måndag, sen är det tisdag!(A)

Såå det va 2 rader lr huur!? Har glömt massa vet jag men hey, om du inte va där syynd!

(:

Nighty
Jackie

Friday, May 16, 2008

ny musik ny musik vihoo!

I love love love new music, och det är exakt massa sånt jag har rotat fram idag! Lycka.

Danity Kane - Sucka for love
Say I don't know much but I know that
tonight I don't want to be alone
Say I gotta make some contact
with you one on one
And everybody knows that I'm..

I'm addicted to kissing and hugging
Touching and rubbing
I'm a sucka for love,
If you're addicted to kissing and hugging
Touching and rubbing
You're a sucka for love..

Hm, vaknade av några sms imorse först tidigt (haha) sen vid 10. Då vaknade jag litee till liv men min kropp va helt slut! Why är jag så himla trött haha? Jag somnar alltid tidigt nu förtiden! Tidigt, mig tidigt då alltså. Iaf vid 1 om inte tidigare! Festligt. Det blev ingen balbiljett för moi, så ida o eve får helt enkelt gå på deras bal utan mig haha :D Jag ska va papparazzi ist!
Tyrese, Genuine, Tank - Sex

Vandrar omkring i huset (nee, sitter mest här faktiskt) och fixar som sagt musik. Har tagit bort hälften av mina "gamla" låtar på mobilen för att få plats med nya. Misstänker inskaffa nytt och större minne? Min syster kom precis heem så jag är no longer ensam, buuh. Eve är i stan o fixar o trixar med sitt hår, sen ska vi laga massa goo mat o sallad med fetaost MMHM och mysa :D som killen från nattstad sa "Det är sjukt gulligt att se hur mycket du älskar din kompis" Haha hello dålig raggnings replik, men jag håller med ;D haha..
Girlicious - Like me

Bajjväder ute jaa, och ingen telefontid på sjukan. GASH. Ska verkligen inte ha operations tid innan alla studenter nu(speciellt 29e) nej! Så FOLK PÅ SAHLGRENSKA PIC UP THE PHONE!!
Juust det ja. Den 21 maj börjar Pussycat dolls: Girlicious, lr va det nu är för långt jobbigt namn.. förut när jag gick in på mtv.com var dom där på första sidan.. gash, bummer.. men ska bli kul o se ändå! För alla stalkers to beee, här är dom haha:



Nu vet jag inte vad jag ska göra, inte sitta här iaf!
Danity Kane - Pretty Boy, Damaged, Lights out

Adjo
Jackie

kind of lost my words!

"The way he licks his lips, im in an infatuated state of mind"

haha.. vilka himlans äventyr vi beger oss ut på nanii andersson! Good times.


IGÅR dåra.. efter mycket om och men, begav vi oss med 20 bussen till Amar där coolingarna hade grillat och maxat drickan haha. festliga pojks. Sen fixades vi in på Deep och stressade dit till innan 23 och gled in och betalade endast 20kr för gaderob wuhuu! smet.

Sen va det ju typ vi plus 10 som va där så tidigt haha, ne men ah.. men sen blev det himla fartfyllt! Patrick stod för underhållningen får vi väll säga ;D och det va himla mysigt o speciellt med alla små pratstunder igår (de flesta ute på terassen) må jag säga haha, det gäller alla som känner sig inblandade :P typ...

Vid.. halv 1 kanske haha?! så upptäckte jag eve o mario att vi va dom ända kvar inomhus från vårat gääng :S helloo? så vi bestämmde oss för att gå ut, leta rätt på folk, och gå till KEBABHOUSE vihoo! Det va det mest onödigaa i hela mitt liv. 2 tuggor så gick det inte mer, uuh. Och där satt vi Me Nanii Brandie Mario o Patrik coola som få haha på en onsdagsnatt. Misstänker taxi? Jaa sova.

(Nu har jag sett 10 000b.c och run fatboy, run haha) Idag har jag haft ont i huvudet heela dagen gash. När jag kom hem från stan va det snabbt ombyte till mjukisar som gällde! Öskade det hade varit sool så jag hade kunnat dö på altanen i min bikini, thankyouverymuch. Efter några timmar anlände oxå evelina andersson till hållplatsen Greylive, vi bestämmde oss snabbt som apan att det va Campino ftw! Vi delade på en kebabpizza, som gjorde att vi mådde ännu mindre bra! MEN vi fick maxad rabatt hihi av våra pizzakompisar haha. Alltid lika kul att bli igenkännd på en pizzeria visst :S and after that begav vi oss till lerum för att sola xD squeeze oss, men jag hade liksom inget annat för mej haha! Jag fruktade ett svartsolat ansikte och utdöd hud, meeen icke! Blev himla festligt istället haha, nu när solen ändå har gett upp.


Och nu är jag häääär! Imorgon är det fredag :S jag o eve är left all alone haha.. ne.. meen vad sker? inget misstänker jag. SOL KANSKE!?



bisou!
Jackie

Tuesday, May 13, 2008

aldrig lika kul att va hemma.

.. och då menar jag att jag vill härifrån haha!

Lite smått iaf. Dagarna efter en resa är alltid lika sega!Stockholm dåraa, har Jag Eve Ida Linn hängt i fredag-söndag! Excelent fanclub till uSM vinnarna Högsbo (lions HAHA) :D Ja dom vann, bra visst! Tack vare våra fina t-shirts!

Nu kommer the problem, om jag ska blogga om resan utan att skriva en bok då! Det ska nog gå bra skaru se.

Dag 1. Maxa bilen upp till storstaden, stanna på diverse skumma ställen(Västerås!), åka direkt till hallen o göra oss lite hemmastadda i Nacka! Simon o boråsarna spelade så vi hejjade på dom hihi.. Sen blev det DONKEN, väldigt populärt under hela resan kan jag säga på en gång! Iaf.. den natten sov vi i bilen utanför hallen! Det var väldigt speciellt, eftersom VARENDA vandrarhem va fullt i hela sthlm och hotellen trodde vi va rika o ville betala 4000 för en natt, Eh nej?! Men vi tänkte att det fick bli ett minne att skratta åt framöver, och för oss räckte det med att börja skratta dagen efter :P:D Jag menar vem vill inte vakna och göra sig iordning på donken!

Dag 2. På morgonen solade vi på en underbar brygga i ett underbart lägenhets område! Sen va det brunch och storstaden på mini shoppingtur! Efter det smög vi oss till killarnas Scandic hotel i Kungens Kurva, där vi maxade duscheen och sedan åkte vi till vårat favo mat ställe för framtiden och ååt GOASTE hamburgaren haha, det låg precis vid en sjö med och en liten park typ. Efter det fick vi skynda oss till hallen för killarna skulle spela sin första match, som var väldigt givande då det tjaffsades hit o dit hihi! sånt vi gillar haha.. DOCK uppskattas inte föräldrar som tror att dom kan. SCH! Den aftonen hade vi alla planerat att mysa på hotellet men icke! Tur i oturen att dom skulle spela final dagen efter dåra haha.. Så vi sov hos Brandons moster! Nu har bilen krashat med (kom igen häng med nu!) och nej det va inte växellåds oljan, eller vatten, lr bromsoljan som läckte.. utan kylarvätskan! Så det blev till att fylla på den lite då o då när bilen pep!


PIMP MODE, ida partypoop haha!

Dag 3. Vi vaknade till en hemlagad good frukost och begav oss efter ett tag till Sickla, där vi så fint spanat in affärerna dagen innan! Vi bestämmde oss i sista sekunden för att fixa tröjor till finalen och låg sedan på gräset vid sjön och fixade dom! Vi åt god god god sallad på samma ställe som dagen innan och skyndade oss åter igen till killarnas match! När vi kom fram insåg Ida att Mehyar inte hade nr 6 utan 15! Och Eve insåg att Brandon hade 6 och inte 4! Men hey, vem ska stoppa oss haha! Jag hade iaf rätt, Marios nr 11, och Linn hade Patriks nr 8!

Hemresan startade med att vi fick stanna och fylla på vatten och då räknade vi ut att vi skulle få stanna varje kvart! Men icke, den lagade typ sig själv och Ida gasade på som aldrig förr! :P

Såååå det va ganska väldigt jätte sammanfattat haha.. Det va iaf himla mycket kul och det får bli många roadtrips framöver :D:D

Fler bilder finns noog på facebook hihi..
*****************************************************

IGÅR, fick jag lite flippar hit o dit. Det slutade med att jag hade en ny ring, en ny tröja och en ny friss! :P
IDAG nyss, har jag kollat näst sista avsnittet av Gossip Girl säsong 1! INTE OK, föör spännande hihi..

Ska laga mat nu, göra mig iordning och ringa (o väcka) eveleeena!

(imorgon kan bli kul med ^^)

Bisou
Jackie

Thursday, May 8, 2008

Roooadtrip!

yes nu sitter jag här igen alldeles för sent för mitt eget bästa.

Måste upp o packa massa med ju! för imon är det ROADTRIP STORSTADEN som gäller! Tycker du efter mycket slit o skit har vi fixat.. bilen upp :D sen resten?! no stress, det taar vi där mahaha.. pengar har vi (inte gott om) men hey, det är nu vi lever visst! fånga dagen! ta det som det kommer (blaaaa blaa)

Jag Evelina Ida Linn . misstänker jag blir en bra kvartett :D

Åååh idag då! mmmm SOLHET, jag vaknade sniggt och trippade iväg till evelina med min frukost handen för jag hade tillomed ställt min klocka! Så solade vi och blev brunare än bajs tillslut, så att säääga. Jag hoppade lite studsmatta med (A) tills jag lugnade mig och fick ont i knät.


Åh jag pausade mitt på dagen, när jag kom hem o solade på altanen, för att kolla lite Newport Harbor! MM Chase, MM Clay, MM sommarpojks, MM SOMMAR!! Inte dåligt där duu..och alla som inte fattar uttrycket "All about the Chase" lol :D för SÖT!

Efter det har vi oxå KÄMPAT som djur för att fixa Idas tid på lördag, OCH det har vi gjort! så nu är det fritt fram!
Bra visst! nu ska jag packa sen sova :D Måste upp tidigt och härja..



Sthlm e bra skit
Jackie

Godis, ge mig godis!

Hola mamacitas!

Nu sitter jag här alldeles för sent igen, ville sova tidigt så att jag kunde vaakna tidigt o hoppa över till eve o sola :D

Idag har varit en bra dag! Vaknade vid 12 lr något och såg ett moln!! Men det slutade med en timmes solning at naniis, viho! Det räckte för att få lite färg skaru veta! Sen har vi hängt i västra frölunda här o där och kollat Högsbos tränings match! Mumms, fullt med godis. Yannick är nu karlsson på taket, även om jag inte fick säga så så gär jag det nu (A) Challe är back in town med, wuhuu ;D What else? hm jag är bra på det här med snabba bloggar nu visst!?

Igår dåra.. intevjun gick bra tror jag, det va en udda intervju haha, han hade inga frågor egentligen vi pratade mest fram o tillbaka. Sen åkte jag till eve och vi somnade på studsmattan med täcken o mys! Sen kollade jag Gossip Girl hela natten typ :P MM saknad!

Imorgon blir det solning! Och.. nu vill jag ha godis! Blev sjukt taggad idag för övrigt haha, FEST SNART ELLER!? Pff.. Mario! Struntprat, vi ska allt visa dig Jag o Evelina haha! Student snart? Ja tack :D Locking forward to it, i must say. Seeen får vi la se vad som sker! Ingen stress när solen är här.

Nighty
Jackie
Still I kept my tears inside
Cause I knew if I started I'd keep cryin
For the rest of my life with you
I finally built up the strength to walk away
Don't regret it but I still live with the side effects

When I space am I still dreaming 'bout them violent times?
Still little protective 'bout the people that I let inside
Still little defensive thinkin' 'bout me tryin' to run my life
Still little depressed inside, I fake a smile and deal with the side effects

Monday, May 5, 2008

freakin frustrating!

Ooookej ungefär allt jag fruktade idag hände!

Ingen operation.(fckshitass)
Lipa lipa gråt gråt.
Timmar spenderade på akuten i Mölndal.
******* ** ********.

Men.. jag misstänker jag blev räddad av mina biggest love, DANSEN! I sista sekunden blev det TwistedFeetDA's slutföreställning i Storan! Hejja Lisa Hejja Jaz! och jag blev lika arg på mej själv som vanligt när jag hör en bra låt eller ser en bra dans som JAG VILL DANSA TILL :( det tog iaf mina tankar bort från allt annat och jag hade mer än garna smitit in på den sista för att se allt igen :D Speciellt.. haha..


"VEM F ÄR SNYGGINGEN PÅ SCENEN!? Misstänker du ska hooka åt mig!"

Jaz som inte ens visste att jag var där o kollade blev litee förvirrad haha, men nu vet hon mmhm!!
Imorgon ska jag på intervju @ Victoria of Sweden! Herregu va underbart om jag hade fått jobb där, för kul :D Hoppas på det bästa när jag gliiider in med mina kryckor med flames! (HAHA not) men men :)
nu måste jag iaf sova! Såg de nya gossip girl nu med, phuw I needed that!
Jackie
Crossfade - Cold den har vi saknat ja.

big recap before THE big day!

so, here's how it is!

Jag och Eve har bott hos Brandon sedan Valborg, alltså 4 nätter lr nåt. Och nu är jag hemma för första gången med, egentligen inte, tid till att sätta mej o skriva litee! Är sjukligt trött och måste verkligen sova huhu.

Valborg va himla kul! Det var jag o eve som drog till Öjersjö - Förfest hos Fedda som ledde till att bli vår main attraction, för istället för att gå till Club Ace med alla de andra när det var dags drog vi först till kebab house och sedan till brandon! All alone i vårt bästa tillstånd, i en svarttaxi med kebaaaab :D good times! Vi tyckte liksom att det fick räcka hihi..

Sen under alla dessa dagar har det ju varit Basket Festival, och idag var finalen - Högsbo vann viho. Finalen spelades i Lisebergshallen, men alla andra dagar har varit i Valhalla. Där bjöds det på Deathmatches (Högsbo-Bankeryd ja), Lucille in charge av ett boys lag ;D, dunk tävling, 3points tävling, dans, VÄRME, människor (inga nya snyggingar dock) och massa mer huhu bra visst! At brandons har det skett, god mat, för mkt människor(i'll just leave it at that!), och mys :) IDA har varit med och lekt varannan dag typ ;D very good!

MEN.. bahm bahm baaahm idag precis innan vi skulle åka till semi finalen lr något så hoppade jag upp i soffan bredvid ida, och när jag skulle vända mej om kännde jag att mitt knä hade fastnat igen!!! :@ jag HOPPADES på att det skulle gå över meen icke, inga långa lr korta vandringar här inte :( So mamma hämtade mig och nu är jag på kryckor igen! Lyckades hoppa runt i allum lite dock och ta mej själv till finalen så :D

IMON ska jag operera mig uhuu, och gå runt med ont i benet fy.. Men nu har jag blivit lovad att allt kommer gå bra så! mmhm. Lugnan.

Måste ta min andra dubbeldusch nu så jag kan SOVA sen! Ska vara på sjukan 8 och opereras 12.30!

Godnatt Adjo
Jackie