Friday, June 26, 2009

I'm just tryin to be honest with myself..

Lalalaa live chat JB. well.. it's on youtube sooo, not so live! Me loves it anywaay. Har torterat hela huset i Dubai med mina Jonas Brothers sooongs, och nu trallar alla på Buurnin uuup och Poisooon Ivyyyy and such v
Hmm så va hände med stranden imorse? JO vi somnade alldeles för sent, och jag vet inte om det är någon curse över just detta huset för det går inte att vakna pigg här! Ever. Så vi gör som förra fredagen och beger oss direkt till Emirates Mall om ett tag! Sen ska vi hooka med tjejerna från det andra huset, och mysaaa hela dagen :) "Just like old times in Dubai.." som om vi varit här forever haha. Men det ska bli jätte skööönt att inte stressa till något lr ha panik, even if it's just for a day! En väldigt viktig dag, FREDAG.

So what's this we hear? Sant/Falskt? Har inte lagt så mkt tanke på det faktsikt :S has it hit me yet?
När jag behöver lite färg in my mind går jag in på lite olika sidor..men alltid hamnar jag på Roxy.com! Fin fint må jag säga. Speciellt sommar sidorna! Surf up! Måste lära mig snart..

Nu eve tillbaka såå i guess we'll be on the mooove soon! Mat? Väcka erica, är alltid ett mission! Såå for now. What to weear?


Jackie

2 comments:

F said...

Somewhere it went wrong, we were once so strong
Our dreams here was like a song♥. This is just a lesson we will learn from. Don't go, don't run, don't let up.
Don't forget.
PLEASE♥

Jackie said...

iih!<3