Saturday, April 5, 2008

Oyasumi!







Tycker du tjejerna i denna lägenheten (Jacqueline o Evelina) är trötta och ligger utspridda och sover?! Aah det är precis det som sker. Evelina sover i sängen, jag sitter i soffan framför orginal versionen av The Ring 2 och Brandon o Challe sitter i Challs rum o kollar anime. Det festliga/ofestliga för oss trötta, är att det ska kollas basket här sen. Matchen börjar tydligen seeent. Men då lär vi andra (still talking about me and nanii) sova! :D

Jag är iaf smått uttråkad, och det ända jag inte gjort för att hålla mig vaken (inom vissa gränser ofcourse) är att blogga! So here i am. Såg ni mitt japanska Godnatt mmhm, Oyasumi, för det är tydligen sån Japanestema på 6an igen.. skumm kanal!! B o C kom in i djupa diskussioner och fastnade i temat totalt. gash what to do haha.

Nu ska jag.. äta en godis och dö i sängen bredvid eve lr något! jag har ONT i mitt öga för har fått nån konstig afterchock lr sjukdom efter senaste solningen typ haha.. det syns inte men det KÄNNS! Plus att jag vill tatuera mig exakt nu!

Fick ett utbrått i stan förut och ville klippa mig, men kom på att jag har inga pengar till det haha.. MEN TATUERING SKA JAG HA mmhm, gash.. lets get one now?! thank you vert much.

Jag har tråkigt och folk är ju antingen fast i spel/tv/fest, för ingeeen är inne på msn :@

adjo.

No comments: