Tuesday, September 21, 2010


"..but if it just aint you, then I don't want to know"

Idag har solen lyst hela dagen! Hur skönt som helst. Har fått sova ut, typ, men huvudvärken vill inte försvinna helt ändå. Sitter hemma i köket och skall städa undan lite snart tror jag, och sjunga ganska lagom högt till den ännu högre musiken som spelas i huset hoho!

Har varit en snabbis i stan, och är redo för kvällsaktivitet! Så Johanna B, skynda lite äru sneeell. Kollade klart slutet på G.I Joe precis, och herregud Channing Tatum, need I say more!? Men blev även väldigt sugen på att träna, och sparkas och boxas..hahaha. Tror starkt på att vi borde inskaffa lite boxningsmaterial hem, så får man ut ilska och tränar samtidigt! Får se vad ortopeden sägen i veckan, vill ju gärna kunna gå i några år till.

Köpte Andreas Carlssons bok igår, och älskar den redan. Känner att det kommer finnas mycket mycket mycket att ta inspiration och motivation ifrån i den boken. Passar perfekt inför hösten/vintern och de olika grejer jag måste ta tag i.

Har tagit lite bilder med mobilen de senaste dagarna, och tänkte lägga upp dom hääär, men usb uttaget är ju så litet så jag gör en sak i taget...

Tar lite annat sålänge. Håller med Johanna B, dags att åka utomlands! Dock vill jag iväg, och stanna där lite..eller länge.

Jackie

No comments: