Tuesday, January 20, 2009

All I wanna know..

..is Do You Want to Get Away?
Är tillbaka i gråbo, once again.. Vill aldrig vara en sånhär "omkring vandrare" igen haha.. hade tillomed "vandraren" på gärnen en stor del av dagen idag! EJ OK.

Iaf så har idag varit en BAJJDÅLIG DAG! Maxad PANIKÅNGEST på jobbet, asså seriöööst. Och jag o jaz har kommit fram till lite olika grejer över sms haha.. Men såfort jag slutade idag va det musik som gällde! Hittade några outforskade låtar av Jonas Brothers, som jag uppskattade mycket! lovethem,andImproud.

Hold on tight,
It's a roller coaster ride we're on
So say goodbye, 'causeI won't be back again
Up and down, You're all around
Say goodnight And goodbye

Iaf så måste veckan gå fort! HUR den ska göra det vet jag ej.. kanske får något festligt besked på sjukan on Wednsday, men tvek. Ska sitta som en zombie hela veckan, för den enda som förlorar på detta är JAG!! ååååååh katastrof. Spillde hela min oboy idag med, på bordet och ner på väggen och alla sladdarna! Det började tillomed knastra o hålla på..så då slutade jag torka upp! Ska verkligen inte riskera någon skada pga det dära jobbet..hells-to-the-no.

Plus att jag saknar mitt läsande! Dock är det exakt som jag visste att det skulle vara: Jag vill bara läsa Twilight böckerna!! Funderar på att läsa om dom. Why not liksom! Då kan jag försvinna in där iaf. Ska tvinga mig själv in i min sista GG bok igen, så kanske jag kommer igång. Eller helt enkelt börja på min egna, som sagt. Finns ju ganska mkt insperation runt omkring mig om man säger så! Plus att V vill vara as snygg i boken, E vill vara en sexgalning, och L vill vara..hmm vad va det nu hon sa, brutal? Så det ska jag nog klara av att skriva om!

Annars..har jag ingen aning om något. JO jag vet exakt allt, men har stängt av för tillfället. Palla, nej? Fattar inte vad jag håller på med heller haha. ÄLIIIT! Ska exakt intee sova nu, utan lyssna på musik hela natten och nyttja min 6kr minikaviar till frukost (pleease!) som jag inskaffade på 7eleven förut.

Och min baby Rafa Nadal, är tillbaka i Australian Open. MEN såklart får jag bara se matcher på tråkiga tjejer som spelar.. ejok! Ska leta upp match tider exakt imon. Kan ändå vänta till finalen misstänker jaag, vinkeliviiink!


Plus att jag har kollat på bilder.. och jag saknar sommaren. som vanligt.

You can be my King.
Jackie

No comments: