Thursday, January 29, 2009

All pink!

Uhm, har ätit frulls nuu.. Känner mig lite confuzzled idag. Miley Cyrus låtarna gäller fortfarande, people!!


Tittar på Daddy's Girls igen, och letar efter insperation hahah..Vill shoppa loss o hitta massa fint ju! Imorgon blire stan o leta jobb (nytt, om man får säga sånt högt). Älskar Angela's mössa, himla söt o ha med orockiga kläder haha..no need to over do it! OCH hörlurarna är ju föör söta, ser nästan ätbara ut. Längtar tills mitt hår börjar växa lite..har det krulligt nu så det får vila lite, dock hjälper det ju inte direkt att jag har toffs hela tiden men hey.

Sen vill jag ha ett par stövlaaar, over-knees, typ! Inte någon idé att ragga sånna nu, eftersom vädret skiftar så mkt och det e "snart vår". Det kanske är då man ska ha dom dock hmm. Men anyways, så hittar jag inga här ändåå, och har ändå inga pengar till det just nu haha.

Skulle ju dra ett låångt inlägg nu, men känner att jag inte har så mkt att säga! Somnade gott efter att ha skrattat ihjäl mig till What The Buck. Jag drömde massa, men inget mys, utan bara att en på mitt jobb dog och innan det hade vi missat bussen :P WOHO! Men ingen på mitt jobb ska dö, so be cool.

Jag känner mig väldigt rosa idag..och svart, som vanligt! Men kände för att ha mitt VS charmbracelet, och va tvungen att matcha det lite fint. Så om ni hör någon i stan som klirrar fram o tillbaka, så e det jag :)


Idag är sista dagen innan helgen, min " tidiga fredag" om man vill..men ska exakt ta det lugnt tills på lördag så no partying here. tror jag. Iaf så ska jag ringa som en dåre idag igen at work, och äta massaaa apelsin!

Iih, får nästan en hjärtattack varje gång jag ser ordet Twilight någonstans, och nu pratas det om Dakota Fanning på TeenVogue.com oxå! hoppas hoppas, för hennes skull. Jag läängtar till filmen kommer ut. Plus att det är himla roligt att lyssna på Ed Westwick, när han pratar sin vanliga brittiska dialekt! Låter som han fejkar haha. Hemsidan e himla festlig, så häng där vettja.

Ska parkera mig på bussen snart, på min vanliga plats, och läsa min Elle. Vill att TeenVogue ska komma ut nuu tack, men den kommer 3 februari? Jag är lite facinerad över att jag inte ens känner för att gå ut, på hela månaden typ. Be proud! Men ska inte öppna munnen för tidigt, för jag vet ju hur det brukar sluta. Har dock som sagt gått in lite för det här med att spara oså :)

Lusen kommer, förhoppningsvis imon! Hon är iaf här lördag, och då kan man kolla simpaaans match om man vill i hallen. Så det kanske det blir? Ska bruncha med mi familia, på söndag med! Mamma ringde o bokade med mig förut, haha, how very formal of you.

"Up and down, you're all around"
.
Oops, blev ganska långt ändå, hihi.
Btw, om du är en söt pojk ute på vifft idag kan du väll gå förbi mig tack!

Maxa musiken som vanligt, tack.
Jackie

No comments: