Friday, January 30, 2009

Bio-mys!

Cutie, where you at?

Mmm jag önskar att jag hade en egen bärbar dator :D Iofs har ju denna nästan blivit min nuu, när mamma inte har den till jobbet! Feels like it anyway..

Idag har jag gjort inget! Fast ändå lite..Just how I like it.
Åkte intee till stan. Men sov himla gott och kunde inte röra mig på ungeför 1½ timme när jag första gången öppnade ögonen hahah. Så jag snoozade långsamt till massa musik! SEN när jag lyckades ta mig hem till vårt egna hus, för att kolla Nadal reprisen från imorse, SÅ VISADE DOM NÅGON SKRUTTIG SKIDÅKNING! Veeeem bryr sig om det!! Om det står TENNIS så vill man ju se TENNIS! Är det bara jag som förstår logiken i det lr? Skruuutt. MEN han är iaf i final hihi, mot Fedderer, värst va spännande igen! Snyyygg,



Har inte ätit än, börjar bli lite hungrig! Men har haft annat on my mind hihi. Iaf så luktar huset mat nu, så det problemet löser sig nog snart! Ska till bussen om en timme ungefär, för det e BIOO IDAG! Jag Eve o Bert (maahaha) för han fyllde ju år i måndags o är minst lika dålig som oss när det gäller planering! SÅ idag, förhoppningsvis, ska vi glooo! :)

What else? Hmm.. inte så mkt. Same old, same old. Ska lyssna massa musik, o lyssna på Nick Jonas skratt haha. För det e himla mysigt (stalker..)

Imon är det lördag! Say no more. I want this weekend to last forever.

Lalalaa.
Jackie

No comments: