Tuesday, December 2, 2008

If you can live forever, what do you live for?

..Efter detta ska jag lägga mig i min sääääng, lyssna på soundtracket till Twilight, och somna gott :) och drömma massvis.

Idag va det himla segt på jobbet! Tiden gick relativt fort men har ju en sjukdom på gång så det va inte kuul. Jag o E hade iaf vårt stora rum för oss själva tills nykomlingarna trillade in.. meeen enough about that, uh..

Har nyss kollat på en underbar film och jag förväntade mig inget annat från den, men gash vilken bra film! Mina ögon fastnade verkligen och jag satt typ 2decimeter från skärmen.. Plus att jag blev himla sugen på att spela piano. Ska försöka mig på en av låtarna imon tror jag allt, värma upp fingrarna igen eftersom att det va ett tagsen. Mitt huvud exploderar snart, och kan knappt andas. Såå ja det är nog en sjuklighet på ingång. Fattar inte hur jag lyckas, när jag äger den största och gosigaste jackan eveeer(est).

Sen för övrigt vill jag verkligen iväg nu "I don't mind being alone"..och det är bara måndag uh. Positiv start på veckan.. Plus att jag ska åka till sjukhuset om 3 timmar typ, peerfect. Det är nu jag skulle vilja ha sånna maxade hörlurar, så jag kan sitta ensam på bussen och vagnen med min nya musik, aaaall to myself. Har för övrigt kommit fram till en och en annan sak today:P Eftersom jag tänker så mycket yaah! Men å andra sidan pratar jag väldigt lite, så tyvärr kommer ingen få höra det..

"If you're not gonna let this go, I hope you enjoy dissapointment"



sweetdreams
Jackie

No comments: