Sunday, December 28, 2008

..only in America.

OK, nu har vi varit hemma i kanske 15 min? you know why? JO för kl 22 något ungefär, åkte vi till Walmart och shoppade loss till kl 00.20 typ gash. Händer det någonsin i sverige? SLAPPISAR som stänger kl 17 på en helg mmmhm.

Ändoo, lite lika spännande att jag gjorde av med runt 4-500 i en Walmart hahah. Men som sagt, only in america. Massa sött o billigt o lämpligt ska ni veta, så dääär har vi inte shoppat klart.

PLUS att jag köpte min Twilight-edition tidning! VIHO och mina första 2 bhar :O (om man räknar bort den jag fiiiick i present av nanii då hihi) Så nu sitter vi o softaar framför tvn, väntar på lite chicken wings. 1 på natten lr va det e, hmm..och jag har börjat notera ny musik nu! Som jag ska skryta med back home :) För övrigt måstee jag inskaffa Breaking Dawn imorgon, because I can take no more!! I need my reading. Började läsa på den första igen haha, den e ju iofs himlaaa lämplig nu när jag är i ett mys-mode :( och kommer aldrig gå ur det modet förens jag har en hottie att mysa meeed.

Nu babblar jag.. the City har premiär exakt imon!! weee like. och för övrigt just nu, stämmer out of sight out of mind (på nåågra pers) men inte på mina brorar såklart! SHOUT-OUT BRORAR!!

PIGGHET=snygghet

Nighty
Jackie

No comments: