Wednesday, December 24, 2008

out of sight..

..out of mind!
Fy det stämmer ju verkligen inte för mig just nu..

JUL AFTON ändåå så vi rullar, fast inte eftersom det är firerii imorgon här! :D Nu sitter jag o camar med evee och har en blast! Är fully updated och saknar alla massor nu hihi. Steph och mamma ska gå ut o gå så jag har hand om köket och dekoration medans dom är borta, gash.. oooozzz

Uhm vi har hängt med coousin Vic och shoppat lite meer inför julen! Sen skulle vi på feest igår på något hotell med Damell, meen tack o lov så blev det inget när vi kom dit.. jaag ville bara hem o sova! ÄNDÅ mina brorar, hör ni!! Jag ville sovaaa.. det ändras nog när vi kommer till Richmond ska ni veta !:D Såå nu då, ikvääll, äre julmiddag här sen en annan fest soom alla nog ska till på något hyrt ställe. Såå deeeet kan jag väll iaf kanske tyyp se fram emot! hahaha..vet inte riktigt vad det är med mig. Låg o tänkte på det förut faktiskt, jag e lite off. Jag vill shoppa!


Kan vara mina dröm inatt oxå, lr igår natt med.. igår va mysig hihi, inatt va skum! Kramade Ne-Yo iaf hahaha och hade en hottie-toddie pojkvän som va AS OTREVLIG!!! Idiot.. blir arg nu hahaha. Men det va typ som om jag va sur på honom sen innan drömmen, och nu har vi GJORT SLUT hahaha ne skoja. men skumt vare, han vill jag inte drömma om igen vem det nu än va..

Kolla exakt på the Hills nu, RÄTT AVSNITT PÅ TV o allt. Mmh så nu blev jag sugen på att göra mig iordning iaf! Men dom e ju inte på samma nivå som de kära afriicanoos i min surrounding just nu :P Iaf, så vill jag ha nyår med mina loveliies ju. Brorar och små!! OCH så längtar jag til the City börjar, med Whitney hihi hon e ball.

MEN MEST AV ALLT är man i USA om man sitter hela morgonen och följer the Jonas Brothers på deras live-chat on youtube! ÅH Nick Jonas e föör söt. och dom har himla härliga röster allihopa, fast mest Nick när han pratar med :) naaaw. Lovebug videon är exakt så söt som man hoppas. och When you look me in the eyes, meeed.

Så nu har jag babblat enough. Kommer mer bilder på face sen oxå såklaart!



Merry Xmas!
Jackie

No comments: