Wednesday, March 25, 2009

Sol & illamående

Today has been an active day!
Favo-pic, Sean Faris

Jag vaknade vid halv 12, och gick direkt ut på promenix! När jag vandrat klart ringde johanna o fråga om vi skulle promenera haha. Så vi behav oss till båtbryggan! Himla mysigt där faktiskt, STORT minus till isen på sjön dock. Men jag tror faktiskt jag lyckades få lite färg under timmarna vi va ute mmhm!

Men när jag kom hem och åt frukost började jag må jätte illa på en gång sen. To much to fast? Så jag la mig i soffan, duschade, däckade i sängen, vaknade och mådde fortfarande illa.. Nu va det kvällen och Johanna va on her way to pick me up! Vi begav oss till Allum, åt glass och spanad skor! La undan ett par gladiator skor till imon, får se om jag köper doom. Hello Big Foot. Sen vandrade vi snabbt i lerum och nu är jag hemma igeen!

Jag ska äta fiskgratäng, som tydligen tar en miljon år att värma i ugnen! SEN läsa Midnight Sun, lr iaf den un-published versionen på datorn. För er som inte är lika hängivna som jag, så är det Edwards version av Twilight i en egen bok! Den släpps nog inte, pga av den läcktes ut ofärdig på nätet..så nu blire inget! VA DET VÄRT DET KANSKE? nej.. lr nu får jag ju läsa den ändå, typ. Anywho.. jag mår fortfarande illa.

Snart är jag sugen på att shoppa bikini! Snaaart. Och sola så man blir bruun.
Sommar! Grilla. Glassa. Löka. Spana iih.

Alessndra Ambrosio är hawt.

Work tomz.
Jackie

1 comment:

Anonymous said...

Hörru din jävel sluta gnälla på isen på sjön. Ni där nere kan iaf sitta ute och sola! Hatar er.
Fan snart ska jag absolut komma ner och vara med er, saknar mina storasystrar ju. <3