Thursday, October 21, 2010


"eyesonfire"

Varför gör man gott varmt té och sedan glömmer av det...? Det förstör ju liksom hela poängen. Ska fixa Awake till datorn, himla dumt att jag stängde ner den härom dagen, stormen ute gör att internet är segt som attan! Tror jag ska kolla fram tills det hemska börjar :P Otroligt roligt kommer det vara nästa gång man ska opereras, ehm. Hayden Christensen är verkligen vacker! Fantastiskt ord tycker jag, vacker. 

 

Ännu en fin dag avklarad! Praktiken gick fint, fick beröm och grejer ju :) Full fart äre som gäller och jag blir lycklig när jag märker att jag lär mig mer och mer hela tiden haha. Det har tydligen SNÖAT ute idag!? What's up with THAT!? Håller mig nog inne i helgen tack (nej tack).

Efter Gina satt jag, Lisa, Eve och Vics på Franks i typ 3h! Det var fint och mysigt, men inte så gott.. inte efterrätten iaf, men det var mitt eget fel för jag och eve delade på massa grejer som vi inte ens ville ha!? Sugen på choklad men åt lite äppelpaj och morotskaka!? JAHA, otroooligt logiskt. Jaja.

Jag önskar jag skulle vara i en fin hektisk storstad hela vintern! Det är extra mysigt, herregud vad jag måste spara pengar nu! Dags för en budget, har det någonsin funkat för mig liksom? Samla vuxenpoäng med mig någon?

 Jackie

No comments: