Monday, October 11, 2010


"We started talking, without thinking"

Jag har någon sorts monster huvudvärd...och har haft det hela dagen, vilket har gjort mig irriterad och otrevlig!! Fast jag har ändå haft en bra dag :D Vet mest att det beror på operationen imorgon. Huuur skönt skall det bli att få de där nålarna rätt in i kroppen igen, och DET skall vara bedövningen. Uhh.


Anywho. Har sett Wallstreet; Money never sleeps, oooch den var very good ja, såklart. Tack vare Shia, såklart jaa, och hans lady love Carey Mulligan med, dåra! Så söta ihop :D Inte konstigt att skådisar blir kära i varandra (i honom).


Och uppenbarligen, obviously, är jag ingen skådis, för jag är kär i Shia LaBeouf och han är inte kär i mig, buuuh!! :D ..mogentjej_88. Kollar London, i väntan på Megavideo och New York, I love you! Där han också är med :) En afton i Shias namn helt enkelt. Herree    gud, vad jag längtar till Transformers 3! Faaantastisk kommer den ju vara, you know?


Såå, imorgon blire film film film, och godis? Det måste jag köpa innan sjukan! Och..kungarnaavtylösandhosthost. Och mentalpacka inför stockholm :D Awwwwesome.


 Jackie

No comments: