Monday, October 4, 2010


"Jag är nonchalant.. kaxig,
..och absolut inte snäll!"

Asså jag stör mig på att jag inte kommer få träffa Michael Jackson! Hahah, lite random såhär på en söndag, men lyssnar på Liberian Girl (jo man tackar) och herregud va fin den är, HUR härlig och okomplicerad liksom. Och jag har alltid sagt så hela livet att jag skaaa träffa vissa personer, och han var en av dom. Man måste ju träffa honom någon gång i sitt liv liksom! Men icke.


Nyss hemkommen, till mitt snart uppvärmda rum tack vare flyttbart element, från filmmys och ladieshäng hos Johanna B! Jag och Jossan krashade sängen och Johanna svettades på golvet mahaha. Vi kollade the Guardian md min framtida man (nummer 145029..) ASHTON KUTCHER, gaah, snygg! Hemsk film :( och lång..med en miljon reklampauser!?

Innan det gick vi igenom lite skvallerpress. Herregud vilken idiotisk journalistik! Får man ljuga så mycket och använda så starka fraser! Säga att Miley Cyrus har slampig klädstil, t.ex. hahahah! Avis?

Nu måste jag sovaaaaaaaa min hjärna slutar nog fungera snart. Har haft en toppen helg skall ni veta :) Men mer säger jag inte här! Skall även ringa dig imon syster, promise, så ska vi tala ut mohaha.

Jackie

No comments: