Tuesday, October 12, 2010


"Let's give a toast to the douchebags"

Åh, efter Taylor Swift grejen blir jag arg när jag gillar en Kanye West låt! Haha. Han är ju helt tappad. Meen han vore väll inte så känd som han är för inget liksom.. såå nu erkänner jag, I like it.


Ligger i sängen och känner hur "lokal bedövningen" börjar gå ur kroppen. Sådär härligt måste jag säga.. Får snart ta fler värktabletter i alla fall! Eftersom jag fick två för min huvudvärk efter operationen.......


BÖRJAR DET BLI NERVÖST? Hypat? Tagga! Stockholm om bara några inte alls många dagar :D Börjar nog packa ikväll.. ska fixa musik med Eve också, till road tripen! Den är en stor del utav hypen också skall ni veta. Otroligt viktigt!


Ååh, jag är sugen på pizza! Hur gott? Borde man?..nej det borde man aldrig! Blir nog nudlar :D Det är varmt och gott för min hals som snart säger upp sig. Herregud va konstigt jag sov inatt, lovar att jag pratade i sömnen, och massa annat konstigt!


En annan som jag aldrig riktigt gillat, men också börjar ändra mig om är Baptiste Giabiconi. Har sett honom le några gånger nu, det var ju fantastiskt! I stället för att posa som en stel Lagerfeldt docka runt den gamle gubben (så får man inte säga, tur att man inte är känd)! Fnissade/skrattade åt honom på centralen förut, i någon artikel i min tidning. Lol.. folk stirrade.


Gott folk, jag tror det blir pizza! Om jag orkar ställa mig upp.

Jackie

No comments: