Tuesday, August 4, 2009

Are you calling me darling?

Funderar på om jag vill ta på mig lite färgat idag? Maybe? Yes - No? Hmm svåra beslut :P Om man ska gå efter vädret så... nee let's not do that! Men humöret är på topp iaf för det är city häng om ett tag!! Lugnt o fint, fingers crossed.http://isohunt.com/torrent_details/112052329/tormented?tab=summaryHar spanat lite på Miley & Max för Wallmart nuu och vissa grejer är faktiskt himla söta! Johanna undrade varför hon gör kläderna för en sån billig kedja.. Men tänk sen huuuuur många människor som kommer handla och hur mycket!! Gash, that's alot of money honey. Såg ett par skor jag ville ha! Meeen det blir ju inget med det, av flera anledningar.
Ångesten växer mer o mer för varje dag. TIDNINGAR! Will I ever own one again? Har inte packat upp mina i mitt rum än för jag kommer få någon sorts attack och bli galen. Men ikväll får det bli gjort, så kanske jag inte behöver sno med mig från stan utan klara mig på de jag har hemma. (nee, i don't sno! even though mina hemma är GAMLA!) OK nu reder vi ut detta once and for all.. Folk undrar varför jag köper så många tidningar när det är så dyrt med. JO, it's not rocket science you know. Varje månad kommer det nyaaa tidningar, olikaaa tidningar, som jag vill ha och läsaa med massa kuul inuti!! Man måste ju hänga med.. lol.
*
Det är verkligen sjukt mysigt med lager på lager. Kläder.. alltså. Sverige har ju ganska bra väder för det med, inte för varmt lr för kallt (just nu faktiskt!) MEN såfort det regnar och man ska in till stan blir det alldeles för klibbigt och jobbigt - av med jackan på med tröjan bla bla you get it. Här är iaf bilder från So Rad's visning. Jeansen med dragkedjorna uppskattas! Dock är det killbyxor.
Boy needs food!
Nu har jag tjatat massoor och nu behöver jaag mat :) frukost.. lunch, ehm whatever. Sen beger jag mig till Nanii! Jag har galet ont i huvudet, urk.
"Dream maker - Heart breaker"
Jackie

No comments: