Sunday, November 14, 2010


"..and another one, and another one, and another"

Mycket bra helg hittills gott folk. Imorgon äre fars dag och det blir nog även söndagshäng i gäng! Ikväll var det Gråbogård som gällde, med lite läsk och chips och fint folk, och jag ligger nu hemma nerbäddad i min varmaa säng, för herrenågon va kallt det är där uppe på loftet!

Igår jobbades sista praktiken! Blandade känslor men måste tillbaka redan på måndag ändå och hämta bakformen till den ooootroligt populära kladdkakan jag bakade hihi. Sen vare födelsedagsmiddag hos Catrin, sjukt god lasagne som Sam och Martin fixade! Och sedan bar det av, in i dimman. Massa skratt, musik, blandat folk och lite kaos, som vanligt :) Nästa stop var Partille, Seanpagne har fyllt år, och det brorades med body shots, elefantman dans, superman dräkter, mysig sömn och varma mackor (tydligen) hahaha. Det var en riktig återträff!

Så ni förstår ju att jag har ätit hemskt mycket mat idag, för all energi som försvann igår. Men åhh vi har skrattat högt hela dagen, åt oss själva, vänner och folk runt omkring. Killen på Donken som säger till Ida att "Ta en stol istället?!" när hon snällt vill ha en pall från deras bord. Eller Evelinas fina svenska "Då får dom ju skriva Tagen ut istället för Tinad?!" Och när Ida pekar på mitt hår och skrattar "HAHA hårspray eller?!" När jag inte har något alls i hahaha..

Helg gott folk! Precis som den borde vara..

  
Jackie

No comments: