Monday, November 15, 2010


"If it feels right. It probably is. So just go with it."

Det är faktiskt synd att jag slutade kolla på Greek! Det var bra musik och man kom in i en collegestämning som hette duga!! Nästan så att man packade väskan och begav sig för att knacka dörr tills någon skrev in en.. hade nog gått skit bra också.
 
Nu har jag typisk måndagsångest! Fast egentligen inte, för jag stör mig alltid på när humöret "ska ha ändrats dramatiskt från dagen innan till nu helt plötsligt" så detta är nog mer av en allmän ångest. Ska skriva en lista på vad som måste fixas..och sedan fixa det :) För jag kommer verkligen må såhär tills det är done done and done. Precis som i skolan när jag drömde mardrömmar och såg barnen från the Grudge överallt, tills jag lämnat in min läxa typ....hahahaha. It's true!


Såå om jag inte sagt det innan så äre möte på Barken om några timmar, ska klämma in mig emellan Ida L, Natti, Karro och Strulet på en o samma gång för att fnissa åt de andra vuuuxna anställda. Varför känns det som att jag har skrivit upp fel tid!? Det har jag inte, men det känns så. (Update: Karro kommer inte, och skrev att mötet är en halvtimme senare än vad jag trodde...haha oh well!)
Vill ni höra en gammal låt som lugnar mig, alltid. From the goodie days kan man säga. När man fick låtar via msn av folk haha!  Och en annan sak, ni borde verkligen vara avis på min "myshet" spelningslista på min dator. Fantastiska låtar som jag skrapat ihop, för mörka dagar som denna.


Jackie

No comments: