Sunday, November 14, 2010


"I think I know what's on your mind.."

Har ni tänkt på hur mycket tid man slösar när man har ett långsamt internet!? Inte konstigt att jag sitter så mycket vid datorn med hastigheten som mitt internet har 95% av månaden.... Anywho. Pillar på mitt nya lila nagellack som är mycket stiligt men inte riktigt vill sitta fast? Not cool, Pieces! Funderar även på att sova. Kaminen är igång så jag vet inte om det är värmen som slår ut mig, eller om jag har helgen att tacka? Händer ändå inte så mycket, så det är väll lika bra menar jag.



 Imorgon äre möte på barken.... jag som är såå bra på sånt, somnar man i riksdagen och inne i Hey Baberiba studion är det liksom inte så mycket annat som kan hålla mig vaken heller haha!

Sitter även i självskapta inbakade flätor! Very gråbohood av mig, men eftersom "the bun" är bannlyst så tänkte jag vara kreativ sålänge. Imorgon blire platt igen! Är det inte stiligt gjort, som jaz har nu till exempel, ser man mest ut som Ludacris tycker jag..


..min mamma sa precis, om brödet hon precis bakat, "Hmm, intressant". Vill man smaka då?

Nu är det inte långt kvar till December! Julmånaden. Och caféet öppnar nästaa veckaa!! Så nu är jag in the mood for some snow people! Who's with me!? Regn går inte så snyggt ihop med mina mysiga uggs, lager på lager och halsduk liksom..

Jackie

1 comment:

JB said...

jag är med dig,snön och december!