Friday, February 6, 2009

Baby, I can see your Halo.

"The best thing for you, is to buy a house!"

Nej, det va ingen som sa det till mig idag.. tyvärr! Men NU har jag iaf precis kollat klart Daddy's Girls. Vill alltid fixa mitt hår när jag kollat på det :P och shoppa.. och jobba. Go Angela! Go Vanessa! Deras granne Alycia är för söt. Helt härliga kläder hela tiden (shoutout våren!)

Uhm, en liten f.y.i, det är mycket möjligt att det blir en utgång imorgon ändå! När hela veckan är klaar och man är trött..då firar man det genom att, inte sova som de flesta skulle gjort, utan genom att ha kul! Speciellt om man heter Jacqueline eller Evelina. :) plus att det är födelsedags fest på lördag, där vi kanske ska göra en apperence med haha "ooh".

Jobbet idag, gick ok. Jag o Rebecka skrev..lr inledde iaf, vår hitlåt "Vilket datum sa du att det va?" Kom på nu att det kanske är smidigare med bara "klassfest!" AH den kommer bli känd! Väldigt a la "Alla som inte dansar". Så lägg det på minnet hahahah.. och jag drack ungefär 4 muggar med Oboy, så jag somnade nästan. När vi slutade sjöng väll alla glatt med mig på meningen "you make me feel, you make me feeeel, you make me feel like a natural womaaan, womaaan, womaaaan!" för den hade jag på hjärnan och det spred sig fort. Men nu är det helg, och jag är glad.

Uhm, några grejer jag brukar kolla när jag får datan at night: http://www.thesartorialist.com/ http://www.teenvogue.com/ sen Face såklart :P bilddagboken ibland..och massa musik på youtube :)

I love Beyoncé - Halo
Exakt när jag hör den lr ser videon, så vill jag mysa i en soffa.

På dagen imon ska jag lyckas ta mig in till stan innan kl 15! För att fixa leg. Eve skrattade när jag sa det, sen insåg jag att det är ju ganska sent. Men jag kommer ju inte somna på ett tag såå ehm.. Anywho, jag ska in o andas lite med så det ska nog gå! Ska spana in Vs span på the phone house i nordstan, kolla kläder, HITTA MIN TEENVOGUE(nu måste den ju vara ute?!) och kanske tillomed äta sushi med nani? kom jag på nu, ifall hon slutar tidigt hihi.. Dessa skor som Madonna har på sig i Luis Vuitton kampanjen är hetaaa. Dock lite för extrem klack för min smak (ja det är endast därför jag aldrig kommer äga ett par..) Jag hoppas inte flicksen vaknar nu när jag har på tvn och musik. Tror det är eve som hostar hela tiden, men annars sussar dom sött :P Vi har alla haft skumma drömmar denna veckan! Jag hade en scary one, natten till idag. Och V drömde om icke-uppskattade flickvänner..så inatt hoppas jag att det går åt ett mer positivt håll!

Sen var det nog inget mer? For now! Jag mår illa, och är rätt trött.
Men detta är fortfarande det sötaste och mysigaste,
så här är en encore!



Me, Myself and I
Jackie

No comments: