Wednesday, February 11, 2009

You spin me round round, baby round round!

Joe Jonas: I KNOW THE MUFFIN MAN. Uppskatta hahah.


Ikväll, uppskattade jag the City After Show, väldigt mkt! Jessi och Dan, the hosts, va himla roliga och jag älskaaar hennes örhängen gash! Avsnittet dock va inte himla bra, jag tror jag mest uppskattar när dom visar Adam och Allie, viket dom gör nästa gång vihoo!

Kollade klart Make it happen förut! Den va ju inte såå himla otroligt bra kanske, men fick se lite ny dans och det uppskattas alltid! Burlesque vaaare i denna filmen! Ballt!

Plus att nu kollar jag Another Cinderella Story nu, den e himla söt! Jag gillar Selena Gomez nu. Men väldigt Dinsey såklart såå hahaha..aaacting skiilliiz! FÖRUTOM att det är total make-out session i slutet! Very bold, må jag säga. I Camp Rock kramas dom knappt hahah..Men tillochmed denna filmen handlar om dans! SÅ jag är i ett dansmode nu. Saknar som aldrig förr. Ska verkligen skapa en egen dansstudio i mitt future house!
..och gömma mig varje dag, o dansa by myself.

Jag lyckades platta heela mitt hår förut, utan spegel eller något haha! Dock ser det ut lite därefter, men jag uppskattar det iaf..Det har växt också! Färga och förlänga, men klippa först hihi.

EvJack-projektet har fått ännu ett tillägg HAHA! Det uppskattar vi extremt mkt, och det kommer bara bli roligare o roligare framöver. I aint sayin no more about that now ^^ Uh nu känner jag att jag är inne på Topics igen, det va inte meningen men har inget konkret att prata om för tillfället haha!

"How many inches in a mile? Just as many as it takes to make you smile"

Caroline Winberg är som sagt på framsidan av månadens Elle, och jag ÄLSKAR klänningen hon har på sig från Luella Bartley!! PLUS att hennes hår är himla fint med mmhm, we like. Hon e ball allmänt! Fyi imorgon vill jag äta sushi, och skaa göra det hos nanii after work! Har något mystiskt uppehåll från jobbet den 17feb-15mars, what!? VEM HAR SÅNT? Ska jag få pengar för det kanske? neej icke. Men jag uppskattar det ändå, för då ska det verkligen fixas ett o annat!


NU inget mer?
Jackie

No comments: