Monday, February 23, 2009

Jag mådde bra..

..men nu mår jag mindre bra.
Seriöst, min puls gick upp exakt fort och jag mår illa nu. Ryser genom hela kroppen och kände inte för att somna inatt nej.. Aaaaah ärligt palla.. katastrof. Det ordet uppskattas i sånna häraa situationer. Plus att jag ska upp om inte alls många timmar, och ta mig till en doktor i floda. av alla ställen. Sen så har jag inte bloggat på några dagar, men tyvärr blir det ingen genomgång på det nu nej.

Värt att nämna iaf: Idag köpte jag min första tennistidning! Den hette Tennis. Jag hade ett guld/glittrigt hippieband i håret i fredags. Mycket stiligt! Blev kalald både Poccahontas och Lucia. Jag missar Oscars galan nu, live, för jag ska upp snart! Kollade WTB live förut, COOLT, och han babblade om allas kläder..ååh jag vill! Jag är redo för lön, I have some serious garderob-issues to fix! Men bara det viktigaste, don't forget that! Jag har sovit som en inpackad sill inatt, men jag gillar utbukten på väggen skarpt mmhm! I Fredags va det bror-kväll!...Jag stirrar på min bakgrund på mobilen konstant(Francisco), och letar efter real-life kopior! Ikväll har jag skrivit arga brev till Sahlgrenska och hängt med Joanii Torkil o Grönberg! Plus Eva o Peter :) Det är inte dåligt ska ni veta! Det är dags att andas ut lite nu, gott folk. Medans andra bara klagar, som vanligt..

Models.com får alltid mina negativa tankar på bättre spår, malemodels är ju the biggest distraction SÅKLART. Heja Sean O'Pry! Klick klick för video.

Någon som vill va med när jag snor en av de stooora bilderna på honom inne på H&M?

Sen är jag mkt sugen på att spela volleyboll! Hanna o Lovisa tränar 2dagar i veckan.. Men jag kom på att en stenhård volleyboll right on the chest är inget jag känner för just nu. Eller badminton, det e lagom ball sisådäär faktiskt! Dags att röra på sig iaf. Nu orkar jag inte skriva meeeer. Boka och åka nu kanske? Fick Kelly Clarkson - My life would suck without you, av beccs förut. Uppskattat!

Helgens lycka var exakt inköpet av denna dryck! Jag köpte 2st, den andra dricker jag upp imon när jag mår som sämst mmhm. Nu vet jag vart dom finns och det skall bli regelbunden shopping där jaa.. Någon annan som sett de nya mynten med konstiga sträck på baksidan? Ser ut som sånna man solar med..lol

"Life is good, I can't complain.
I mean I could, but no one's listening.."
Aly & AJ - Like woah

Somna till musikvideos? ja.
Jackie

No comments: