Tuesday, February 17, 2009

Oh, I thaught we were talking about things that were OBVIOUS!?!

Models Models Models..yes, i'm obsessed!

Det är nu dag 2-3? av NY fashion Week. And yet again I am not invited! Duuh. Men hey, precis som alla "non-high-glam-living" följer jag det överaallt på bloggar, hemsidor & nyheter! Vinkeliviink.
Såå var så himlaa goda, följ allt i NY där :)

Och som vanligt är jag sämst på att planera. Så nu har jag bråttom..Men har kollat lite idag och HERREGU vilka sötisar överallt i die. Den första bloggen (JD) har himla festliga backstage videos "models gone wild" och det är alltid lika fascinerande när en modell inte orkar hålla upp en kamera för länge "it's too heavy" ooook.
.
Favoriter so far(Boys):

Klickade igenom visningarna snabbt.. så såg jag denna lilla sötisen! NAW!! Då dog jag exakt när jag såg the whole thing i en annan bild. Francisco at Dior Homme, backstage hihi.

Killarna på den visningen har för övrigt sötaste frisyrerna!

.

Sen pratas det väldigt mkt om "the lack of colour" i modevärlden.. men på senaste tiden snackas det om the Obama effect! We like it :) faktiskt..Here is Dominique, och en annan look-a-like, enligt mig, säger inte vem ehm ehm:D..at Paul Smith, backstage.


.

Sen har jag sjäälv ont i hela kroppen, och är helt yr. Sjuklig någon? Uhh..Ska gå runt o trallaa på Kelly Clarkson - My life would suck without you, hela dageen!

.

For now!
Jackie

No comments: