Saturday, April 18, 2009

Helt sinnes, ååh!

Mest av allt uppskattar jag denna underbara film som visas på 1an nu, och snart är slut (då ska jag blunda och va ledsen uuuh!) Jag blir extra glad när jag stöter på en film, låt, serie, whatever som jag inte tänkt på på aslänge!
En Djävulsk Romans .. herregud vet inte ens vad jag ska skriva! Man va 11 år lr något när man kollade på den första gången, och den satte spår på een gång haha gaash. Ryan Phillipe är ju inte dåligt het i den filmen, very kisseble oh ja.

En annan viktig grej i filmen är musiken, såklart. Varje låt är viktig! Speciellt: Colorblind - Counting Crows, Bitter Sweet Symphony - The Verve, Praise You - Fatboy Slim. Där har ni filmen i ett nötskal.

Cruel Intentions

Ikväll har vi ätit massa korv, and such! Spelat kubb med överkörda delar, ehum!! och skrattat så jag vet inte vad! Unna dig! ..och frusit himla mycket fy. Jag blev jätte trööött nu och ska sova alldeles snart. Jag ser fram emot att vakna exakt när jag vill, och förhoppningsvis få lite sol på mig iih! INGEN mer glass nu på ett tag hahah. Hoppas jag drömmer något mysigt sen. Gillar inte när jag inser vissa saker btw.. Stort frågetecken där. Och hemskt många mera utropstecken med.

Glömde nog något nu hmm,
Jackie

No comments: