Tuesday, April 7, 2009

You're so Redicilous..

Sitter i Gråbo igen och kollade nyss "Born to be" på Star! med Avril Lavigne denna gångeeen. Då insåg jag hur många av hennes låtar jag uppskattar. Plus att hon är riktigt ball, lite jobbig ibland meeen vem är inte det! Hennes musik har ju varit med sen man va ganska liten iaf, och hon är ju inte mycket äldre hon själv.. We like, helt enkelt!! ......

"He isn't really what I'm lookin for.."


.
"You're so good to me baby..baby"

Ikväll är det bokat hos Lindaaa i fluuda. The Hills season... 4? Here we come, iih! Massa girlsnight på det duu! Förut i stan inhandlade jag ett halsband på BikBok för 50k. Lite ironiskt att det va just ett sådant, när glasögonen i sig är THE thing to own :P Jag ska för övrigt spana in några brills på BikBok för dom glänser så fint och kostar bara 100kr :) solen jag gillar dig, så jag gör det för din skull.


Johanna hämtar upp mig om några timmar så bär det aaav! Imorgon finns det inga planer.. söka jobb svar ja! Fick några idéer idag faktiskt huhu.. OK en man sa precis till sin fru på Greys "Please don't die" så svarade hon, påväg in till operationen, "I'll do my best" oook mood-setter?!

Hey hey you you I don't like your girlfriend!
Jackie

No comments: