Tuesday, April 28, 2009

"I always had a little crush.."

Huuur lyckas jag alltid bli sjuk? Hello sämst immunförsvar..
Men jag blir lite piggare nu när jag ser att jag har tvååå avsnitt av Gossip Girl att kolla på huhu, och Greek och Heroes! YES someone needs a "Whats-happenin-today" schedual. Kanske ska platta håret med? Ne, men en mud-mask hade varit skönt! Och lite sol på ansiktet? Hmm, nej scratch that, inga kalla vindar på mig inte!

Så fort jag blir sjuk drömmer jag sjuuka drömmar, det har liksom hört ihop sen jag va liten.. en gång hörde jag t.om. röster som bankade och skrek på andra sidan väggen så pappa fick ringa doktorn (en gång för läängesen..) Dock var det inte liika dramatiskt nu, mest annoying!! Det är iaf dags att åka iväg, fokusera på något annat thankyouverymuch. På senaste tiden har jag tagit ut min frustration på Gina Tricot, som jag skrev igår.. mest på rean! Jag längtar tills solen finns dygnet runt så man kan ta fram shoortsen och bikinin mmhm! Brunheten here i come.

Kan Vogue komma ut nu nu nu tack! TÄNK om den inte kommer ut här :O Beställa hem kanske? Spanade lite på Modelinia.com som vanligt, och uppdaterade mig på diverse. Åh åh åh hejja Jourdan Dunn. Vill verkligen fixa mitt hår asap, få bort den fuula färgen och få det rakt :) hihi.. men GASH jag hatar sjukness.

Något att äta kanske? Exakt nu tack.. Sen ska jag spana in lindas förkylnings-lista på hennes blogg! No pressure babe, men blir jag inte frisk efteråt sååå!!! Haha ne.

Jackie

1 comment:

Linda Strömberg said...

hahahah, om inte förskylnigs tipsen funkar så kommer vi alla leva längre efter ikväll iaf, tack vare skadeglädjen ;) <3 haha.