Wednesday, April 29, 2009

Lemme get that!

Idag har jag fått färg känner jag nu! Det nästan bränner på ansiktet och armarna lite! Sånt gillar viii. Dock hade jag nog för lite kläder på mig igen så cross your fingers att solen ändåå var på min sida :) ska dricka te med honiiing innan jag lägger mig nu snaart tänkte jag! ..för imon är det jobb igen, hur ska det gå när det är en miljon grader fint väder ute? Hmm..

Det var premiär för mina gladiator skor idag! Finns ju massa flera jag vill ha såg jag med, mmmhm, jag fåår faktiskt köpa fler när jag väl hittar skor som passar haha. lol. Gina Tricot sviker heller aldrig, min plånbok är en som sviker! Eller jag sviker den med andra ord, stackarn.. Snart är det bikini som är nya outfiten dock! :) Henriksbergs takterass lr vad det nu heter, är intee att leka med! Där har man det gott (200gr gott ehm ehm!)

HUR kan man vara såhär snygg? OCH VARA 85A!! Hallå i die, Noah Mills är extra snygg för han ser liksom mer vanlig ut. Så man slipper få ångest varje gång man kollar på sin boy, för att han ser ut som en påhittad ultra snygging (som alla andra male models, som jag uppskattar minst lika mycket hihi). Här har vi istället en redig gosse hahahaha.. Plus att han har världens sötaste dialekt.
MUMMA!

Imorgon är det mycket möjligt att man befinner sig med några ladies ute på stan v! Det är ju tydligen valborg and such redan. Folk tjatar så mycket så jag vill helst sitta hemma haha. Woopti woop på mig :P sen måste det sättas sig ner och planeras, lite mer ingående faktiskt. Tiden bara ruuusar iväg!

Jackie

No comments: