Thursday, June 3, 2010

"Tell me somethin' good.."

Åh jag saknar att titta på killar som kan dansa. Eller bara gillar att dansa (och råkar vara awesome!) Lyssnar ihjäl mig på Justin Bieber ft Jaden Smith - Never say never, och mot slutet i videon gör dom en liten funny dance typ haha, men J B är hur söt som helst och kan ju dansa med så! En dansstudio är BOKAD i mitt framtida boende, for sure.

Veckans Glee var ju AWESOME, såklart. Hur söta är inte Finn och Puck!? Hawt. Massa roliga låtar som vanligt, och när jag kollade riktiga "Good vibrations" videon med Marky Mark höll jag ju på att dö!! HAHAH Mark Wahlberg har verkligen ett förflutat att..inte..skylta omkring med. Men snygg som attan var han i alla fall. Lika cool än idag.



Nu måste jag göra mig iordning, har varit orolig hela morgonen att jag ska missa min buss!? Även om jag gick upp vid 10... har tränat lite här hemma och ätit inte världens bästa frukost men jag är sugen på något sött dygnet runt typ!!! Gash, vi tar det i helgen.

Vet ni hur sugen jag är på lite palmer och hetta? MASSA palmer, hav, hetta, vattenmelon och utomlands. (bild fashiontoast.com)

Jackie

No comments: