Saturday, February 13, 2010

Baby, I want you to be my entourage!

Ooookej, efter idag blire vatten och grönsaker! :P Waaay tooo muuuch sugar young lady, uh, even for me. Ingen sugar rush dock och mår liksom bara illa så haha, ej värt!

Nu börjar festen tömmas på folk, och jag är åter ensam vid tvn! Så jag tänkte leta fram sytråden och fixa lite klädeer, läsaaa lite Elle och... sova! Gash. Imorgon blire vila uut, for real, filmmys med the ladies på kvällen? Har ju intervju på måndag morgon, och jag ska orka sitta upp i flera timmar i sträck utan att svimma.

Kollar favoriterna på tv nuuu och ni förstår inte ens. I L.O.V.E Nick Jonas hahaha. AAH, han älskar sport, musik, spela sjunga skriva. P E R F E C T. And I aint afraid to say it..

Vet ni, c-imon är en lök. Hawt. Det bästa som finns är ju killar som klär sig snyggt, uh, i die.

Jag vill även att det ska sluta snöa så man kan börja platta håret igen utan att det blåser åt ..... AH, förlänga det eller bara ta haand om det och låta det växa! Så jag kan locka det såhär fiint. Men köldskador passar inte så bra in på mitt hår. Här under är även en mycket stilig kavaj, på Catja, som är från.. H&M? Gina? Minns inte vad hon skrev, men det kollas upp sen spanas det in i stan! Och hon la upp en bild på en jätteee mysig halsduk från Divided som också måste kollas up asap! Min börjar bli lite rostig.

Jackie

No comments: